Topuklu ayakkabımı giyemiyorum :(

basit

Hayat devam eder....
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
399
0
46
İstanbul
İlk defa bi topuklu ayakkabım oldu bayramda aldım ama hala hiç dışarı çıkıp giyemedim :D Dışarıda giymeye çok hevesleniyorum zaten boyumda kısa ona uygun bide geniş paça kot pantolon aldım altını bile bu topukluya göre kısalttırdım belli olmasın diye :27:ama gel görki ben onu spor ayakkabılarımla giyiyorum hala :5::5::5: Evde yürürken bile sendeliyerek yürüyorum 5 dk sonra yoruluyorum şu an ayağımda ben nasıl alışıcam bu topukluya dışarı çıksam rezil olurum yokuşları falan hiç inemem:( İnce topukta değil kalın topuklu. Yani dolgu topuk. Sizce nasıl normal yürüyebilirim internetten video falan seyrettim dik durun falan diyor ama olmuyor yapamıyorum.

Dipnot : Bu ayakkabıyıda ucuza aldım markasız falan bişey her an yırtılabilir bide düşüyorum sürekli incecik ipi var zaten bi kere dışarı çıkabilsem içim yanmıcak hevesim içimde kaldı :1:

Yalnız degilsin canım bende giyemiyorum topuklu spor ve babet giyiyorum sürekli

pişşşttttt sen topukluyu boşver senın dersler nasıl sen ondan haber ver bakıyım:))))))):51::51::51::51::51::51:

bende bıtek kocam yanımdayken ve arabayla cıktıgımızda cok heveslıysem gıyıyorum..
yoksa onunla yuruyecem dıye kanter ıcınde kalırım..
valla yuruyemıyorsan hıc gıyme cunku cok komık oluyor..
dırek emanet gıbı duruyor:1:
bız spor ayakkabı,converse,babete devam edelım bence..
zorlamaya gerek yok..:1:
sımdı hamıleyım ıstesemde gıyemem zaten..
bu arada kocamla adıle nasıt ve tarık akan gıbıyız..yınede yasasın spor ayakkabı:1:

Kristen gelmişş :) selam :))

Yıllarca çivi topuklarla ve diğer çeşit topuklarla neredeyse koşan ve şimdi maalesef spor ayakkabıya mahkum biri olarak sana şunları söylemek istiyorum;

lütfen ayakkabılarını çok ucuz markalardan seçme,ayağına oturan,rahat iyi kalıplı markalardan seç,indirim sezonunda çok hesaplılarını bulabilirsin.Topuklularla da çok rahat edebilirsin.

Her gün topuklularla yürüyeceğim diye kendini ve bedenini yorma,günlük hayatta rahat ayakkabıları tercih et.Tabii onların da kalıpları sağlıklı ve uygun olsun.

İlk tercih olarak dolgu topuk seçmekle iyi yapmışsın.Önce biraz evde dene, zamanla alışırsın,sonra dışarda kullanırsın.İlk ayakkabıların çok yüksek topuklu olmasın 5 veya 7 pontla başlayabilirsin.Alıştıkça ve giyim tarzınla birlikte yükseklik artar zaten :)

Güle güle,kazasız belasız ,iyi günlerde giy ayakkabılarını :))

Ben de giyemiyorum. Zor ya. Sokakta topukla yürümeye çalışan 3-5 kadın görünce garip bir görüntü oluyor. Öyle gözükmek istemediğim için özel günler dışında giyemiyorum. Zaten Ankara'nın göbeğine 1,5 km'de olmama rağmen dağ tepe kırık kaldırımlar yokuşlar tepeler merdivenler. Arabayla gezmediğin sürece topuk zor. Giyebilenlere bravo...

gıyersın canım ya bnm ayagımda rahatsızlık oldugu halde gıyıyorum bazen ama sonra cok agrıyo o ayrı:37:

Bence zamanla alışırsın ve giyersin bende günlük olarak kullanırım arada alışınca daha rahat oluyor...

ben de giyemiyorum valla :1: anca düğün falan oldu mu giyiyorum bir heves, ama iki adımı zor atıyorum çok komik yürüyorum penguen gibi ayy:9:

Ya ben günlük hayatta zaten spor ayakkabı seven birisiyim ama böyle arkadaşımla gezmeye falan gidiyoruz yanında çok kısa kalıyorum bazen kırk yılın başı süslendiğim oluyor o zamanlar giymek istiyorum ama bu haliyle giysem komik duruma düşerim ona tutunmak zorunda kalırım :D :D

sanırım son 3 yıldır hep topuklu giyiyorum ve çok mutluyum..
orta boyluyum topuk da giyince hafifi uzun oluyor çok iyi hissettiriyor:))
sana tavsiyem evde giymen.. ne bilyim evde dolaş fln ya da kısa mesafelere giderken dene..
ama ayakkabıya güvenemiyorsan ondan da tedirgin oluyor olabilirsin.. ille de topuklu giyicem diyorsan bundan sonraki ayakkabılarını daha kaliteli al:) kolay gelsin:))

normalde ben giyerim ama sokakta cok yuruyeceksem giymem tas aralarina vs girdiginde sinir oluyorum, zaten suandada giymiyorum...

bazi topuklu ayakkabilar rahat oluyor canim, o sekilde birseylerle kendini alistirirsan zamanla bence daha yuksek topuklarida giyebilirsin.

kristen gelmişş :) selam :))

yıllarca çivi topuklarla ve diğer çeşit topuklarla neredeyse koşan ve şimdi maalesef spor ayakkabıya mahkum biri olarak sana şunları söylemek istiyorum;

lütfen ayakkabılarını çok ucuz markalardan seçme,ayağına oturan,rahat iyi kalıplı markalardan seç,indirim sezonunda çok hesaplılarını bulabilirsin.topuklularla da çok rahat edebilirsin.

Her gün topuklularla yürüyeceğim diye kendini ve bedenini yorma,günlük hayatta rahat ayakkabıları tercih et.tabii onların da kalıpları sağlıklı ve uygun olsun.

Ilk tercih olarak dolgu topuk seçmekle iyi yapmışsın.önce biraz evde dene, zamanla alışırsın,sonra dışarda kullanırsın.ilk ayakkabıların çok yüksek topuklu olmasın 5 veya 7 pontla başlayabilirsin.alıştıkça ve giyim tarzınla birlikte yükseklik artar zaten :)

güle güle,kazasız belasız ,iyi günlerde giy ayakkabılarını :))

ayy şuan neden topuklu giyemiyosun?

dolgu topuk hasır topuk bunlar gündelik hayatta kullanılır

kullanımıda rahattır babet spor ayakkbıdan farkı yoktur .

fakat ınce topuk sıvrı topuk bunları gundelık hayatda gıymek

ıcın bence özel araç şart .mükemmel yürüyüse sahıp bırı

bıle olsan ,arnavut kaldırımlarda illaki komık goruntuler

çıkıyor ortaya :1: anca tum sokak ve caddeler

avm gibi dumduz olacak kı rahat rahat cek topukluları yürü :D

dun aklıma getırdınız dolgu topuklu ayakkabılarımı bugun gıydım :9:

Back
X