Tüp Bebek Merkezleri Trabzon da en güvenilir tüp bebek merkezi neresi

Belemir61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
244
70
48
Merhabalar Trabzon'da KTÜ ve Medical Park arasında çok kararsız kaldım KTÜ de seda hanım la görüşmem olmuştu sadece Medical Park nasıl olur bilmiyorum özel hastane ve tıp fakültesi karşılaştırmasi yapabilir misiniz teşekkürler

Hoca kendisi pembe hatırlamıyorum sarı kahve gibiydi Mart'ta gitmiştim yanına enson
bende yumurtaligimdakj kistten dolayi oraya gitmistim seda hanimla gorusmustum sari pembeydi saci ama ben gittigim zaman. beni kontrol etti bu kistle bosuna ugrasma kendiliginden gider kendi haline birak dedi bende rahatladim uzun sure ustune durmadim. sonra imperiale gittim ordaki doktor kistimin buyudugunu acil gebe kalmaya calis sendeki kist ya gebelikle gider yada ameliyatla dedi. ve ben gebe kalamiyorum bosuna o kadar zaman kaybettim keske en basinda oraya gitseydim diyorum. Sorunun ne bilmiyorum ama istersen orayada bi gorun kırhan doktoru öneririm cok cok iyi ilgilenen bi doktor

Benim yumurta rezervi az bana hemen tüp Bebek dediler fatih hastanesinde bende tıp a gittim ama bu şimdiki durumlar sebebiyle başlamadık ama tedaviye başlarsam Medical mi tıp mi emin dglm

Benim yumurta rezervi az bana hemen tüp Bebek dediler fatih hastanesinde bende tıp a gittim ama bu şimdiki durumlar sebebiyle başlamadık ama tedaviye başlarsam Medical mi tıp mi emin dglm
valla bise diyemem benim arkadasim tipta tedavi gordu 1 bucuk sene ugrasti gitti geldi hic hamile kalamadi sonra pes etti daha biyere gitmedi kendiliginden 1 ay icinde hamile kaldi😊 medical park hakkinda bisey duymadim gitmedimde bilemiyorum numunedeki tiptaki butun doktorlara gittim sadece imperialdeki kirhan doktotdan memnun kaldim

Merhabalar Trabzon'da KTÜ ve Medical Park arasında çok kararsız kaldım KTÜ de seda hanım la görüşmem olmuştu sadece Medical Park nasıl olur bilmiyorum özel hastane ve tıp fakültesi karşılaştırmasi yapabilir misiniz teşekkürler
Merhaba konu acmistiniz sectiginiz bi hastane oldumu suan tedaviniz ne asamada

Teşekkürler saol ben de karar vermeye çalışıyorum hayırlısı artık
Tesadüfen farkettim yorumlar inizi.suan ne durumdasınız bilmiyorum ama rezerv azlığı varsa kesinlikle Trabzon'da zaman kaybetmeyin.medikalpark ta fakülte de hiç bir işe yararamiuor.oralarda zaman kaybederken yıllar geçiyor.

Back
X