Totunka Zayıflayacak (inşallah)

-Arwen-

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
2.741
3.944
133
33
Merhaba hanımlar, bir süredir sitedeyim ama bu bölüme cesaret edip gelmemiştim. Yazın sonuna geldiğimiz bu günlerde balina olma yolundayken artık kendime bir dur deyip zayıflama maceramı paylaşmak hem de kendimi gazlamak istedim.

Yediğim içtiğim günlük şeylerimi yazıp işe yararsa istediğim kiloya kadar uygulamayı, en azından kendime yapabilirsin demeyi hedefliyorum. Umarım başarırım :)

Her cumartesi sabah tartılacağım bundan böyle, öyle günlük düzensiz tartılıp moral bozmak yok. Eğer yaptıklarım işe yararsa devam, yaramazda başka yöntemler.

O zaman başlayalım :)

Boy:1.71
Başlangıç Kilo:69
Gelinen Kilo:65
Hedef:55

17 haziran 2019 itibari ile güncelleme:
Başlangıç kilo: 69.4 (yine!)
Hedef:55

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah bir kase mısır gevreği yedim.
Dün geceden hazırladığım detoks suyunun 1 litresini bu saate kadar bitirip 1 litre daha ekledim hala demlenmesini bekliyorum :)
Öğle yemeği olarak bol yeşillikli koca bir kase salata yedim. İçine nar ekşisi ve sirke de koydum. Sirke yağ yakımında etkili diye duymuştum umarım doğrudur :)
Ara öğün olarak leblebi yedim ve ev yoğurdu ve soda ile ayran yapıp içtim. Akşama sadece bir kase çorba içeceğim :)

Daha önce indirdiğim ve 3 gün hem tüm vücut hem ayrı ayrı bölgeler olarak çalıştığım fakat fena tutulduğum için askıya aldığım tontiş uygulamadaki spor egzersizlerini yaptım ve kendimi ödüllendirip 1 fincan şekersiz türk kahvesi içtim :) detoks suyuna devam ve şimdiden bağırsaklarım çalışmaya başladı :) akşam çorbamı içip yürüyüşe çıkacağım..

Akşam yemeğinde 1 kase çorba içtim. Detoks suyuna devam. Yürüyüşe çıkamadım

Selamlar :) dün küçük bir tatlı kaçamağı yaptım ama detoks suyu sağolsun günde 2-2buçuk litre su tüketmiş olmamla birlikte sabah tartıda 68.3ü gördüm kahvaltıda hakkımı yine mısır gevreğinden yana kullandım, öğle yemeği yemedim ara öğün gibi yapıp yoğurdun içine mürdüm eriği doğrayıp yedim. Ara ara yine leblebiye devam, tam gaz detoks suyuna da devam :)

Yeniden merhaba, yazamadığım iki günde bol bol detoks sularımı içtim akşam yemeklerimde sadece çorba içtim. Bir iki (abur cubur) ufak kaçamak yaptım ne yazık ki sadece cumartesileri tartılacağım demiştim ama KENDİNİ TUTAMIYORUM ANACIM! Sabah tartıda 67.4ü görünce benden mutlusu yoktu bakalım akşam yaptığım kaçamakla yarın kaç çıkacağım telaşı şimdiden sardı tabii çünkü dediğim gibi kendimi asla tutamıyorum tartılmadan duramıyorum rutin oldu artık. Birde pms dönemine girmiş bulunduğumdan mıdır nedir canım deli gibi tatlı istiyooo şişkinlik de başladı. Bakalım bu iki hafta nasıl geçecek zayıflama ve diyet sevdasıyla..

Yaklaşık 10 gündür diyeti bıraktım reglden dolayı ne yazık ki canım deli gibi tatlı istediği biraz da moralim bozuk olduğu için yedim valla. Bugün yeniden başlıyorum, pes etmek yok!
Tartım bozulduğu için kilomu bilemiyorum maalesef ama en son 2-3 gün önce tartıldığımda 68.3tüm.
Sabah mısır gevreği yedim, salatalık-limon-nane ve zencefilden oluşan detoks suyumu hazırladım şu an onu içiyorum. Akşama bir yürüyüş yapıp kendimi motive etmeyi planlıyorum

Eveeet kaç gündür yazamadım ama vardığım nokta şu an iyi benim için. 65e varabildim sonunda. İlk hedefim 65, ikincisi 60 sonuncusu 55 ve orada kalmak. İnşallah birkaç haftaya istediğim yere ulaşırımm :) 4 kilo vermek bile beni çok motive etti, aylardır hep 68-69da dönüyordum zira. İlk hedefime ulaştım sıra ikincisinde, hadi bakalım :)

Aradan nerdeyse 1 yıl geçmiş ve yine burdayım... Geçtiğim süre boyunca 60a kadar indim ancak yoğunluğumdan dolayı diyeti bıraktım ne yazık kive 70e kadar çıktım, şu an yine 68.8im. Yeniden diyete başladım ve kendimi motive etmek için uzuuuun zamandır kullanmadığım hesabımda yine aktif olarak bulunup buraya diyet günlüğümü yazacağım çok faydalı olmuştu zira. Evet sabah itibari ile başlayalım

Yine ve yine pms döneminden dolayı şişkinlik söz konusu. Daha dün 68.8 gördüğümde mutlu olmuştum bayramda 70tim çünkü gece tartılmaları pek doğru olmuyor gerçi sabaha daha zayıf uyanıyoruz ama 69.4 nedir yahu? Aslında aşırı aşırı kilolu değilim boyuma göre ama etim çok cıvık olduğu için olduğumdan daha kilolu gösteriyorum Yeniden spor uygulamamı indireceğim, yarın düzenli diyet ve spora kaldığım yerden tekrar başlayacağım. Sıkılaşarak zayıflayacağım ki olduğumdan daha ince görüneyim

Eveeet kimse okumuyor ama herkese iyi akşamlar
Sabah kahvaltı menüm:
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim salam
2-3 domates parçası
1 zeytin

Öğleden sonra 2buçuk litre detoks suyu bitirip yeniden demlenmesini bekledim, saat şu an 21.21 yeniden tüketiyorum yavaş yavaş. Ara öğün yapmadım ama bir tane çikolata yedim çünkü pms

Akşam yemeğimde 1 haşlanmış tavuk but, 5-6 tane haşlanmış mantar, 5-6 tane haşlanmış karnabahar ve yoğurt. Ama hepsini bitirmedim yarısı kaldı. Yarın yeni bir diyete başlıyorum 1 hafta sürüyor çok sıkı ve 1 haftada 7 kiko kaybı vaadediyor, başarılı olursa yazacağım. Gündüz aç karnına 68.4 kiloydum az önce tartıldığımda 68.7 geldim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…