- Konu Sahibi sentello1919
Christian Louboutin-639 euro
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bi kaç kişi bu tarz ayakkabılarda yürümekte zorlandığını söylemiş o yüzden bi kaç bişey söylemek istedim.
Ben 2 yıl önce bayılıyordum bu tarz ayakkabılara -özellikle ince uzun topuklulara- ve gidip bi tane aldım. 3 adımdan sonra ayaklarım burkulmaya başlıyordu ve yürüyemiyordum. En önemliside millet benle dalga geçiyordu, yürüyemiyorsun niye giyiyorsun falan gibi şeyler duyuyordum. Neyse annemin yardımıyla bunun üstesinden gelmeye çalıştık.
İlk olarak kalın ve ufak topuklu bir çizmeyle başladım nerdeyse her gün giydim. akşamlarıda evin içinde daha yüksek ve daha ince bir ayakkabıyla dolaştım sürekli hareket ettim. Daha sonra akşamları evde giydiğim ayakkabıları dışarda giymeye ve evde bunlar gibi çok uzun ve ince topuklular giymeye başladım ve en sonunda bu tarz uzun ince topukluları dışarda giymeye çalıştım. Gene az çok zorlanıyordum ama hergün giye giye alıştım ve 1 yıldır hergün bunları giyiorum çok rahat yürüyorum hatta nerdeyse koşabiliyorum.
Canım evet yürüyenleri çok zarif gösteriyor ama bir o kadar da yürüyemeyenleri komik gösteriyor o yüzen hiç olmadı evde az çok giyip dışarda antrenmanlı olalım bayanlarzaten ha deyince yürünmez ki... yavaş yavaş... ama topuklu ayakkabıyla yürümek de çok zarif oluyo =))
Canım evet yürüyenleri çok zarif gösteriyor ama bir o kadar da yürüyemeyenleri komik gösteriyor o yüzen hiç olmadı evde az çok giyip dışarda antrenmanlı olalım bayanlar
zebbra bilgilerin için çok teşekkür ederim bende öyle yapıcam tatlım harikasın kaydirigubbakcemile5
![]()
burberry-650 euro