- 12 Temmuz 2020
- 269
- 570
- 33
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
Ben olsam öyle babanın yanında doğum yapmam ve tamamen bağları koparırdım, hadsiz adam ..Doğuma bir iki hafta kala ailemin evine geldim. Eşim evimize geri döndü doğuma gelecek. Aslında sorun çıkacağını bildiğim için gelmek istemiyordum ama ağırlaştım kendi işlerimi bile yapamaz durumdayım. Üç gün oldu geleli. Babam üç gündür eşim için şu şekilde konuşuyor. Eve başka kadın getirir şimdi. Seni unutur. Bakıcıyı genç tutma onla bir olur senin k..çına tekmeyi basar. Benim sabrımla oynuyor böyle. Babamın para konusundaki hassasiyetini bildiğim için ben de dedim ki öyle olursa sana gelirim sen bakarsın kızınla torununa. İşte o cümle geldi. Elin ne idüğü belirsiz (küfürlü) çocuğuna ben niye bakayım dedi. Ben delirdim tabi ki. Ortalık savaş alanı. Öyle demek istemedim. Lafın gelişi öyle dedim. O anlamda demedim gibi şeyler söyledi ama kalbim acıyor. Gerçekten hangi amaçla söyledi? Boş boğazlık mı nedir bilmiyorum canım yanıyor.
Babanız özür dilerim ama patavatsız onlar nasıl cümleler öyle,hele sonuncu.Doğuma bir iki hafta kala ailemin evine geldim. Eşim evimize geri döndü doğuma gelecek. Aslında sorun çıkacağını bildiğim için gelmek istemiyordum ama ağırlaştım kendi işlerimi bile yapamaz durumdayım. Üç gün oldu geleli. Babam üç gündür eşim için şu şekilde konuşuyor. Eve başka kadın getirir şimdi. Seni unutur. Bakıcıyı genç tutma onla bir olur senin k..çına tekmeyi basar. Benim sabrımla oynuyor böyle. Babamın para konusundaki hassasiyetini bildiğim için ben de dedim ki öyle olursa sana gelirim sen bakarsın kızınla torununa. İşte o cümle geldi. Elin ne idüğü belirsiz (küfürlü) çocuğuna ben niye bakayım dedi. Ben delirdim tabi ki. Ortalık savaş alanı. Öyle demek istemedim. Lafın gelişi öyle dedim. O anlamda demedim gibi şeyler söyledi ama kalbim acıyor. Gerçekten hangi amaçla söyledi? Boş boğazlık mı nedir bilmiyorum canım yanıyor. Çok ağladım. Benim babam kötü biri mi?
Tabii ki baban kötü biri. Ayrıca siz de bilmiyor musunuz ailenizin nasıl insanlar olduğunu, neden yanlarına gidiyor bu zamanları çocuğunuzun babaisndan ayrı geçiriyorsunuz ki? Anneniz,kaynananiz,kardeşiniz falan gelemez miydi yanınıza?Benim babam kötü biri mi?
Ne idüğü belirsiz derken küfürlü şekliyle söylicem piç demiş olmuyor mu? Çok büyük namussuzluk bence bunu düşünmek söylemek.Ataerkil düşünceye sahipse çocuğu kendi soyundan görmüyordur. Tanıyorum öyle birini. Aynı cümleyi arkadaşıma kullanmıştı.
Kız saatlerce ağladı yanımda.
Kız evlat diye doğurduğu çocuk elin oğlunun oluyormuş, onun soyuymuş.
Kızına çok farklı tabir kullanmıştı daha sen sadece "veren" kısımsın diye.
Babanız belki sadece siz tartışma yarattınız diye altta kalmamak için boş boğazlık yapmıştır.
Sonuçta sizde para konusuna falan girmişsiniz, iyice laçkalaşmış.
Genel tavrı size ve torunlarına karşı nasıl?
Ben affedemezdim. Haddini aşmış.
Konu babanız, şöyle yap, böyle yap diyemem.
Siz babanızı en iyi tanırsınız.
Ooooooo çok sertHani mahalle karısı diye bir söylem vardir ya, cinsiyetçi olduğu için sevmem. Babanız o söylemin dik âlâsı.
Bu karakteri çok iyi tanıyorum. Torunu yaşındakileri baştan ayağa süzen, oracikta hayalleyen, konu komşusuna hep o gözle bakan, kadın dedin mi eli ayagi titreyen, ağzının suyu akan tiplerden.
Fikri bu oldugu icin zikri de bu. Ahlaksiz herif.
Çocuğunuzu kucağına vermeyin. Elin ne idüğü belirsiz çocuğu dediğine göre sevgi heyecan taşımıyor. Baska gozle bakar yavrunuza.
Bir daha görüşmemenizi oneririm. Ben olsam korkardim bu adamdan.
Ataerkil düşünceye sahipse çocuğu kendi soyundan görmüyordur. Tanıyorum öyle birini. Aynı cümleyi arkadaşıma kullanmıştı. Kız saatlerce ağladı yanımda. Kız evlat diye doğurduğu çocuk elin oğlunun oluyormuş, onun soyuymuş. Kızına çok farklı tabir kullanmıştı daha sen sadece "veren" kısımsın diye.
Babanız belki sadece siz tartışma yarattınız diye altta kalmamak için boş boğazlık yapmıştır.
Sonuçta sizde para konusuna falan girmişsiniz, iyice laçkalaşmış.
Genel tavrı size ve torunlarına karşı nasıl?
Ben affedemezdim. Haddini aşmış.
Konu babanız, şöyle yap, böyle yap diyemem.
Siz babanızı en iyi tanırsınız.
Kötü biri mi değil mi yorum yapamam ama konuşma tarzı ve üslubundan çok cahil bı adam olduğu belli .. her ailede oluyor boyle takmamak gerekiyor .. ya anne ya baba ya kardeşDoğuma bir iki hafta kala ailemin evine geldim. Eşim evimize geri döndü doğuma gelecek. Aslında sorun çıkacağını bildiğim için gelmek istemiyordum ama ağırlaştım kendi işlerimi bile yapamaz durumdayım. Üç gün oldu geleli. Babam üç gündür eşim için şu şekilde konuşuyor. Eve başka kadın getirir şimdi. Seni unutur. Bakıcıyı genç tutma onla bir olur senin k..çına tekmeyi basar. Benim sabrımla oynuyor böyle. Babamın para konusundaki hassasiyetini bildiğim için ben de dedim ki öyle olursa sana gelirim sen bakarsın kızınla torununa. İşte o cümle geldi. Elin ne idüğü belirsiz (küfürlü) çocuğuna ben niye bakayım dedi. Ben delirdim tabi ki. Ortalık savaş alanı. Öyle demek istemedim. Lafın gelişi öyle dedim. O anlamda demedim gibi şeyler söyledi ama kalbim acıyor. Gerçekten hangi amaçla söyledi? Boş boğazlık mı nedir bilmiyorum canım yanıyor. Çok ağladım. Benim babam kötü biri mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?