Örgü trabzanla bere yapımı

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

everytime_night

Güzel günler bizi bekler
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
1.549
457
323
arkadaşlar trabzanla bere yapmak istiyorum ama bi türlü beceremedim yapan varmı yada bilen sayıların kaç olması gerekiyor mesela

arkadaşlar trabzanla bere yapmak istiyorum ama bi türlü beceremedim yapan varmı yada bilen sayıların kaç olması gerekiyor mesela

Merhaba
Sana bir blog tavsiye edicem. orayı incele, mutlaka faydalanırsın. ben de oradaki tariflere bakarak bere ördüm ama şuan yanımda değil. bir türlü fırsat bulup anlatımını bloguma ekleyemedim :(
bere tarifleri burada; Alli Crafts: hat
benim blogumu da yazayım; Hünerlerimiz
blogumda bere ölçüleriyle ilgili değişik yaş gurupları için kafa çapı ve boyu hakkında bir yayınım var, inceleyebilirsin.
kolay gelsin..

Bu bereleri kendin takmayı düşünmüyosun herald?Çünkü 0-5 yaşa hitap ediyor...:52::40:

azbuz niye ukalalık yapma gereği duydun anlayamadım. ben sadece arkadaşa fikir vermesi açısından yardımcı olmak istedim. ayrıca blogumdaki yayınımda bere ölçülerinin yetişkinler için kaç cm olması gerektiği de yazıyor. mesajımda bunu da belirtmiştim. sen orayı okuyamamışsın sanırım. ama armut piş ağzıma düş diyenlerdensen böyle başkalarının mesajlarıyla dalga geçmekle kalırsın..

arkadaşım çok teşekkür ederim azbuz arkadaş sazanlığın alemi yok yani zaten kızım için yapıcam düşünmeden konuşmak saçmalıktan başka birşey değil

Back
X