Ben de Trabzon hamilesiyim. Doğum hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum. Zaten aşerme dönemimde yatmıştım hastaneye, temiz, personel deneyimli ve güleryüzlü. Ayrıntı istersen özel odada kaldım, 2 kişilik ama 2 gün tek kişiydim. Televizyon, mini buzdolabı, çekyat, başucundaki dolaplar dışında ayrıyeten bir dolap, tuvalet banyo vardı. Özel olmayan odalarda tek fark tuvalet banyo ortak bir de çekyat yerine masaj koltuğu var açılır, ama onun da çekyattan daha iyi olduğunu söylüyorlar. Günde özel durumlar dışında 4-5 defa genel temizlik var. ama doğum sırasında eşim yanımda olsun, hastanede yatarken misafirlerim girip çıksın istiyorsan başka. Özellikle erkek ziyaretçilere çok sıkı denetim uyguluyorlar, diğer hastalar rahatsızlık hissetmesin diye.
Doktorum da Yücel Koçak . Ben biraz paniktim, o da biraz rahat ve rahatlatıcı. 24. haftalık oldum. Şu an için memnunum. Normal doğum yapmak istediğimi söyledim, destekledi işallah dedi. Hamileliğimin başında özel yıldızlı da Bir bayan doktora gitmiştim. Memnun kalmadım, orada moralimi çok bozdular ve değiştirdim.
Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin . Bekliyoruz işte.