• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trend Ayakkabı Modelleri Topuklu converse

Bot Modelleri, Çizme Modelleri, Topuklu Ayakkabı Modelleri, Babet Modelleri
converse rahat spor ayakkabı demek topuklu ise;sexi fantazi demek anacım bu ne oldugu belirsiz bir tarz olmuşşşş

Converse bır marka ve evet oncelıkle rahatlıgı cagrıstırıyor bızlerde..Farklı bır acılım olmus...Sımdı bunu bı Beyonce gıyse ya da Bı J lo boyle bır akım baslasa moda adı altında ragbet de gorur bence:j Yeter kı bu pıyasayı belırleyenler aklına koysun begendım demıyorum fakat fıkrım bu..Converse spor modellerı gorup de abooovv bu ne bez ayakkabıdan ote bısı degıl dıyenler de mevcut ben de kullanıyorum ama gercekten moda ve karızma dıye degıl de SIRF RAHAT oldugu ıcın gıyenler kac kısı acaba:P Estetık ve Rahat olması en onemlısı.Bırkac mankende gormustum dore lame esofmanların altına gıymıslerdı aynı tonlarda topuklu converse..Az bıraz rukus gıbı le

ben çok beğeniyorum topuklu halini.. ama bunlarla giyilecek kıyafetlere özellikle dikkat etmek lazım.. cok farklı bi tarzı olan bu ayakkabıyı her kıyafetle her tarzla hoş gösterebilmek zor bence.. tasarım olarak mütiş buluyorum... pembe olanınada bayıldım doğrusu...

ay benim çok hoşuma gidiyo bunlar çok tatlılar tam benim tarzım böyle cici şeyleri çok seviyorum..

spor spordur abiye abiye hiç hoş olmamış kesinlikle tutmaz bu model

Converse ben rahat olduğu için giyiyorum.Ama bu topuklu conversler görsel açıdanda hoş olmamış bence.:1shok:

bencede ama kısa boylular için gizli silah olabilir dar paçalı jeanlerle güzel olabilir gibi geldi banaCADIARZU

Back
X