Topuklu ayakkabım vurmasın..

kızlar naçizane bi tavsiye... ayakkabınızı giydğnz ilk gün arkadsına uzunca bi karton koyun çok kalın değil tabi.. baya işe yarıyo ;)) bi de arka kısmı çok sertse çekiçle vurarak yumuşatın

Yara bandı yapıştırıyorum ben neredeyse ayağımın her tarafına.
Çok koruyucu oluyor, acıtmasını engelliyor.
Bir de biraz sabretmek lazımmış topuklu ayakkabılar için, zamanla alışılıyormuş.
Ben de bir ara daha sık giymeye başlamalıyım.

ben topuklu ayakkabının vurmasını acıtmasını gectım de yuruyemıyorum ıkı buklum yuruyorum komık oluyo nıye boyle oluyo ya

eğer ayakkabı dar biraz açılsın yumuşasın istiyorsanız,ayağınızın her tarafına bol kolonya döküp hemen ayakkabıyı giyin.ayakkabı esneyip ayagınıza göre şekil alıyor.mutlaka bir kere deneyin.çıplak ayakla yada ince çorapla deneyin.

eğer ayakkabı dar biraz açılsın yumuşasın istiyorsanız,ayağınızın her tarafına bol kolonya döküp hemen ayakkabıyı giyin.ayakkabı esneyip ayagınıza göre şekil alıyor.mutlaka bir kere deneyin.çıplak ayakla yada ince çorapla deneyin.

Çok sağol ya bu bilgi çok işime yaradı.

ben de ayni konudan muzdaribim valla topuklu ayakkabilarim var ama oyle duruyor...
tek rahatca giyebildigim topuklu ayakkabim oxford ayakkabiya benzer bir ayakkabi...
yani giy ayakkabiyi sik bagciklari tamam, ne ayaktan cikma sorunu var ne de dikkatlice yurume derdi...ayagim da alisti onu giymeye zaten, ilk zamanlar ayagima ben de yara bandi yapistirmistim...
bir de benim ayagima 38 kucuk geliyor 39 buyuk geliyor...cildiracagim :37: 38,5 ta kucuk geliyor ayrica boyle sacma bir durumum da var :1:
kendime uygun bir numara bulmak cok zor mecburen 39 aliyorum icine taban koyup giymek zorunda kaliyorum ama o zaman da topuklu ayakkabi rahat olmuyor sevmiyorum...
genelde babet giyiyorum...

Son düzenleme:
Selam Arkadaşlar,,bende sivri topuk, çivi topuk almıyorum.
Derisinin yumuşak olup olmadığına bakıyorum alırken.
Birde kullanmadan önce vazelin sürüyorum ben,hatta giyerken de bol bol vazelinliyorum işe yarıyor.

uzmanın birisi türkiyedeki kadınlar hep normal ayakkabı numaralarından küçük ayakkabı giyiyor demişti,yani mesela biz 37 giydiğimizi sanıyoruz ama aslında giymemiz gereken 38miş,sıkmamalıymış yani,ben de topuklu seviyorum,düz ayakkabıdan hoşlanmıyorum,ayakkabının önü ya da arkası açık olduğunda sorun çıkmıyor,onları tercih edelim ;):51:

Benim durumum da vahim. Bez ayakkabı alsam o bile iki-üç hafta vurup, canıma okur.

Topuk bandı denen bir yara bandı var. Silikonlu, yara bandına göre daha kalın, şeffaf olduğu için göze de çok çarpmıyor. Ben kullanıyorum, çok işe yarıyor. Eczanelerde bulabilirsiniz, bence bir deneyin.

Back
X