Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende çok araştırdım cavit hoca burda çok önerilmişti bende ona gittim ve gerçekten bende çok memnun kaldım kesinlikle herkese öneriyorumKızlar Trabzon’da tüp bebek nerde yaptırabilirim , Cavit kart var ktu araştırmada gidip memnun kalan var mı ? Öneri verir misiniz acil !!!
Ben şu an MedicalPark karadenizde hasan beydeyim hasan beyden memnumun ancak hastane tam bir fiyasko hastanenin o kadar berbat olduğunu bilsem asla orda başlamazdım direkt istanbulda yaptırırdımKızlar Trabzon’da tüp bebek nerde yaptırabilirim , Cavit kart var ktu araştırmada gidip memnun kalan var mı ? Öneri verir misiniz acil !!!
Hasan hoca paranı bide vaktini alıyorBen şu an MedicalPark karadenizde hasan beydeyim hasan beyden memnumun ancak hastane tam bir fiyasko hastanenin o kadar berbat olduğunu bilsem asla orda başlamazdım direkt istanbulda yaptırırdım
Cavit hoca tüp bebek mi yaptirdniz?Merhaba bende çok araştırdım cavit hoca burda çok önerilmişti bende ona gittim ve gerçekten bende çok memnun kaldım kesinlikle herkese öneriyorum
Evet tüp bebekCavit hoca tüp bebek mi yaptirdniz?
Evet tüp bebek
Neyinden memnun kaldınız çok merak ettim. Sorduğun soruya cevap vermez.ozel doktor seçmene rağmen tedavin hakkında yorum yapmaz yüzüne bile bakmaz.Azarlamaktan başka birşey yaptığını görmedim.Tedavi seyrinde gitmeyince seni suçlar.hasta piskolojisi diye birşey hiç bilmez..hemsirelerin soğuk ilgisiz muameleleri çabası.. tecrübeli bı kadro görmedim ben. Rastgele bı ilaç tedavisi.Hangi firmayla nasıl anlastiysa hastanin cebi umurlarinda değil.Rapor cikarmama rağmen 50 milyar ödeyerek çıktım ben ordan. Bilseydik bu kadar gereksiz ilaçlarla maddi manevi yoracaklarini özele giderdim.orasida 50 bindi.Zamanima ve parama yazık oldu.. Helalde etmiyorum kendisine... Labaratuvarlarininda kaliteli olduğunu düşünmüyorum. İlki taze ikincisi dondurulmuş 5.gun embriyosu ikiside olumsuz oldu..Olumlu sonuç alan çok az kişi duydum. Genelde herkes ozelle aynı fiyata gelmesinden ve ilgisiz tecrubesiz olduklarından şikayetçi...Asla kimseye tavsiye etmiyecegim biyer... Yorumumu okuyanlar için soyluyorum piskolojinizin bozulmasını istemiyorsanız uzak durun..Merhaba bende çok araştırdım cavit hoca burda çok önerilmişti bende ona gittim ve gerçekten bende çok memnun kaldım kesinlikle herkese öneriyorum
Ne konuda berbat. Bende hasan beye gitmeyi düşünüyorum.Ben şu an MedicalPark karadenizde hasan beydeyim hasan beyden memnumun ancak hastane tam bir fiyasko hastanenin o kadar berbat olduğunu bilsem asla orda başlamazdım direkt istanbulda yaptırırdım
Bende sizin özelde 50 bine nasıl tüp bebek yaptiracaginizi çok merak ettim ben hepsini araştırdım arasinda baya fark vardı neyse beğenmemiş olablrsnz ama ben 1 yıldır Cavit beyle devam ediyrm hastalığım herşeyim beni bir kere terslemedide bagirmadida hemsirelerlede bi sorun yaşamadım ilkinde benim tutmayinca ikincide hemen tedavimi ve ilaclarimi değiştirdi ezbere yaptığını düşünmüyorum instagramdan sürekli her soruna cvp veriyo ilgileniyo daha nası bi hizmet bekliyosunzki özeller asıl tam bi ticarethane sana hasta değil müşteri gözüyle bakiyolar burdan önce medikalle görüştüm doktor zahmet edip anlatmadi bile sureci sonra bende farabiye gittim ayrıca orda ilaclarida özel alcaksn ayni tutacaginida zannetmyrm neyse ben gayet memnun kaldim gidecek olanlarada öneririmNeyinden memnun kaldınız çok merak ettim. Sorduğun soruya cevap vermez.ozel doktor seçmene rağmen tedavin hakkında yorum yapmaz yüzüne bile bakmaz.Azarlamaktan başka birşey yaptığını görmedim.Tedavi seyrinde gitmeyince seni suçlar.hasta piskolojisi diye birşey hiç bilmez..hemsirelerin soğuk ilgisiz muameleleri çabası.. tecrübeli bı kadro görmedim ben. Rastgele bı ilaç tedavisi.Hangi firmayla nasıl anlastiysa hastanin cebi umurlarinda değil.Rapor cikarmama rağmen 50 milyar ödeyerek çıktım ben ordan. Bilseydik bu kadar gereksiz ilaçlarla maddi manevi yoracaklarini özele giderdim.orasida 50 bindi.Zamanima ve parama yazık oldu.. Helalde etmiyorum kendisine... Labaratuvarlarininda kaliteli olduğunu düşünmüyorum. İlki taze ikincisi dondurulmuş 5.gun embriyosu ikiside olumsuz oldu..Olumlu sonuç alan çok az kişi duydum. Genelde herkes ozelle aynı fiyata gelmesinden ve ilgisiz tecrubesiz olduklarından şikayetçi...Asla kimseye tavsiye etmiyecegim biyer... Yorumumu okuyanlar için soyluyorum piskolojinizin bozulmasını istemiyorsanız uzak durun..
Bu dediğim fiyat 9 ay öncesine ait. Medicalde o fiyatlara geliyordu..3 kutu gonalf bir kaç kutu meriofert yazıp rapor hakkını bitirdi dışardan özel olarak sürekli ilaç aldırdı.Ülkü hanım kendi bile çok pahalıya mâl olduğunu dile getirdi düşünün yani.. Dondurulmuş embriyomu denmk için gittiğimde yine herşey çok saçmaydı.klasik yöntem.birinci niye tutmamış olabilir bunda farklı yol izleyelim diyen olmadı. Gider gitmez hemn kan istiyorlar ama o kan sonuçlarına göre hareket ettiklerinde hiç düşünmüyorum. Defalarca tsh değerimi kontrolu için ben hatırlatıp baktittiriyordum.. 2 ay önce gittiğimde başka bir hasta yine aynı sikayetlerde bulunuyordu. Raporlu halimle 70 milyara mâl oldu özele gitseydim daha iyiydi dedi.. ki o sıra başka bı tanidigim orda özelde 65 yaptırdı. instgramdan yazmaya bile korkuyo cekiniyo insan..Bana tedavi sürecim hakkında oturupta bişey anlatmadi.Direk bu değerle tüp bebek bile zor bir iki yıla menopoza girersin oldub.boyle değer dediğide amh 0.61.. ve ben amh nedir bunu bile yeni ogrenmis onun şokundayken bir doktor hastasinın yüzüne böyle birsey soyleyemez.Korku içinde kendimi tüp bebek ünitesinde buldum.Sonrasindada zaten bı ilgi alakasını görmedim. Ayrıca tesetturumden dolayı böyle davrandığını düşünüyorum... İnsaAllah olumlu sonuclar alırsınız. İyi günler.Bende sizin özelde 50 bine nasıl tüp bebek yaptiracaginizi çok merak ettim ben hepsini araştırdım arasinda baya fark vardı neyse beğenmemiş olablrsnz ama ben 1 yıldır Cavit beyle devam ediyrm hastalığım herşeyim beni bir kere terslemedide bagirmadida hemsirelerlede bi sorun yaşamadım ilkinde benim tutmayinca ikincide hemen tedavimi ve ilaclarimi değiştirdi ezbere yaptığını düşünmüyorum instagramdan sürekli her soruna cvp veriyo ilgileniyo daha nası bi hizmet bekliyosunzki özeller asıl tam bi ticarethane sana hasta değil müşteri gözüyle bakiyolar burdan önce medikalle görüştüm doktor zahmet edip anlatmadi bile sureci sonra bende farabiye gittim ayrıca orda ilaclarida özel alcaksn ayni tutacaginida zannetmyrm neyse ben gayet memnun kaldim gidecek olanlarada öneririm