• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

topuklu ayakkabı ve 165 boyum :(:(

ben 1.72 'yim platform giyiyorum -tatlicadiarzu- kendimi kötü hissettim bak şimdi

amanin kıs nasıl giyiyon onları vışşşşş ama bişey diyimmi çokkkk şıkk yaaa yaa işde bende öle kötü hissediorum bırak paltormu 3 cm i bile çok görüyolar banakafamçokkarıştı

amanin kıs nasıl giyiyon onları vışşşşş ama bişey diyimmi çokkkk şıkk yaaa yaa işde bende öle kötü hissediorum bırak paltormu 3 cm i bile çok görüyolar banakafamçokkarıştı

ay olur mu yaa..topuklu bi kadını çekici kılan en önemli ayrıntıbence :jeyyar: yürüyüşü bile ne kadar etkiliyo, insan kendine daha bi güvenerek adım atıyo..moralim bozuksa babet giyerim bunların dışında her günüm zürafaaa -tatlicadiarzu- sevgilim de 1.75 fln maalesef :dilcikar:

ay olur mu yaa..topuklu bi kadını çekici kılan en önemli ayrıntıbence :jeyyar: yürüyüşü bile ne kadar etkiliyo, insan kendine daha bi güvenerek adım atıyo..moralim bozuksa babet giyerim bunların dışında her günüm zürafaaa -tatlicadiarzu- sevgilim de 1.75 fln maalesef :dilcikar:

çok doğrusun yaa çok çekici kılıyor geçende evcilik oyununu izlermisin bilmem ama oradaki yiğit dedi;kadın isterse çuval giysin ama topuklu ayakkabı varsa yinede onu şık ve sex i gösterir dediydi gerçketen de öleeee ya ben yeniyorum galişba bu takıntıyı kızlar yaaaa kız ben hep babet hepp hatta en pisipisi sinden çok snir olmaya başladım yaa hep aynı şeyi giyiyom

demoty sefgilin takıntı yapıomu giyme falan diomu ama sende isterdin dimi topuklu da giysen ondan kısa olmayı ay bakıorumda bazı kadınlara 1 karış topuklu giyiyolar yinede kocalarından yada sevgililerinden kısalar yaa hemde omuzalrına anca geliorlar e yuh yaa diyorum ama çok da özeniyorum onlara

demoty sefgilin takıntı yapıomu giyme falan diomu ama sende isterdin dimi topuklu da giysen ondan kısa olmayı ay bakıorumda bazı kadınlara 1 karış topuklu giyiyolar yinede kocalarından yada sevgililerinden kısalar yaa hemde omuzalrına anca geliorlar e yuh yaa diyorum ama çok da özeniyorum onlara

dikkat etmeye çalışıyorum, dans edebiliceğimiz bir ortama gidiceksek babet giyiyorum ; bende istemem çünkü ondan uzun olmak hele dans ederken kafamçokkarıştı o bişe demio ''benden uzun bi sevgilim var bu gerçekle yaşamayı öğrendim'' dio :roflol:

dikkat etmeye çalışıyorum, dans edebiliceğimiz bir ortama gidiceksek babet giyiyorum ; bende istemem çünkü ondan uzun olmak hele dans ederken kafamçokkarıştı o bişe demio ''benden uzun bi sevgilim var bu gerçekle yaşamayı öğrendim'' dio :roflol:

aaa iyiymiş senin ki kız
iyi bari sorun yok toukluya devam ama düğünler haricinde diyecem ama bacım tut ki sen bunlan evlendin ozaman napıcan ee herkezin gözü üzerinizde olacak aa gelin damattan uzun diyen gereksiz insanlarda olacak ozaman netcen....bende bunu düşünüom kara karaboshayallersmileboshayallersmile

Evlilik fobim var benim , ama şöyle bi çözüm olabilir..topzu yaptırmam açık saçlarım, bembeyaz babett rahat rahat döktürürüm gamyoncuiremsu

1.65 boy ve çoook uzun boylu olduğunu düşünüyorsun akannehir
ben 1.60'ım o zaman ben de uzun boylu sayılır mıyım kaydirigubbakcemile3

yok bacım yaw niye şaka yapayım vallahi billahi kısa boylulara okadar çok özeniyorum ki herşeye yakışıyorlar ya nediim uzun boylu olmak hiç ii bişe değil miş bunu anladım 150 olsaydım diyebiliyorum rahatlıkla kaydirigubbakcemile4 çok çok isterdim hatta boyu 150 olan varmı aerakadaşlar nasıl bir duygu istediğiniz her topukluyu bir karışda olsa giyebiliyorsunuz dimi

iyi de canım şunu bilinçaltına yerleştir bence uzun boylu değilsin
uzun boylu değilim
1.65 boyu olanlar uzun boylu değiliz kafamçokkarıştı

1.65 uzun değilki..ben 1.68im...gayet rahat giyerim topuklu vallaa..daha bi şık hissediyorum kendimi...
sen takıntı yapma bence..bu duruma çok takmışsın gibi geldi..uzun değil orta boylusun ve gayet rahat tpuklu giyebilirsin kaydirigubbakcemile5

Topuklu giymek için boy sınırlaması mı var da haberim yok ? sempatiksalakcinni 1.80 'lik mankenler topukluyu çıkarmıyorlar ayaklarından,söyleyelim de giymesinler.aklinialirimsmile

1.65 uzun mu akannehir

baslıgı görünce bende kısayım dıyeceksın sandım sempatiksalakcinni

uzun degılsın topuklu rahat rahat gıyebılırsın

Topuklu giymek için boy sınırlaması mı var da haberim yok ? sempatiksalakcinni 1.80 'lik mankenler topukluyu çıkarmıyorlar ayaklarından,söyleyelim de giymesinler.aklinialirimsmile

hayır canım tabii yokkaydirigubbakcemile3tşımasını bildikten sonra ve yakıştırdıktan sonra herkes giysin bence..ama bazıların bakıyorum yürüyemiyolarile çok acaip görünüyo valla içten içe gülüyorum:1shok:delikafadulden:1rolleyes:

1.65 uzun değilki..ben 1.68im...gayet rahat giyerim topuklu vallaa..daha bi şık hissediyorum kendimi...
sen takıntı yapma bence..bu duruma çok takmışsın gibi geldi..uzun değil orta boylusun ve gayet rahat tpuklu giyebilirsin kaydirigubbakcemile5

teşekkrü ederim canım galiba bizim buralarda kısa insan çok ben ondan böle takıntı yaptımmafoldumben

mankenlerin işi bu zaten uzun görünmek dikkat çekmek,, ki taşıdıkları elbiseyi gösterişli hale getirebilsinler..şakkıdıama manken olsam bende çıkarmazdım ayağımdan ama ev kızı olunca iş değişiyormafoldumbenmafoldumben

1.65 uzun mu akannehir

baslıgı görünce bende kısayım dıyeceksın sandım sempatiksalakcinni

uzun degılsın topuklu rahat rahat gıyebılırsın

ayy en içimi aydınlatan mesajdı diyebilirimkaydirigubbakcemile5 kısa diyecem sandın demek yok be dermiyim sempatiksalakcinni valla rahatladım yaa sanki 1 karış topuklu giyesim geldi

Back
X