Topuklu Converse All Star Light

unlu bırınde görmüştüm çok guldum bunu gördüm yine gülme tuttu hayatta en son gıyecegım şey

Hmmm...Nebahat ÇEhre'nin ayağında görmüştüm ben de en son.onda hoş durmuştu aslında.ama benim de hayatta giymem diyebileceğim birşey... :/ olsa olsa dikkat çekmek için giyilesi birşey gibi :/

converse zaten çok çirkin bir ayakkabı kaldı ki bu modeli berbat ötesi olmuş, zaten neden palyaço ayakkabısı giyerler hiç anlamam, zevk meselesi elbet..

Türkiye'ye gelmiş. Ben aldım. Şimdilik siyah modelini. Yaz geldiğinde turkuazını düşünüyorum. Ayyy Çok şekerler ya :)
conakers.com.tr yasal satışını yapmakta arkadaşlar. Tavsiye ederim 36-37-38-39 numaraları var.

Çok güzel renkleri var genckizim :) Bende aldım. Beyaz renginden. ayağımı hiç ağrıtmıyor. İlk giydiğimde düşerim korkusu yaşadım ama hiçte sandığım gibi değil. Gayet güzel. Alacaklar varsa düşünmeden alsınlar. Bayağı güzel. Yazın modası değil tüm senenin modası valla :) Teşekkürler Conakers

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…