Trabzon ktü farabi tüp bebek yaptiran arkadaslar

Sadakatsizsin

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2021
66
64
8
36
Merhaba kizlar haziran ayinda ktu de tup bebek yaptiran var mi ayni gun icinde 4 kisi transfer olduk test gunumuz ayin 28 idi bize test sonuclarinizi bildirin demislerdi bildirdim ama baska pozitif donus yapan arkadas var mi diye sordgmda bu tarz kisisel konulari paylasmiyiyoruz dedi isim sormadim sadece olumlu donus yapan insanlar icinde sevinecektim hic tanimadginiz kisilerle bir kac saat paylasiyorsunuz ayni dertten muzdaripsimi, ve istiyosunuz onlarda sizin gibi sevinmis olsunlar insallah sizlerin sonucuda pozitiftir

Ismen sormadim ama sadece olumlu donus yapan oldumu diye sordum burda birbirinden farkli tanimadgmiz insanlarin uzuntuleri ile uzulup sevincleri ile seviniyoruz ewet donus yapildi demesi yeterdi bana iyi cok sukur 3 kiside olsa 5 kiside olsa tutmus diye sevinecktim benim dr cavit kart

Bende cavit hocada tedavi gördüm. Belki o an aklina gelmemistir kim dönüş yaptı kim yapmadi diye boşver sen sürecin tadini cikart

hayırlı olsun kızlar bende cavit hocayla tüp bebek sürecine girecem inşallah toplam ne kadar ücret ödediniz?
Sanada hayirli olsun canim çok doğru bi noktadasin bana ilaçlar dahil toplamda 7-8 bine mâl oldu. İlaçlarım yüksek dozdu dolayısıyla epey tuttu

sağol canım fakülte hastanesi için biraz maliyetli olmuş ama olsun sonucu güzel olmuş ya o yeter sizin probleminiz neydi özel olmazsa

Aynen cavit hoca cok iyi bir dr allah razi olsun ilgili alakali ona sormadim merkezdeki hemsirelerden biri ole bir cvp verdi sizde durum nedir

Fiyatlar güncellenmiş demekki. Eylülde yaptırdım hocada dahil 5bine yakin ödedim hastaneye tek seferde
Ben ucretli yaptirdim raporla yaptranlar ne kadar oduyor bilmiyrm ben hastaneye ilk gittigimde 7800 verceksiniz ama yumurta tollama gununde simdi degil demislerdi ogun geldiginde fiyat degisti 8200 dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…