tortikollis sorunu yaşayan anneler bilgi paylaşımı

idni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014
8
2
1
İzmir
Merhaba 15 günlük kızımın boynunda aniden şişlik oluştu hemen bildiğim bir hastaneye nisa hasta götürdük pazardi nöbetçi dr baktı ultrason istedi ultrason daki dr da pek bişey anlamadı dr normal doğuştan kasi boyle deyip yolladı içim rahat etmedi ertesi gün dr ısmail dogancali ya götürdük anlatır anlatmaz anladı tortikollis teşhisi koydu ama gördüğüm en büyük şişlik dedi hareketleri gösterdi ama o kadar ağlıyor ki yaptırmakta çok zorlanıyorum
Bu konuyu açma nedenimse fizyoterapist arayisim
Malum boyun önemli yanlış bir hareket yaparım diye korkuyorum daha çok küçük ağlıyor kasiliyor yapamıyorum gunde 5 kez 20 defa yap dedi dr ama ben 5 kez bile zor yaptım daha hareketlere yeni başladık biliyorum ama uzman bebekten anlayan ve daha önce tortikollis görmüş bir fizyoterapist bilen varsa numarasını paylassin lütfen!!!!!
Içim parçalanıyor okudukları moralimi bozuyor ve artık çocuğu her kucağıma aldığımda ağlıyor canını yakacagim diye bebeğimi sevemez oldum
Bi kızım daha var oda kardeş kiskancliginda ona vakit ayıramaz oldum nolur yardım edin
Dr isimlerini özellikle paylaştım
Şimdiden teşekkürler

Gonul acar videolari youtube da var ve dramcam adresinden numarasına ulasqbiliniyormus çocuk fizyoterapist i

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızınız nasıl oldu iyileşti mi bnm oğluma da 5 aylık bugün teşhis konuldu bnm oğlum rahat rahat iki tarafa da çewiriyo ama bırakınca sola yatırıyo 5mm fark varmış sizin fark ne kadardı

Merhaba, oğlumda tortikollis var. 9 aylık olduk ama hala tam iyileşme sağlayamadık. Aradaki fark 2mm. Düştü çok şükür lakin ilerlememiz yavaşladı Uyurken egzersiz yapabiliyorum sadece. Büyüdüğü için asla yaptırmıyor. Başka ne yapabilirim?

Back
X