Tövbe Estağfirullah! Ne Oluyor Bana :)

labfaresi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
2.672
5.299
Kızlaaar bana bir haller oldu :)

Bugün açıköğretim sınavlarında salon başkanı olarak görev yaptım. Benimle birlikte iki tane de gözetmen vardı. Gözetmenlerden biri sabah hemen benden sonra sınıfa geldi. Çocuğu görünce bir anda sanki yıllardır tanıyormuşum gibi oldum. Öyle yakışıklı filan biri değil ama inanılmz farklı birşey hissettim bir anda.

Sabah oturumu bittikten sonra ben, o ve diğer göztmen okulun çıkış kapısına doğru gittik. Diğer hoca bize veda edip yürüdü. O da isterseniz diğer sınava kadar oturalım çay kahve içeriz dedi. Eve gidecektim aslında hayır diyemedim. Bir yere oturduk bir muhabbete başladık inanın 4 saat hiç durmadan güldük eğlendk muhabbet ettik. Hatta bir de üstüne sınava geç kaldık şapşallık yapıp. Sınav sırasında sürekli yanımda durdu birşeyler konuştuk, bana çok yardımcı oldu. Sürekli etrafımda döndü durdu.

Sınav çıkışında ben namaza gidecektim brlikte gittik evi yakın olmasına rağmen benimle geldi biraz daha vakit geçirdik. Muhabbet ederken ortak alanla ilgili bir konu olmuştu. Ayrılırken telefon numaramı istedi. Kısacık mesajlaştık ardından öyle kaldı.

Çocuktan ayrıldığımdan beri içim bir tuhaf böyle anlatamıyorum. Elim sürekli telefonda arar mı yazar mı filan diye. Bir değişik şeyler oluyor.. İlk defa... Ya siz ilk görüşte aşka inanır mısınız? Bu öyle birşey mi? Hani öyle ilgi çekici filan biri değil ama bir anda anlayamadım ne olduğunu.

Yaaa iste hoslanma mi yoksa baska birsey mi bilmiyorum ya cok tuhaf duygular icindeyim. Sinifta yanyana otururken hic kalkmak istemedim sanki oradan. Allah allaah... cok saskinim salaga dondum resmen.

Dört saat oturdunuz mu? Sizi sınava iyi almışlar tekrar başkan olarak. Koordinatörünüz gerçekten çok anlayışlı imiş...

Ya o değil de, aynı sınıfta 1 salon başkanı 2 gözetmen nasıl oluyor? ben sadece oraya takıldım :KK53:

aşk sanıyorum bu bahsettiğiniz. first sight love mı diyorlardı :KK48:

bu arada benim girdiğim sınıftaki artık gözetmen miydi salon başkanı mı bilmiyorum ama salak salak gezinip durdu sınıfta. otursana be... :KK62:

X