- 22 Nisan 2021
- 66
- 64
- 8
- 36
- Konu Sahibi Sadakatsizsin
-
Kurallar öyle demekki bilgi vermemeleri normal bence. Hangi hocada yaptırdınisme.
Sanada hayirli olsun canim çok doğru bi noktadasinhayırlı olsun kızlar bende cavit hocayla tüp bebek sürecine girecem inşallahtoplam ne kadar ücret ödediniz?
Bende cavit hocada tedavi gördüm. Belki o an aklina gelmemistir kim dönüş yaptı kim yapmadi diye boşver sen sürecin tadini cikart
Endometriozis çikolata kisti baş belasi kistsağol canım fakülte hastanesi için biraz maliyetli olmuş ama olsun sonucu güzel olmuş ya o yetersizin probleminiz neydi özel olmazsa
Ben ucretli yaptrdim 8200 hastaneye verdm ilaclarda nakit alind hesaplamdik ama ortalama 12bin olmstrhayırlı olsun kızlar bende cavit hocayla tüp bebek sürecine girecem inşallahtoplam ne kadar ücret ödediniz?
Hica ücreti ne kadar ödedinBen ucretli yaptrdim 8200 hastaneye verdm ilaclarda nakit alind hesaplamdik ama ortalama 12bin olmstr
sizin probleminiz nedirBen ucretli yaptrdim 8200 hastaneye verdm ilaclarda nakit alind hesaplamdik ama ortalama 12bin olmstr
Hastaneye tek seferde 8200 odedim yumurta toplama gunu ne kadari hocanin bilmiyorumHica ücreti ne kadar ödedin
Sebepsizsizin probleminiz nedir
Fiyatlar güncellenmiş demekki. Eylülde yaptırdım hocada dahil 5bine yakin ödedim hastaneye tek seferdeHastaneye tek seferde 8200 odedim yumurta toplama gunu ne kadari hocanin bilmiyorum
Ben ucretli yaptirdim raporla yaptranlar ne kadar oduyor bilmiyrm ben hastaneye ilk gittigimde 7800 verceksiniz ama yumurta tollama gununde simdi degil demislerdi ogun geldiginde fiyat degisti 8200 dedilerFiyatlar güncellenmiş demekki. Eylülde yaptırdım hocada dahil 5bine yakin ödedim hastaneye tek seferde
Rapor ilacı aliminda geçerli değil mi sadeceBen ucretli yaptirdim raporla yaptranlar ne kadar oduyor bilmiyrm ben hastaneye ilk gittigimde 7800 verceksiniz ama yumurta tollama gununde simdi degil demislerdi ogun geldiginde fiyat degisti 8200 dediler
Hic bir fikrim yokRapor ilacı aliminda geçerli değil mi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?