Toz almaktan biktim

CitirTurtam

Az insan, çok huzur !
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
1.467
1.362
333
Raflari, televizyon masasini, dipleri ,köseleri, kisacasi tahta olan ne varsa hergün ilacla özel bir toz beziyle siliyorum, ertesi gün sanki haftalarca toz alinmamis gibi görünüyor. Biktim hergün toz almaktan :47:
Ne önerirsiniz? Beni 2-3 gün toz almaktan kurtaracak bir yöntem biliyorsaniz paylasin lütfen!

Son düzenleme:
tek çözüm mobilyaları atmak olabılır çünkü hareket ettiğimizde bıle toz kalkıyor sankı evde kumaş fabrıkası var yaz gunu camlrda açık tozlar evde ahenkle dans edıyor bende bıktım mobılyamda koyu bugun silsem yarın benı sil diye yazı yazılacak kıvama geliyor
bir suru bez denedım mıkrofiberli bılemme neli yok tozlar hala durdukları yerde duruyor bazen nemlı bezle sılıp kuruluyorum bu seferde mobılyam cilasız olduğundan dalgalanmalar oluyor bi çare bulamadım

amway de toz geciktirici diye bişey vardı eski evdeyken alıyordum yeni evde satan birini duymadım hiç alamadım. ama 2-3 gün idare ediyordu. normalde 1 günde tozlanıyor çünkü. aslına bakarsanız yeni evde akşamdn akşama oturduğumdan ya gözüme çok çarpınca yada misafirden misafire toz alıyorum :) o da sadece haftasonları oluyor :9: evde toz alacağıma dışarı yürüyüşe çıkıyorum :31:

koltuktaki tozları çıkartmak için benim yönetim:
öncelikle elektrikli süpürgeyle üstünden geçiyorum. sonra çarşafı nemli hale getirip koltukların ve yatağın üstüne seriyorum. paspas sapıyla vurdukçada tozlar çarşafa yapışıyor :31::31:

uzun süre değil ama microfiber bir cam bezi ( bana parex i önerdiler ama henüz almadım) ve camsil ile siliyorum tüm mobilyam koyu renk ve siyah ağırlıkta ortalama 2 gün idare ediyor. :34: yada şu tüylü fırçalar var adını bilmiyorum onunla üstten rütuş yapabilirsin :)

aynı durum bendede var çözüm bulamadım siyah beyaz benmkiler ondan bıktım artık toz almaktan

Back
X