Toros Üniversitesi

Visenyaa

Nirvana
Pro Üye
21 Aralık 2014
8.992
28.602
Bu üniversite hakkında düşünceleriniz nedir bayanlar ? Mersinde yaşayan, okuyan var mı ? Fikir sahibi edinmek istiyorum.
İç mimarlık sınavına girmeyi düşünüyorum sanırım üniversite yeni olduğu için pek bilgi edinemedim.

Canim cok iyi bir okul degil sanirim bursu ekmek dagitir gibi dagittiklarindan bilen bilmeyem cok. Torosta okuyan cok arkadasim var mersinde okuyordum bende. Kolay bir okul yeri de guzel ama bence dort yil okumana degmez. Ticarethanedir.

Canim cok iyi bir okul degil sanirim bursu ekmek dagitir gibi dagittiklarindan bilen bilmeyem cok. Torosta okuyan cok arkadasim var mersinde okuyordum bende. Kolay bir okul yeri de guzel ama bence dort yil okumana degmez. Ticarethanedir.
Yetenek Sınavı ile gireceğim bir bölüm torosta olduğu için mecbur kaldım bende. Denemekten zarar gelmez diye düşündüm yani. Mersin Üniversitesinde bölümüm tercihle alacağı icin yetenekle alan bir toros var. O yüzden sorma gereği duydum.

Ic mimarlikdar eklam pirim lazim sana. Eniyi okullara başvur.toros ne uni ogrencisiyim ilk defa duyuyorum

X