- Konu Sahibi sinemmmmmm
Birde Trabzon'da Ömer AMBARCIOĞLU ismini duyuyorum burun estetiğinde amaliyat olan varmı arkadaşlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun nasıl Savaş beyden memnun kaldınızmı?Birde ameliyat için ne kadar ödediniz acaba?
arkadaşlar savaş beyin ameliyat ücreti ne kadar? ayrıca ücret konusunda yardımcı oluyo mu :)
ücret 5000 tl 7 şubatta olacağım:))
Merhaba :) Savaş bey ameliyatlarında tampon kullanmıyor , dikişlerde max. 10 gün içerisinde çıkıyor , herhangi bir endişeye kapılmayın başarılı bir operasyon geçireceksiniz :)
İnşallah son 15 günnn:)))
Tekrar geçmiş olsun :) Doktor beyi https://www.facebook.com/pages/Burun-Estetiği-ve-Botox/293386427372247?fref=ts facebook adresinden takip ediyoruz :) Senide bekleriz :)
ben ve kuzenim mustafa beye ameliyat olduk.Oldukça memnun kaldık.tek zorluk doktor beye ulaşabimek. Yalnız Trabzonda değil Giresun ve Gümüşhanede de klinikleride var.en son bildiğim kadarıyla İstanbul da da klinik açmış.randevü alabilirsen çapar trabzonda tek isim bence canım....Burnumda nefes problemi var. Ben de Mustafa Çapar'a ameliyat olmak istiyorum da daha fazla bilgisi olan var mı?