Trabzonda Burun Ameliyatı Düşünenler...

Çok geçmiş olsun nasıl Savaş beyden memnun kaldınızmı?Birde ameliyat için ne kadar ödediniz acaba?

Merhaba ; bende Savaş Beyin hastasıyım. Aklımda birçok soru işareti ve biraz ameliyat korkusu ile ilk görüşmeye gittim. Doktor beyin kendinden emin tavırları , bana fazlasıyla güven verdi. Ameliyat sonrasında hiç ağrı hissi olmadı . Biraz araştırdığınız da Savaş beyin dalında uzman , başarılı güvenilir bir hekim olduğunu göreceksiniz. Ben hem sağlık hemde estetik açısından sonuçtan fazlasıyla memnunum. Rize Özel Şar hastanesinde görev yapan Dr. Savaş Sarı ' yı herkese önerebilirim.

Şuan Trabzon'da bir çok estetik uzmanıyla görüştüm başarılı , güven veren samimi uygun yöntemleriyle bilgili umut topal a rastladım kendisini şiddetle tavsiye ederim estetik düşünenler için

kızlar acil yardıma ihtiyacım var trabzonda burun estetiği olmak istiyorum ama tam karar veremedim ömer ambarcıoğluyla mustafa çapar arasında kaldım nolur yardım edin sizin dicekleriniz son kararımı etkileyecek lütfen yardımcı olun kızlar :))

yaklasık bir sene önce Ercan Yavuz a burun ameliyatı oldum yani Aya Klinik..Tanıdıgım cogu insanın burun ameliyatı ilk seferinde basarılı olmadı hatta Trabzon un cok bilinen doktorlarının elinden cıkma..burun ameliyatı kesinlikle tecrübeye dayalı bir ameliyat olmasının yanı sıra doktorunuzun size verdiği güven de cok önemli..Trabzon cercevesinde tüm estetik kliniklerde muayene olup Ercan beye yaptırdım..1 saat süren,tamponsuz,agrısız ve ameliyat günü eve cıkılan bir ameliyattı.cok cok ccok memnunum..Herkesin dr u tabiki kendine iyidir :)

Burnumda nefes problemi var. Ben de Mustafa Çapar'a ameliyat olmak istiyorum da daha fazla bilgisi olan var mı?

Burnumda nefes problemi var. Ben de Mustafa Çapar'a ameliyat olmak istiyorum da daha fazla bilgisi olan var mı?
ben ve kuzenim mustafa beye ameliyat olduk.Oldukça memnun kaldık.tek zorluk doktor beye ulaşabimek. Yalnız Trabzonda değil Giresun ve Gümüşhanede de klinikleride var.en son bildiğim kadarıyla İstanbul da da klinik açmış.randevü alabilirsen çapar trabzonda tek isim bence canım....

Back
X