Tp bebee balayacaz ama doktor muayenesinden ok utanyorum

Alışırsın...Biz alıştık ..Tedavinin stresinden aklına bile gelmez canım, düşüneceğin en son şey bu olsun...

Alışırsın...Biz alıştık ..Tedavinin stresinden aklına bile gelmez canım, düşüneceğin en son şey bu olsun...

ölemi diyorsun canım ya
aslında haklısında bizler erkeklere göre bu tedavi sürecinde daha çok çabalıyoruz
bilmiyorum ama kadındada erkektede problem olsa hayatta herşeyde olduğu gibi hep kadından bekleniyor herşey
dediğin gibi laışılıyor ama ben yinede çok sters yapıyorum
çok gergin oluyorum
eşim ilk zamanlarda erkek doktor istemiyordu ama aret beyi çok anlttım o da tanıştı şimdi birşey demiyor ve bana rahat bile ol diyor
ama malesef ben olamaıyorum
hele birde regli falan gidince nasıl yapıcam bilmiyorum offfffffff çok fena oldum yine

doktorlar bı işi meslek olarak yapıyo öle düşün ınsan daha rahat edıyoo................

rahat ol canım bende çok utanıyordum ama alışıyorsun ve muallimin dediği gibi dr onlar işlerini yapıyorlar

Of dıyorum offfff
aslında Öle tabı ama ıŞte ınsanın buna ınanması lazım
bakalım artık nasıl olucak
hele toplamaydı tranferdı falan onlar daha zor tabı degıl mı

Hiç gitmedin mi jinekologa.?..Valla utanmayı unutalı çok oldudelikafadulden Tüp ilk kez oldu ama daha önce nomal şikayetler için çok gittim...:bbo:

Hiç gitmedin mi jinekologa.?..Valla utanmayı unutalı çok oldudelikafadulden Tüp ilk kez oldu ama daha önce nomal şikayetler için çok gittim...:bbo:

GİTTİM CANIM
SMEAR TESTİ YAPTIRDIM BAYANDI
sonra tup bebek için ilk randevuya gittiğimde aret beye muayene oldum
sonra rahim filmi çektirdim ama işlemleri yapan bayandı
şimdi aret beyle devam edicem muayeneleri telaşım o yuzden
ilk gittiğimde göz ucuyla ultrason aletini yerine koydu ama ilgilenmemişti hiç beni asıl korkutan bundan sonraki süreçler
o anki kasılmamı anlatamam
ve bu kadar soru sormam bu yuzden özür dilerim arkadaşlar
sizler neyi tartışırken ben nasıl bir konu söylüyorum
ama inanın yinede rahatladım dışardan baktığınızda beni utangaç olarak görmezsiniz ama bu konularda biraz böyle geri kaldım malesef

ay gerı kalmakla ne alakası var kız...........bu iş her daım zor kım olursa ols bunun açık kapalı alakası yok valla kadınların işi zor orası başka............hakkaten zor ama bu tedavı için gereklı öle bakmak lazım canım.............senın bu sıkıntın çok normalll................ama gecek bebişinişi alınca hepsı gececekkkkk

bak toplamayı hatırlamıcan zaten narkoz alıyon ve bı guzel uyuyooonnnnnnnn.............işte transfer ....aman sakın kasma kendını .....rahat olman lazım bebişler sana gelıyoo..........zor ama tedavı için malesef katlanıyooz bebek içinnnnn

şaka kız şaka................dedın ya....hanı utanma fılan kalmadı muayene olmaktan......:1ninca:

gınede ınsan çekınıyoooo ya............rabbım daha mecbur bırakmasın inişşşş bıde şu sonucu alsakk hayırlısıyla nasıl sende durumalr

sen utanıyorsun muayneden benim aklım çıkıyor korkudan :)

sen hiç muayne oldunmu ?
ayy kıs sende ne utanıyosun bi seninkini görmüyolar ya :) bakmıyolardır bile :)

meraba kızlar...bende bu ay tüp bbek tedavisine başlıyorum inşallah...bende utanıyorum benimde doktorum erkek ama ilk muayenede problem olmadı dediğiniz gibi doktor bakmıyo bile..toplama anındada uyuyosun o da rahat ama transfer???ve transfer ağrılımı oluyo benim asıl merak ettiğim o tecrübeliler paylaşırsa çok sevinirim....rahim filminden daha fazla acı duyuluyomuş öyleyse çok zordur benim rahim filmim çok acılı olmuştu ama aşılama rahattı çok az acı duydum aşılamada...

liva kim söledi onu bilmiyorum ama transferde hiç agrı olmuyo.ben hiç agrı hissetmemiştim.cok rahattı canıım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…