Moda Haberleri Toz pembe bir kış

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.119
31.166
1.123
61
Konya
GIZIA 2009/10 Sonbahar / Kış Koleksiyonu ile; önümüzdeki kış için, pembe, beyaz ve kemik gibi mutluluk enerjisi veren açık renklerin hakimiyet süreceğini müjdeliyor.

Koleksiyonun genelinde saten kurdelalar, kristal işlemeler ve kürklerin yanı sıra dantel, lame ve dore detaylar göze çarparken, GIZIA 2010 Kış’ı için romantik ve enerjisi pozitif bir sezon vaat ediyor.
editorden-gizia-toz-pembe-212x266.jpg

ıpek kaşmir, yünlü kumaşlar ve deri gibi lüks materyallerin yoğun olarak kullanıldığı koleksiyonun kumaş desenleri ise GIZIA için ıtalya’da özel olarak tasarlandı ve üretildi.
istanbul.com

Son düzenleme:
GIZIA 2009/10 Sonbahar / Kış Koleksiyonu ile; önümüzdeki kış için, pembe, beyaz ve kemik gibi mutluluk enerjisi veren açık renklerin hakimiyet süreceğini müjdeliyor.

editorden-gizia-toz-pembe-212x266.jpg

pembe mi kaydirigubbakcemile2 en sevdiğim renk teşekkürler canım

Pembe yine mi moda oluyor? En sevdigim renkler arasinda olmasina ragmen bana pek kis rengi gibi gelmiyor :umursamaz:

ayy tam benlik ne güzel pembiş pembiş zemuszemus

Bencede kış için uygun bir renk değill:umursamaz:
Bende kış gelmeden giyerim pembelerii:lepi:

pembe yaz-kış en sevdiğim renk. Chanel'in 2010 kış koleksiyonuna da bayılmıştım zaten, o da pembe ağırlıklıydı

Eklentiler

• $PicImg_Chanel_Fashion_Show_ea15.webp
    $PicImg_Chanel_Fashion_Show_ea15.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 89
Çok güzel de... pembe beyaz krem gibi açık renkler hele de o renk paltolar falan kışın anında kirlenir.. çok rahatsız eder insanı.. Kazak türü şeylerde kullanılabilir ama 1 kez giyip yıkamak lazım gibi geliyor bir kafeye gidip otursam açık renkli şeylerin kolları hemen kirleniyormuş gibi geliyor tşörtler zaten tek giyimlik temizliği kolay da kazaklar her dakka yıkanmıyor. bana göre değil... :)

pembe ve pudra rengi çok moda bu kış ve bence çok temiz çok bakımlı bir görüntüsü var

Back
X