• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamam mı devam mı?

37 de olsa gec sayılmaz benim çevremde var mesela 30 lu yaşlarda bekar. Benden illa şu kadar yaş büyük olsun demezseniz bekar denk gelebilir. Hadi bekar yoksa da evlenip ayrılmış çocuğu olmayan biri olabilir. Çocuk konusunda yapılan yorumlara katılıyorum. Şartlar eşit olmayınca anlaşmanız zor olacak çünkü, sorumluluklar kat kat gelecek sorunlar bitmeyecek. Çevremde evlenip ayrılmış çocuğu olan/olmayan arkadaşlarımın sonraki ilişkilerinden gozlemledigim de böyle
Haklısınız valla. teşekkür ederim.

Şiddetli geçimsizlik diyor. Aynen öyle başkasını. çocuğuna bakamam galiba ya
Bir de kendin cocuk isteyip istemedigini konustun mu? Gecen bir uye vardi. İki cocuklu bir adamla evlenmis kendi de bir tane dogurmus. İkinciyi istiyordu ama adam 4.yu istemedigi icin topa tutmustu.

Endişeniz okey, anlaşılabilir.
Peki motivasyonunuz?
Yani bu adamı vazgeçilmez yapan şey ne?
Sadece yaşınızı ilerlemiş bulup birine tutunma isteği mi, yoksa iyi bir adam bu fırsat kaçmaz mı diyorsunuz? Burası önemli.

30ların sonundayım. 37 yaşındayım.
Yasinizda sorun yok, bende 35 de evlendim esimle aramda 2 yas var, ikimizinde ilk evliligiydi. Hala cevremde bu yas grubunda hic evlenmemisler var. Cok asik olursunuz, ruh ikizinizdir neyse ama evlenmis olmak icin cocuklu bosanmis biriyle de evlenilmez. Kaldi ki cocuga kendi degil annesi bakan biri bana hicbir zamam cazip gelmez.

aşkından ölmüyorsunuz
bunu yapmazsam hayatıma devam edemem demiyorsunuz

tamam mı devam mı diyorsunuz, demek ki %100 içinize sinmiyor - ki çok normal

zorlamayın, denemelik yanılmalık bişey değil bu, başka adaylar bulmaya değerlendirmeye çalışın
etrafınızdaki adaylar çok ümit vaad etmiyorsa bile evlenip ayrılmış ama çocuksuz olsun en azından

Hemen hemen aynı yaşlardayız. Ben de hiç evlenmedim ve karşıma iki çocuklu bir adam çıktı evlenelim evlenelim dye tutturan ki onun çocukları annede kalıyordu ona rağmen kabul etmedim. hiç bana göre değil 🤨 hadi çok aşık olurum hayatta hiçbir şeye asla demem de aşkından ölmüyorsan sakın diyeyim. Otur şurda çocuklu adamlarla evlenmiş kadınların hikayelerini oku

Merhaba kızlar. Daha önce hiç evlenmemiş 30lu yaşlarda bekar bir kadınım. Aynı yaşlarda bir adamla görüşüyorum. Adamın oğlu var. Ben başka şehirde annesiyle yaşıyor sanıyordum oğlunu ama kendi annesiyle yani babannesiyle ve aynı şehirde yaşıyormuş. Arada kendi bakıyormuş yani. Sizce görüşmeye devam etmeli miyim? Bu yaşlarda kılçıksız erkek bulmak da zor. Sorun mu değil mi bu bilemedim. Ne dersiniz?
Kılçıksız erkekten kastınız nedir çok tuhaf geldi bu tabir bana. Neyse yorumuma gelecek olursam burada buna benzer bir kaç konu okursan cevabını kendine vermiş olursun zaten.

Bence denk değilsiniz çocuk büyük sorumluluk...Sizinle aynı yaşlardayım ve hiç evlenmedim... Ve bazen çocuklu eş adayları oluyor teklifte bulunan ama kabul edemiyorum...Çünkü evlilik zaten büyük sorumluluk eşine alışma süreci kayınvalide/baba görümcesi eltisi kaynısı vs dıdısı derken eşinizin kanı canı olan bir çocuk da bu sorumluluğu katlıyor...Birde eski eş var çocuğun teyzesi halası dayısı anneanne babaanne vs yani bir kişiyle değil bir sürü kişinin evliliğinize az ya da çok dahil olduğu bir hayat... Çocuklu kadınla evlenilir ama erkekle zor... Çünkü kadına yüklenen görevlerle erkeğe yüklenenler aynı olmuyor. İyi düşünün sizin hayatınız...

Endişeniz okey, anlaşılabilir.
Peki motivasyonunuz?
Yani bu adamı vazgeçilmez yapan şey ne?
Sadece yaşınızı ilerlemiş bulup birine tutunma isteği mi, yoksa iyi bir adam bu fırsat kaçmaz mı diyorsunuz? Burası önemli.
Pek bir artısı yon şimdi düşününüce. Kişiliğini beğeniyorum, zevklerimiz aynı. Ama bunlar yetmiyor doğal olarak ilerisi için

Kılçıksız erkekten kastınız nedir çok tuhaf geldi bu tabir bana. Neyse yorumuma gelecek olursam burada buna benzer bir kaç konu okursan cevabını kendine vermiş
Evlenip boşanmamış, çoluğu çocuğu olmayan, herhangi bir düşündürücü engeli olmayan anlamında kullandım. Tamam okuyayım ama herkes genel olarak aynı cevabı vermiş, bulaşma demiş. Teşekkürler.

Bence denk değilsiniz çocuk büyük sorumluluk...Sizinle aynı yaşlardayım ve hiç evlenmedim... Ve bazen çocuklu eş adayları oluyor teklifte bulunan ama kabul edemiyorum...Çünkü evlilik zaten büyük sorumluluk eşine alışma süreci kayınvalide/baba görümcesi eltisi kaynısı vs dıdısı derken eşinizin kanı canı olan bir çocuk da bu sorumluluğu katlıyor...Birde eski eş var çocuğun teyzesi halası dayısı anneanne babaanne vs yani bir kişiyle değil bir sürü kişinin evliliğinize az ya da çok dahil olduğu bir hayat... Çocuklu kadınla evlenilir ama erkekle zor... Çünkü kadına yüklenen görevlerle erkeğe yüklenenler aynı olmuyor. İyi düşünün sizin hayatınız...
Bence de valla, çok güzel ve haklı bir yorum yapmışsınız. Teşekkür ederim. Zaten içime sinmiyordu hiç. Bırakayım en iyisi.

Back
X