- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi incitanemtuana
vav görüntü harika. tadı da öyledir eminim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hah şimdi gördüm .. : )
Şık görünüyor ve oldukça iştah açıcı ..
Şuan tatlı yemem rağmen ( ağzımın boş durmadığını teyit eder bir cümle idi zannımca : ) beni cezbetti..
Hiçbi salataya hayır diyemenlerdenim , huyum kurusun o kurumazsa şu bünye sumocu olma yolunda
Benim yaptığım biraz daha farklı ama hemen hemen malzemeler aynı..
İzninle , farklı noktaları paylaşayım ,
Tost ekmeklerini sütte bırakıyorum beş on saniye..İçine çekip yumuşadıktan sonra harçlarını ekliyorum..
Süslemeyi de çaprazlama yapıyorum.. Bir sıra bezelye bir sıra rendelenmiş yumurta sarısı bir sıra
rendelenmiş yumurta beyazı bir sıra mısır :) Çok güzel görünüyor adeta , renk cümbüşü..
Ayrıca mutlaka tavsiye ederim : Haşlanmış tavuk göğsü..
Müthiş yakışıyor..
bir iki diş de sarımsak yeme de yanında yat..
Yanlız senin salata tam pasta kıvamında . .
Pek beğendim : )
Maşallah gene döktürmüşsünüz,harika görünüyo yaş pastayada benziyo,hmmm eline sağlık....:)
vav görüntü harika. tadı da öyledir eminim
çok deişik hoş bir tarif. emeğine sağlık çok beğendim bunu boshayallersmile
libyanacım ben bunun tavuklusunu yedim bi yerde gerçekten çok nefisti
hatta nette aranırken sevgili incitanemin tarifini buldum
canım şunun detaylı tarifini yazar mısın bana
özelden ulaşamadım libyanacım dolmuş kutun
incitanem kusura bakma canım benden tavuklusunu istediler de o yüzden şeyettim:kedi:
bitanem ellerine saglik görünüsü muhtesem eminim tadida öyledir,cokacimcoookcünkü sen yapmissin,opuyorumnanaktan tatlim bak artik kusun nerelerde geziyor,eskiden beni nerede bulurdun,biliyorsun,oyunlardan yemeklere terfi ettim artik neden acabaaaaaa:CüvCüv:
eline saglik canim harika gorunuyor