Canim gecmis olsun. Moralini hic bozma. Biliyorum insani uzen birsey ama insallah hersey yoluna girecek. Cocuk cerrahi, ortopedi ne derse desin benim tecrubeme dayanarak soyluyorum, emin ellerde fizik.tedavi uzmani bir doktora goturmelisin kuzunu derim. Cerrahlar ve diger doktorlar-en azindan benim tanidiklarim- cocuklari kesmeye cok meyilliler. (Mesela anmadan edemeyecegim istersen ozelden soylerim adini cok onemli bir dr ogluma hicbirsey yapmadan bekle 1 yasinda ameliyat demisti) iyiki beklememisiz.. bunun tedavisi fizik tedavi. Bebegini nasil tasiyacagini bile ogretecekler sana. Ve Allah bin kere razi.olsun kesinlikle oneririm.dr. gonul.acar. istanbul universite capa tip fakultesi fizik tedavi doktoruydu ama yogunlugundan baska bir yerde kabul ediyordu hastalarini. Simdi ayrilmis galiba ordan netten bak canim. Hem pozitifligi, hem isine hakim.olusuyla Allahimin izniyle.benim oglumun tortikollisini gecirdi. Oglum simdi 6 yasinda hicbir sikintisi yok masallahh.. Allah senin bebeginede.acil sifalar versin canim