- 19 Ocak 2016
- 1.387
- 1.389
- 83
- Konu Sahibi tazeannecii
-
O zaman korkmana gerek yok canımKedimin bütün aşıları bakımları herşeyi tam canım sokak kedisi de değil zaten oda benim ilk bebeğim gibi doktorumda senin gibi söyledi inşallah bendede yoktur canım yarın direk gidicem hastaneye
İnş Can'ım. Mutlaka haber ver banada...İnşallah yoktur canım yarın gidicem direk doktora
Bişey değil Can'ım. Allah yardımcın olsun ...Verdiğin bilgiler içinde çok teşekkür ederim canım
Amin canım hemen yazarın sonucu sanadaBişey değil Can'ım. Allah yardımcın olsun ...
Nası bi aşı canımBende bisey sorucam
onceden bu aşı olan bağışıklık oluyormus ya hani omur boyu
bu da demeki omur boyu parazit kurt tenye bedende barinmayacak mi
Bilmem.ben kucukken yapmislar cunuku cok cektim kurtcuklardan...hamileyken de cikti bagisikligim varmisNası bi aşı canım
Rutin olarak toxoplazmaya bakılıyor kedi değil sadece yıkanmamış yeşillik ve etten de almış olabilirsiniz.Kedicik yavruysa zaten onda toxoplazma yoktur.3 aydan sonra parazitlerini yaptırın.Birde kedinin kumunu temizlemeyin hamileyken yada temizliycekseniz elinize poşet geçirin sonra yıkayın güzelce.Benim toxoplazma testim pozitif çıktı küçüklüğümden beri hep sokaktaki kedi köpekleri bile severim yeşillikte çok yerim pozitif çıktığı için bebeğimede bir zararı yok çünki zaten vücudumda var.Sizin negatif çıkarsa dışarda kesinlikle et ve salata yemeyin sokak hayvanlarıyla temas etmeyin.Evde ki pisiciğinde aşılarını zamanında yaptırın.Benimde kedim var 1 yaşında hiç bir zararı yok yani parazitlerini aşılarını günü gününe takip ediyorum.Şimdiden bebeğiniz hayırlı olsunHamişler doktorum evde yavru kedim olduğu için benden toxoplazma testini istedi yaptıran konu hakkında bilgisi olan var mı kan alarak mı bakıyolar sonuca yaşayanlar var mı acaba
Ay canım benim çok teşekkür ederim içimi rahatlattın birazda olsa benim yabru kedimde şuan 5.ayına girdi sahip edindiğimde 2 aylıktı yani o ilk bebeğim benimde içim rahat kötüye yormuyorum hiç bi sıkıntı olmaz diyorum ama yinede acaba diye bi kurt düşüyo içime yalnız olmadığımı öğrenmeme çok sevindim :)Rutin olarak toxoplazmaya bakılıyor kedi değil sadece yıkanmamış yeşillik ve etten de almış olabilirsiniz.Kedicik yavruysa zaten onda toxoplazma yoktur.3 aydan sonra parazitlerini yaptırın.Birde kedinin kumunu temizlemeyin hamileyken yada temizliycekseniz elinize poşet geçirin sonra yıkayın güzelce.Benim toxoplazma testim pozitif çıktı küçüklüğümden beri hep sokaktaki kedi köpekleri bile severim yeşillikte çok yerim pozitif çıktığı için bebeğimede bir zararı yok çünki zaten vücudumda var.Sizin negatif çıkarsa dışarda kesinlikle et ve salata yemeyin sokak hayvanlarıyla temas etmeyin.Evde ki pisiciğinde aşılarını zamanında yaptırın.Benimde kedim var 1 yaşında hiç bir zararı yok yani parazitlerini aşılarını günü gününe takip ediyorum.Şimdiden bebeğiniz hayırlı olsun
2 aylık aldıysan zaten o psicikte toxoplazma yoktur biliyosun 2 aylık kediye aşı bile başlanmıyor çünki mikrop taşımıyor daha ama artık zamanı gelmiş aşılarına başla kedinin de bebeğe hiç zararı yok aksine faydalı kedini vermeyi düşünme kimsenin lafına bakma cnm bu test zaten kedisi olana değil bütün hamilelere yapılıyor.İnan ki yıkanmayan yeşillikler kedilerden daha zararlı yani sokak kedilerindenAy canım benim çok teşekkür ederim içimi rahatlattın birazda olsa benim yabru kedimde şuan 5.ayına girdi sahip edindiğimde 2 aylıktı yani o ilk bebeğim benimde içim rahat kötüye yormuyorum hiç bi sıkıntı olmaz diyorum ama yinede acaba diye bi kurt düşüyo içime yalnız olmadığımı öğrenmeme çok sevindim :)
Saol canı ya yavrumun bütün aşıları tam zaten teyzesi o zaman çok şükür bi sıkıntımız olmaz paşadan kocaman sevgiler :)2 aylık aldıysan zaten o psicikte toxoplazma yoktur biliyosun 2 aylık kediye aşı bile başlanmıyor çünki mikrop taşımıyor daha ama artık zamanı gelmiş aşılarına başla kedinin de bebeğe hiç zararı yok aksine faydalı kedini vermeyi düşünme kimsenin lafına bakma cnm bu test zaten kedisi olana değil bütün hamilelere yapılıyor.İnan ki yıkanmayan yeşillikler kedilerden daha zararlı yani sokak kedilerinden
Ahhh çok tatlı çok güzel maşallahhh yok canım hiç birşey olmaz merak etme ama yine de testi yaptır yeşillik açısından çünki nefatifse dikkat etmen gerekEki Görüntüle 1854297 Eki Görüntüle 1854297
Saol canı ya yavrumun bütün aşıları tam zaten teyzesi o zaman çok şükür bi sıkıntımız olmaz paşadan kocaman sevgiler :)
Yaa seninkide çok güzelmiş canım maşallah tamAm yaptırıcam zaten testi inşallah bi sıkıntı çıkmaz teşekkür ederim tekrardanEki Görüntüle 1854298
Ahhh çok tatlı çok güzel maşallahhh yok canım hiç birşey olmaz merak etme ama yine de testi yaptır yeşillik açısından çünki nefatifse dikkat etmen gerek
Evet canım ikiside negatif hiç geçirmeyince ne oluyoki hemen göstericem doktoraT tazeannecii canım yanlış yönlendirmek istemiyorum seni ama ikiside negatif sanırım.. Sen hiç geçirmemişsin bu enfeksiyonu. Dikkatli olmanı öneririm. Doktora biran önce göster..
Cnm anlayamadım ama eğer negatifse salata falan dışarda yememen lazım çiğ et ellemiyosun kedinin kumunuda değiştirme bu kadar zaten kedinin parazitleri yapılmış olduğu için sorun yok ama ihmal etme gününde yaptır parazitleri hem iç hem dış parazit aşılarını takip etEvet canım ikiside negatif hiç geçirmeyince ne oluyoki hemen göstericem doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?