Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
toxoplazmaya bagisikligi olan kisilerde gebelikte hicbir sorun olmaz.bagisiklik yoksa eger dikkat etmek lazim.kediden bulasmasi imkansiz duzenli parazit asisini oluyor zaten.iyi yikanmamis sebzelerden kapiliyor genelde.bagisikligim varsa rahatlayacagim.illaki disarida salata falan yiyoruz cunku.eger yoksa bagisikligim cok dikkat etmem lazim.sokak hayvanlariylada hasir nesir oluyorum cunkuBenim sol gözümde var toxoplazma evde ki kedilerden yada çiğ etten bulaşan bir mikrop benim gözüme de oldukça yerleşmiş hiç birşey yapamadı doktor sizde geç kalmayın tedavide geçmiş olsun
ben hem İGMye hem de İGGye baktırdım. İgg geçirilmiş toksoplazma olup olmadığını gösteriyor. pozitif çıkması olumlu bir şey
dışarda salata yemeyin, çiğ ete dokunmayın, kedi konusu bana çok saçma geliyor, kimse kedi kakasına dokunmuyor ayrıca dokunduğunuz yerin açık yara olması lazım. hemen hazırız kabahati kediye yüklemeye. bunu konu sahibine değil, ortaya söylüyorum
Kedilerle temastan bulaşıyor toksoplazma . Eğer hamileylen bu hastalığa yakalanırsanız bebeği kaybedip aldırmak zorunda kalırsınız . Eğer hamilelikten önce geçirmişseniz bağışıklık oluşur hamileyken toksoplazma mikrobu alsanız bile bebeği etkilemez. Bağışıklığınız yoksa hamilelik boyunca çok dikkatli olmalısınız . Tüm yeşillikler sirkeli suda bekletilip öyle yenecek . Kedilerden ve onların dışkılarının temas edebileceği herseyden uzak durmalısınız
Hasta kedilerin kakasini cisini temizledigim cok oluyor ne yalan soyleyeyim.belki de toxoplazma pozitif cikacak benim bosuna kuruntu yapiyorum.gerci ben takmiyorum ama esim eger negatifse sokaktakilerin taslarina bile dokunmani istemiyorum dedi.duzenli besliyorum ben onlari dokunmamam imkansiz.![]()