Trabzon 'da Ozel hastanede doğum ucretleri

S0nBaHaR

˙·٠•● єbru ●•٠·˙
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2012
196
3
318
Arkadaslar ozel hastanelerde bu sene sezeryan ya da normal doğum ucretleri hakkinda bilgisi olanlar var mi ve muayene ucretleri ne kadar 9 ay boyunca muayene ucreti oduyor muyuz ?
Devlet hastanesinde doğumu oneriyor musunuz yoksa sakiiiin haaa mi diyorsunuz.. Genis bir bilgiye ihtiyacim var hamilelik ve doğum için..Yardımcı olursaniz cok memnun olurum

Konu hakkında bir bilgim yok ama cevap yazan olmamış. Tüm hastaneleri tek tek arayıp fiyatlar hakkında bilgi alabilirsiniz. Soru yanlış, hastaneden önce doktor seçmek daha iyi gibi geliyor bana. Kaç aylık gebesiniz, eğer yeniyse hastaneden önce sizi en iyi anlayacak ve güveneceğiniz doktoru bulmak daha mantıklı. Özel ve devlet arasındaki seçim tamamen sizin keyfinize bağlı. Eğer herkes yanımda olsun diyorsanız özeli seçin, ama doğumda yanımda 1 kişi olsa yeter diyorsanız devleti seçin. Tıbbi açıdan fark yoktur. Ama devlet hastanesinde yakınlarınız rahat girip çıkamayabilir. Fikrimce gelmesinler zaten, insan dinlenmek ve bebeğiyle ilgilenmek istiyor. Naçizane fikirlerim bunlar.

Cok tsk ederim cvbiniz icin..devlet hastanesinde hekimlerin yakinen sizinle ilgilenmedigi kesiin..ölsen umrunda degil benim yakinim dogum yapti ama ne dogumm....o yuzden ozele gidenler hep mutluuu ve iyi bir motive oluyor insan ...

3 doğumumdan ikisini devlette üçüncüyü özelde yaptım. En güzel doğumum devlette yaptığım ikinci doğumumdu. Aslında birazda şans. Sizin fikriniz belli. Özel istiyorsunuz. Doktorları araştırıp en beğendiğiniz bir hasataneye gelebilecek olanı seçebilirsiniz. Motive ediyorsa ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…