• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

topuklu ayakkabı ve 165 boyum :(:(

canım samsunun bir ilçesi çin yada kalahari çölü olabülür bak.
şimcik orada yaşayan bushman kardeşlerin en uzunu 130
.arkadaş kalahari çölünden olabülürrrrrr.:roflol:

yok ablam naptın sen ya ne 130 usempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sadece çevremdekiler 155 160 lar bu yanisırnaşık şey

abla samsunluyum ama samsunun küçük bir kasabasında yaşıyoruz gezmeye çıksak 2 cadde var okadarkaydirigubbakcemile3 uzun var da çok nadir yani arkadaşlarım falan genelde kısalar gerçekten bu böyle ablam estağfirullah sizi saf yerine koysam elime ne geçcek ablacım ama biraz yendim bu kompleksi gerçekten ama büyük şehire yaşasaydım bukadar komplekse girmezdim gerçekten neyse yorumlar için teşekkürler

kasaba köy değil dikkatini çekerim. samsunun bir kasabası.
enaz 1000 den fazla insan yaşar orada. ve bu insanların hepsinin bana pigmeler gibi kısa olduğunu diyorsan yok yutmam ben. senin okulundada hiç uzun yok diyorsan 165 den onuda yutmam. ha yutan olur bak.
ama bana yutturman çok zorzemuszemus

kızlar benim fazla çevrem yok çok samimi olduğum 2 kişi var ev kızıyım pek dışarıya da çıkmam bu yüzden bu konuda kendimi geliştiremedim ondan böle tuhaf gelior ama genç kız olunca insanın şık görünesi gelior nediim heves edior insan mesela benim ablam okuyor boyu benle bir 165 yani üniversitede topuklu giyince sınıfın en uzunu ben oluyom diyor o bile koskoca üniversitede bile 175 çok çok dikkat çekior neyse kızlar teşekkrüler ytorumlar için

enaz 1000 den fazla insan yaşar orada. ve bu insanların hepsinin bana pigmeler gibi kısa olduğunu diyorsan yok yutmam ben. senin okulundada hiç uzun yok diyorsan 165 den onuda yutmam. ha yutan olur bak.

yoo pigmeler gibi kısa olan yok ama benim çevremdekileri düşünerekten yorum yapıom ben pek de çevrem yok zaten evet en uzunları 165 ...ya 170 boyunda olan bir tanecik tanıdığım var sadece bu

kızlar benim fazla çevrem yok çok samimi olduğum 2 kişi var ev kızıyım pek dışarıya da çıkmam bu yüzden bu konuda kendimi geliştiremedim ondan böle tuhaf gelior ama genç kız olunca insanın şık görünesi gelior nediim heves edior insan mesela benim ablam okuyor boyu benle bir 165 yani üniversitede topuklu giyince sınıfın en uzunu ben oluyom diyor o bile koskoca üniversitede bile 175 çok çok dikkat çekior neyse kızlar teşekkrüler ytorumlar için

Aaa,ablası da o ruh halindeymiş! Kim sizi etkiledi böyle ? Hayret,kal geldi bana.:1:

yoo pigmeler gibi kısa olan yok ama benim çevremdekileri düşünerekten yorum yapıom ben pek de çevrem yok zaten evet en uzunları 165 ...ya 170 boyunda olan bir tanecik tanıdığım var sadece bu

şu gezegeni pardon kasabayı desene bana. insanların hep 150 155 olduğu. pek bir merak ettim bak.sempatiksalakcinni

ben 174 ablam 178 annemde 180 boyunda... hepimizde rahatça sıkıntı kompleks yapmadan giyiyoruz topuklumuzuu.. sen nasıl 165le giyemiyorsun şaşırdım doğrusu...bilmiyorumkismile bence senin komlepksin tamamen sevgilinden kaynaklı onunla aranızda pek boy farkı olmadığından topuklu giyemiyorsun...

hay maşallah kardeşim amma selvi var ailede
soyisim selvi mi yoksa:1:
bizim karakaş herkes de karakaş:1:
ben de bekarken arkadaşlarımın içinde hep en uzundum(kendi arkadaşlarım yani çevrede uzun çoktu tabi)
valla dalga geçmeyin ama boy 166 168 arası bişey(herkes farklı ölçtü eşim bile:bbo:)
sonra bi evlendim eltilerin içinde kayınvalide dahil en kısa benim
herkes 170 in üstünde:roflol::roflol:
insan kendini yıllarca normal zannedip sonra birden çekince kötü oldu:roflol::roflol::roflol:

Bi hap veriyim de yut datlım sempatiksalakcinni
Yecüc ve mecüc toplumu orda yaşıyorlardır belki nerden biliiin :icecream:

kızlar yapmayın böle neden ble ters konuşuyosunuz ki keşke bende istanbulda olaydım da takmadan giyebilseydim topukluyu yani öle gelişmiş bi yerde topuklu bu kadar dikkat çekmez sadece kompleksimi atlatmak için bir başlık açtım ama çok ters konuşuosunuz saf yerine koymak falan....lütfen yapmayın böle

Ya oyle bir anlatmisinki 1.80sinde topukluyla 1.90 oluyorsun sanki boyun uzun degilki . Standart Orta bir boyun var digerlerine Gore nasil uzunsun anlamadim . Boyun 1.68 ve topukluda giyerim . Nerde yasadigini cok merak ettim gercekten ????

Bu durum bana Harry potter deki elfleri cagristirdi. Kusura bakma ama uzun boylusun die seni Gaza getirmisler. Biran once gercegi gormen gerekiyor .

Son düzenleme:
yellowbomb kullanıcısından alıntı
işte yalanının en önemli delili.

hani sadece sizin kasabadakiler kısaydı.
peki ablan ,üniversitede ve 165 boyu. en uzun o oluyormuş. bu üniversite sizin kasabada mı yoksa:))
. ve bu üniversitede herkes 150 mi.
yeme bizi tatlım eğlenecek başka konu bul ,valla bak

yellowbomb kullanıcısından alıntı
işte yalanının en önemli delili.
hani sasdece sizin kasabadakiler kısaydı.
peki ablan üniversitede 165 en uzun o oluyormuş. buüniversite sizin kasabada mı yoksa. ve bu üniversitede herkes 150 mi.
yeme bizi tatlım eğlenecek başka konu bul valla bak

yalanmı :1shok:
napmışım ben böle ya hiç bişey anlamıyorum şuanda
bi konu açtım farkında değilim şuanda hiç bişeyin yalancı oldum saf yerine koyan kekleyen oldum şok tayım yaa sınıfında diyorum ben en uzun olarak zaten konu taa nerelere çekildi kapatsınlar yaa konuyu lütfen yok böyle bişey nerelere çektiniz konuyu yaaaaa

Back
X