trabzon da güvenılır bır hastane veya doktor bılgısı olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hante
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hante

Yağız Kaan' ım...
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
745
1
96
40
Rize
merhaba arkadaslar , trabzonda basarılı bır kadın dogumcu bılen var mı?? 5 aylık gebeyım ve hala doktorumu belırleyemedım. bebısde de bazı sıkıntılar var stedırgınlıklerımı gıderecek guwenılır bı doktora ıhtyacım varr.... sımdıdenn tesekkurler hepınıze...

Ben de Trabzon hamilesiyim. Doğum hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum. Zaten aşerme dönemimde yatmıştım hastaneye, temiz, personel deneyimli ve güleryüzlü. Ayrıntı istersen özel odada kaldım, 2 kişilik ama 2 gün tek kişiydim. Televizyon, mini buzdolabı, çekyat, başucundaki dolaplar dışında ayrıyeten bir dolap, tuvalet banyo vardı. Özel olmayan odalarda tek fark tuvalet banyo ortak bir de çekyat yerine masaj koltuğu var açılır, ama onun da çekyattan daha iyi olduğunu söylüyorlar. Günde özel durumlar dışında 4-5 defa genel temizlik var. ama doğum sırasında eşim yanımda olsun, hastanede yatarken misafirlerim girip çıksın istiyorsan başka. Özellikle erkek ziyaretçilere çok sıkı denetim uyguluyorlar, diğer hastalar rahatsızlık hissetmesin diye.

Doktorum da Yücel Koçak . Ben biraz paniktim, o da biraz rahat ve rahatlatıcı. 24. haftalık oldum. Şu an için memnunum. Normal doğum yapmak istediğimi söyledim, destekledi işallah dedi. Hamileliğimin başında özel yıldızlı da Bir bayan doktora gitmiştim. Memnun kalmadım, orada moralimi çok bozdular ve değiştirdim.
Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin . Bekliyoruz işte.

ben de trabzondayım ve kadın doğum hastenesine gidiyorum doktorum şükran akalın ve doktorumdan gayet memnunum suanda da 29 haftalık hamileyim... eczilayda tek kişilik odalar var mı acaba haberin var mı ???

ben 36 haftalık gebeyim özel imperial de Dilek Aydın Erdoğan a gidiyorum.. ben evhamlıyım o ise çok rahat ve sıcak kanlı hastanenin doğum servisi bana küçük geliyor ama doktoruma kanım çok kaynadı bu yüzden de başka yere gitmeyi düşünmüyorum.. aynı hastanede başka bir bayan doktor hamile olmadan önce beni muayene etmişti çok rahatsızlık duydum ve beni çok gerdi şikayet edecektim onu yine de insanlık bende kalsın dedim... Doğum hastanesinde eşinle kontrollere giremiyorsun yatınca da çok fazla sizi ziyaret edemiyor ama personeli ve ekipmanı iyiymiş öyle duydum

merhaba trabzonlu anneler. ben de size yakın zamanlarda doğum yaptım şimdi de trabzona taşındık. bir duyurum var.
öncelikle bu bir sıkılmış anne ve çocuk yardım mesajıdır ona göre okuyunuz :)
3 yaş ve 9 aylık oğullarıma birer oyun grubu kurmayı düşünüyorum. Etkinlikler istenilen yerde yapılacaktır. Montessori hakkında bayağı okumuş ve uygulamışlığım mevcuttur söylemesi ayıp kendim öğretmenim bir de. Yer sıkıntı olursa bizim ev haftada iki gün kapılarını size zevkle açacaktır. Trabzon'da oturanlara önemle duyurulur.
Bu apartman hayatı içinde çocuklarını sırf çocuklarla oynasın diye kreşe gönderen annelerden olmak istemiyorum. etkinlik tamamiyle ücretsizdir zati ticari deği insani amaç gütmektedir. ilgilerinize teşekkür ederim.

Merhabalar bende Trabzon'luyum..yeni evliyim suan da hamilelik gibi bi durimum yok ama hani olursam diye bnde net basinda doktor bakiniyodum Dilek hanimin hastalaronon yorumunu okudum harikaa ötesi bor kadinmis...cok samimi ve guvenilir yorumlari okuyunca adimda tek isim Dilek Erdoğan oldu ..ama ozel hastane olduqu icin dogum masrafi ne kadar bilmiyorum.. Eger bir bildiye sahip olursamiz lutfen bana yaziniz.... Allah tüm can tasiyanlarin yar ve yardimcisi olsun..hayirli akşamlar.

~ebru~

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…