Torpil

Maalesef öyle cnm hani dedm de ameliyatli gelfim suratım sis agzmn içinde cenemn yarısına kdr blmem kaç tane dikiş var ama nerde 2hafta olck yrn gorusmeye gideli donus yok. Rabbm bir kapı açar inşallah bize de.

Maalesef öyle cnm boş boş otursunlat resmen gün yapsınlar kislk hazırlasinlar topilliler ya

Ya birde gayet saglam olup torpille ozurlu kadrosundan yerlestiklerini düşündüğüm insanlar var gunahlarini almak istemem ama goruntude benden senden saglam duran insanlar

Hele birde tam gun mesaiyi pc basinda eglenerek gecirip birde yemek vakitleri cok yorulmusda acikmis gibi en onde olmyyorlar mu

Gelde sinir olma aklima geldikce geriliyorum

eski hükümetleri bilmem ama bu hükümet döneminde çok torpil arttı öyle böyle değil bir tek kpss kaldı ki onda da çoğu mülakat , benim bölümüm sosyal hizmete asdep kadrosu adı altında mülakat geldi, arkadaşımın kolaylıkla kazandıgı yurt dışı yüksek lisansa yeni mülakat geldi, geçen sayfalarına baktık yeni gidenlerın hepsi başörtülü ak partıli , merak eden baksın, torpilsiz olanlarda artık tırnaklarıyla kazıya kazıya canı çıkar , hükümet yok cemaatçi olmasın şu bu olmasın diye rezil etti kadroları.

Canım siyasete girmeyelm kapanmasin konum

Antalya için ekstra uyarı :)
Turist bacılar mayolu biniyorlar otobüslere, adamlar ıslak şortla filan.
Onların uyarısı. Üzeri çarpı işaretli bikinili hatun ve mayolu adam çiziverdim :)
Antalya olablr demistm :))

Ya birde gayet saglam olup torpille ozurlu kadrosundan yerlestiklerini düşündüğüm insanlar var gunahlarini almak istemem ama goruntude benden senden saglam duran insanlar

Hele birde tam gun mesaiyi pc basinda eglenerek gecirip birde yemek vakitleri cok yorulmusda acikmis gibi en onde olmyyorlar mu

Gelde sinir olma aklima geldikce geriliyorum

Staj yerinde yemek veriyorlardı lisede. Yemek dağıtan abi de biz genciz diye bize fZla koyuyordu genelde ki çok kişi olmuyordu yemekte. Bir gün kadının biri söyledi. Neymiş efendim herkes alsinmis yemeğini ondan sonrsonra stajyerlere verilmeliymis kalirsaymis

Aslinda torpil kadar haksiz alimda toplumda sorun olmali bence mesela hastanelerde tekniker yerine hemsireleri calistirip tekniker yerine hemsirelerin alimina agirlik verilmesi

Yardimci personel kadrosunun farkli departmanlarda calismasi

Orbek mimaru restorasyon tek yerine mimar alinmasi vs. Gibi bir cok etken ulkenin durumunu gittikce zorkuyoe

Aslinda torpil kadar haksiz alimda toplumda sorun olmali bence mesela hastanelerde tekniker yerine hemsireleri calistirip tekniker yerine hemsirelerin alimina agirlik verilmesi

Yardimci personel kadrosunun farkli departmanlarda calismasi

Orbek mimaru restorasyon tek yerine mimar alinmasi vs. Gibi bir cok etken ulkenin durumunu gittikce zorkuyoe
Kadro dışı alakasız yere alakasız insanlar aliniyor maalesef cnm

Staj yerinde yemek veriyorlardı lisede. Yemek dağıtan abi de biz genciz diye bize fZla koyuyordu genelde ki çok kişi olmuyordu yemekte. Bir gün kadının biri söyledi. Neymiş efendim herkes alsinmis yemeğini ondan sonrsonra stajyerlere verilmeliymis kalirsaymis

Zaten simdilerde stajyerlerin yemek saati belli bi saate aliniyo mesela ornek misal personeller 12 de basliyo stajyerler 2.30 dan sonra almaya basliyo bide gec gelen personel siraya girince stajyerlerde daha cok beklemek zorunda kaliyo

Bu konuda canı çok yanmış insanlardan biri de benim. Detayına çok girmeyeceğim ama çok zorlu 2 yıl geçirdim. Çok iyi puanlarım (kpds, ales, akademik ortalama) olmasına ve çok iyi bir üniversitede lisansüstü eğitim yapmama rağmen yüzüm çok geç güldü. Kendimi bir "hiç" gibi hissediyordum artık. Onca yıl boşa emek verip boş bir hayalin (bana göre idealdi) peşinden koşmuştum. Ama "bu sefer de olmazsa, artık bu için peşini bırakacağım" diye kesin kadar aldığım 13. başvurumda olmuştu. O yüzden 13, benim için sevimlidir :) Kazandığımı duyduğumda 1 saat aralıksız ağlamıştım. Bana o günlerimi hatırlattınız. Dilerim siz, bu kadar vakit kaybetmeden ulaşırsınız hedefinize. Allah yardımcınız olsun, bu torpil belasını da bi an önce yok etsin inşallah.

Bu konuda canı çok yanmış insanlardan biri de benim. Detayına çok girmeyeceğim ama çok zorlu 2 yıl geçirdim. Çok iyi puanlarım (kpds, ales, akademik ortalama) olmasına ve çok iyi bir üniversitede lisansüstü eğitim yapmama rağmen yüzüm çok geç güldü. Kendimi bir "hiç" gibi hissediyordum artık. Onca yıl boşa emek verip boş bir hayalin (bana göre idealdi) peşinden koşmuştum. Ama "bu sefer de olmazsa, artık bu için peşini bırakacağım" diye kesin kadar aldığım 13. başvurumda olmuştu. O yüzden 13, benim için sevimlidir :) Kazandığımı duyduğumda 1 saat aralıksız ağlamıştım. Bana o günlerimi hatırlattınız. Dilerim siz, bu kadar vakit kaybetmeden ulaşırsınız hedefinize. Allah yardımcınız olsun, bu torpil belasını da bi an önce yok etsin inşallah.
Amin cnm inşallah

Back
X