T trabzonlugelinn611 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 16 Emoji Skoru 10 Puanlar 3 Yaş 30 23 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi trabzonlugelinn611 #1 Arkadaşlar yakın zamanda hamilelik düşünüyorum trabzonda özelde yada devlette gittiğiniz memnun kaldığınız doktorlari benimle paylaşır misiniz
Arkadaşlar yakın zamanda hamilelik düşünüyorum trabzonda özelde yada devlette gittiğiniz memnun kaldığınız doktorlari benimle paylaşır misiniz
Selinby61 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 4.551 Emoji Skoru 2.459 Puanlar 133 25 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi trabzonlugelinn611 #2 trabzonlugelinn611 .!.: Arkadaşlar yakın zamanda hamilelik düşünüyorum trabzonda özelde yada devlette gittiğiniz memnun kaldığınız doktorlari benimle paylaşır misiniz Genişletmek için tıkla... Selam CANIM konuşmuştuk senle özelden. Karadenizde nebahat hanımdan çok memnun olan var çevremde eğer tüp bebek gibi bir durumun yoksa ona gidebilirsin. Tahlilleri vs hastanede değil aile hekiminde yaptiriyor hep sanirim ucretide 180 civarı
trabzonlugelinn611 .!.: Arkadaşlar yakın zamanda hamilelik düşünüyorum trabzonda özelde yada devlette gittiğiniz memnun kaldığınız doktorlari benimle paylaşır misiniz Genişletmek için tıkla... Selam CANIM konuşmuştuk senle özelden. Karadenizde nebahat hanımdan çok memnun olan var çevremde eğer tüp bebek gibi bir durumun yoksa ona gidebilirsin. Tahlilleri vs hastanede değil aile hekiminde yaptiriyor hep sanirim ucretide 180 civarı
6 678bm Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 27 21 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi trabzonlugelinn611 #3 trabzonlugelinn611 .!.: Arkadaşlar yakın zamanda hamilelik düşünüyorum trabzonda özelde yada devlette gittiğiniz memnun kaldığınız doktorlari benimle paylaşır misiniz Genişletmek için tıkla... Merhaba bende Karadenizde Nebahat hanıma tedavi oluyorum şuan sadece doktor hasta olarak davranmıyor konuşuyor rahatlatıyor inşallah sonuçta alacaz
trabzonlugelinn611 .!.: Arkadaşlar yakın zamanda hamilelik düşünüyorum trabzonda özelde yada devlette gittiğiniz memnun kaldığınız doktorlari benimle paylaşır misiniz Genişletmek için tıkla... Merhaba bende Karadenizde Nebahat hanıma tedavi oluyorum şuan sadece doktor hasta olarak davranmıyor konuşuyor rahatlatıyor inşallah sonuçta alacaz