Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canim bi sorun olursa sorarimcanım ben puregon kullandım.malesef yardımcı olamıycam...sormak istediğin başka sorun varsa seve seve cevaplarım..
canim kac yumosun olmustu ben decapeptyl ve 300 Mg menopur kullaniyorum su an bir hafta sonra rdv var doktordaben puregon 150 ile başlamıştım ve son 3 gün de puregon +menopur kullandım.ama sayıyla ilgisi varmı bilmiyorum.
Bu ılacı kullanan kımse yoktu ama ben yınede yazacagım belkı erken menopoz yumurta rezervlerınde azalma olanalarada vesıle olur bu tedavımde 5 tane yumurtam olustu ve 4 tanesı dollendı
hayirli olsun canim tedavin transeferin ne zaman canim banada dr um menopour verdi gonol f le birlikte vurulmaya baslayacgim insaallah temmuzda sen bu ilaci tekmi kullandin yoksa gonal fle mi
canım ınsallah sonuclarımız guzel olurcanım menopur, menogon, merional hem fsh hem lh içeren ilaçlarmış ve gonal f ile puregon sadece fsh içeren ilaçlarmış ve evet ileri yaş ve erken menapoz durumuna olağanüstü farketmese de menopur menohon merional daha iyi deniyor aynı zamanda daha da ucuz ilaçlar. Bana ilk tedavimde sadece fsh içeren gruptan fostimon uygulanmıştı. şimdi dr lar genelde menogon önerdi. Sende başarılı olmasına sevindim darısı başıma :saruboceq::lepi:
canım ınsallah sonuclarımız guzel olur
evet canım onu turkıyede yaptırmıstım oda uzundu ama kısmet degılmıs olmadıamin inşallah tutar bu sefer şu ana kadar güzel gitmiş kaydirigubbakcemile5 ilk tedavinde de mi adetinin 21. Günü başlanmıştı yani uzun muydu o da?
amarikalı sen hangi hastanede başlamıştın tedavine canım?
canim ben adetin 21.gunu basladim dacapeptyl kullandim adet olduktan sonrada adetin 7.gunu menopura basladim adetin 21.gunu lokal anesteziyle yumurtalarim toplandi 5tane 4tanesi dollendi bugunde yani adetin 23.gunu transferim oldu birtada koydular uc tanesinide dondurdular INSALLAH BU DEFA OLUR
canım burda cogul koymuyorlar hayırlısı neyse o olsun zaten ıkız olacaksa tek yumurta ıkızı olur her sey kısmet rabbım cumlemızın muradını versınhayirli olsun bebisin canim neden bir tane koydular ikisini koysalar olamuyormu bende insaallah adetimin ucuncu gunu baslayacagim ilaclara hayirli haberlerini aliriz insallah yakin zamanda bol sans rabbim muradini versin canim
canım burda cogul koymuyorlar hayırlısı neyse o olsun zaten ıkız olacaksa tek yumurta ıkızı olur her sey kısmet rabbım cumlemızın muradını versın
ınsallah canım hepımız hamıle oluruz temmuzun 3 unde testım var bu arada kasıklarım agrıyor gecen sefer hıc agrım olmamıstı bakalım kısmet dua edelım bırbırımızeamin canim insallah hamis haberini aliriz gelismeleri yaz canim