- 8 Aralık 2020
- 1.010
- 1.017
- 83
- 32
- Konu Sahibi minikooommm
Merhaba hanımlar. Trabzon Kaşüstü tüp bebek merkezinde tedaviye başlayan var mı acaba. Yeni bir hastane ve doktor arayışı içerisindeyim. Bilgisi olan yazabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başladınız mı tedaviyeMerhaba hanımlar. Trabzon Kaşüstü tüp bebek merkezinde tedaviye başlayan var mı acaba. Yeni bir hastane ve doktor arayışı içerisindeyim. Bilgisi olan yazabilir mi
Ufak bı operasyon olmam gerekiyor onu bekliyorum sonrasında hemen başlayacağım tedaviye. Hastaneye hala karar veremedim ama Kaşüstü içinde çok iyi tavsiyeler almadım aklım karıştı iyice. Siz nerde tedavi görüyorsunuzBaşladınız mı tedaviye
Ben Karadenizde Ufuk beye tedavi oluyorumMerhaba hanımlar. Trabzon Kaşüstü tüp bebek merkezinde tedaviye başlayan var mı acaba. Yeni bir hastane ve doktor arayışı içerisindeyim. Bilgisi olan yazabilir mi
Transferimi oldum canım pozitifi gördüm şükürBen Karadenizde Ufuk beye tedavi oluyorum
Gözün aydın canım memnun kaldın yaniTransferimi oldum canım pozitifi gördüm şükür![]()
Diğer hastaneleri de çok araştırdım ama iyi yorum almadım hiç bende tekrar farabide yaptırdım. Çok şükür olumlu sonuç aldım. Pazartesi günü kontrole gitcem . Allahin izni ile sorunsuz kese görürüm inşallah. Sen hangi aşamadasın. İnşallah herkes sağlıklı gebelik elde ederGözün aydın canım memnun kaldın yani![]()
merrhaba bende yeni başladım siz hangi aşamadasınızBen Karadenizde Ufuk beye tedavi oluyorum
Benim 8 haftalık oldu bebek gebelik oluştume
merrhaba bende yeni başladım siz hangi aşamadasınız
bende dün gittim adetin 3. günü lattawin fitil foliyot ve duphaston verdi, salı günü kontrol. bakıcam artık sizin nasıl olmuştu, birde 2 ay sonra transfer yapıcam dedi dr bey bana sizde nasıl olduBenim 8 haftalık oldu bebek gebelik oluştu
Rahim filmi çekildiğim zaten 2. Adette başlayacağız demişti bana bana estrofemde vermişti yazdığınız ilaçlara el başladığım aybende dün gittim adetin 3. günü lattawin fitil foliyot ve duphaston verdi, salı günü kontrol. bakıcam artık sizin nasıl olmuştu, birde 2 ay sonra transfer yapıcam dedi dr bey bana sizde nasıl oldu
bana iki ay beklicez dedi dondurucaz dedi yani bundan sonra öyle yapıyoılar mış sana estrofem verdi bana başka ilaç verdi neye göre acabaRahim filmi çekildiğim zaten 2. Adette başlayacağız demişti bana bana estrofemde vermişti yazdığınız ilaçlara el başladığım ay
Estrofem tedaviye başladığı adette veriyor o yüzden vermemiştir benimde dondurulmuş oldu mecburen çünkü genetik incelemeye gitti embriyolarımbana iki ay beklicez dedi dondurucaz dedi yani bundan sonra öyle yapıyoılar mış sana estrofem verdi bana başka ilaç verdi neye göre acaba
Hangi hocaya gittiniz ne kadar ücret odediniz acabaTransferimi oldum canım pozitifi gördüm şükür![]()
Merhabalar ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım regl olunca bu merkezde. Süreç nasıl işledi ve neden iki ay donduruldu acaba merak ettim hep uygulamaları mı böylebana iki ay beklicez dedi dondurucaz dedi yani bundan sonra öyle yapıyoılar mış sana estrofem verdi bana başka ilaç verdi neye göre
Merhaba çok sevindim hayırlı olsun öncelikle. ilk denemeniz miydi tüp bebek için? biz iki kez aşılama denedik ama malesef olumsuz sonuçlandı. şimdi ilk kez tüp bebek tedavisine başlayacağız bu merkezde. Süreci tedavi başlangıcından gebeliği öğrendiğiniz zamana kadar kısaca anlatsanız bize de fikir olsa önden ne güzel olur :)Benim 8 haftalık oldu bebek gebelik oluştu
Ben aşılama yaptırmadım çünkü dengeli translakosyan taşıyıcılığım var yani kromozomlarımda genetik taşıyıcılık o yüzden zaten tüp bebeğe yönelik Bi kere normal hamile kaldım ilk aydan fakat bu taşıyıcılığımdan dolayı bebeğin kalbi durdu sonra zaten hemen tüp bebeğe yöneldik. Tüp bebek sürecinde Ufuk bey önce eşime sperm testi bana rahim filmi istedi kan testleri vs onları baktırdık daha sonra rahimde kalp rahim vardı riske atmamak için histeroskopi ameliyatı yaptı benim 13 yumurtam toplandı Ankaraya genetik incelemeye gönderildi pgt yapıldı yani 2 tane sağlıklı embriyo bulundu. 4aa ve 3aa kalitede 2 tane embriyom donduruldu daha sonra 4aa olan embriyo transfer edildi malesef tutmadı niye tutmadı diye tekrar testler istedi Ufuk bey ameliyattan sonra yapışıklık olabilir mi diye hsg tekrar çekildim rahim gayet iyidi sonra katil hücre problemi olabilir dedi bunun için kan alındı Ankaraya gönderildi meğer katil hücre varmış bebeğin tutunmasını engelliyormş bağışıklık sistemim bunun için benden kan alınıp Ankaraya gönderildi benim kendi kanımdan serum yapıldı transferden Bi gün önce aynı transfer olur gibi bana transfer edildi serum sonraki günde 3aa olan ve son kalan embrıyomu transfer ettiler 12. Gün kan verdim bu sefer başarılı olmuştuk. Ufuk bey ilk doktorum yani başka doktorda denemedim zaten evleneli daha 2 yıl bile olmadı benim ama yaklaşık 1 yıldır bu tedavi sürecini yaşadım diyebilirim şimdi 17 haftalığız çok şükürMerhaba çok sevindim hayırlı olsun öncelikle. ilk denemeniz miydi tüp bebek için? biz iki kez aşılama denedik ama malesef olumsuz sonuçlandı. şimdi ilk kez tüp bebek tedavisine başlayacağız bu merkezde. Süreci tedavi başlangıcından gebeliği öğrendiğiniz zamana kadar kısaca anlatsanız bize de fikir olsa önden ne güzel olur :)
Çok teşekkürler detaylı anlatmışsınız. Farklı sıkıntılar da olmuş siz de ama çok şükür müjdeli sonuca ulaşmışsınız. Allah kucağınıza almayı da nasip etsinBen aşılama yaptırmadım çünkü dengeli translakosyan taşıyıcılığım var yani kromozomlarımda genetik taşıyıcılık o yüzden zaten tüp bebeğe yönelik Bi kere normal hamile kaldım ilk aydan fakat bu taşıyıcılığımdan dolayı bebeğin kalbi durdu sonra zaten hemen tüp bebeğe yöneldik. Tüp bebek sürecinde Ufuk bey önce eşime sperm testi bana rahim filmi istedi kan testleri vs onları baktırdık daha sonra rahimde kalp rahim vardı riske atmamak için histeroskopi ameliyatı yaptı benim 13 yumurtam toplandı Ankaraya genetik incelemeye gönderildi pgt yapıldı yani 2 tane sağlıklı embriyo bulundu. 4aa ve 3aa kalitede 2 tane embriyom donduruldu daha sonra 4aa olan embriyo transfer edildi malesef tutmadı niye tutmadı diye tekrar testler istedi Ufuk bey ameliyattan sonra yapışıklık olabilir mi diye hsg tekrar çekildim rahim gayet iyidi sonra katil hücre problemi olabilir dedi bunun için kan alındı Ankaraya gönderildi meğer katil hücre varmış bebeğin tutunmasını engelliyormş bağışıklık sistemim bunun için benden kan alınıp Ankaraya gönderildi benim kendi kanımdan serum yapıldı transferden Bi gün önce aynı transfer olur gibi bana transfer edildi serum sonraki günde 3aa olan ve son kalan embrıyomu transfer ettiler 12. Gün kan verdim bu sefer başarılı olmuştuk. Ufuk bey ilk doktorum yani başka doktorda denemedim zaten evleneli daha 2 yıl bile olmadı benim ama yaklaşık 1 yıldır bu tedavi sürecini yaşadım diyebilirim şimdi 17 haftalığız çok şükür![]()
Merhaba. Sanırım siz Farabi tüp bebek merkezinde yaptırdınız. Sizin süreciniz nasıl geçti raporlu muydunuz yoksa ücretli mi yaptırdınız? Direkt yerleştirme yaptırıldı mı yoksa dondurulup sonra mı transfer yapıldı acabaDiğer hastaneleri de çok araştırdım ama iyi yorum almadım hiç bende tekrar farabide yaptırdım. Çok şükür olumlu sonuç aldım. Pazartesi günü kontrole gitcem . Allahin izni ile sorunsuz kese görürüm inşallah. Sen hangi aşamadasın. İnşallah herkes sağlıklı gebelik elde eder![]()