Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
trabzonda yaşıyorum ve estetik ameliyatı olmak istiyorum ama doktorlar hakkında hiçbir fikrim yok.olanlar varsa eğer lütfen yardımcı olun banaa.burnum kemerli düz burnum olsun sağa sola rahat dönmek istiyorum![]()
mutlaka haber veririm sanada bulursam buraya yazıcam :)merhabalar bende yeni üye oldum bu araştırma için . Bende trabzon'da oturuyorum ve trabzon dışında ameliyat olma gibi bir şansım yok bu yüzden araştırıyorum hala bi sonuca varamadım , eğer bi sonuç alabilirsen paylaşırsan sevinirim :/
mutlaka haber veririm sanada bulursam buraya yazıcam :)
çok teşekkür ederiim :) Benimde bir arkadaş ameliyat olmuş Doktor Ömer Ambarcıoğlu , çok iyi olduğunu söyledi çok memnun kendisi , bende yakında bi onunla görüşebilirim sonra fikrimi direk yazarım buraya :)
görüştünüz mü doktorla benimde aklıma yattı o nette biraz baktım.birde ben öğrenciyim taksitle yaptırabilirim şu an ya da para biriktirmek için baya beklemem lazım.ne kadar ücret istiyo bide![]()
inan aynı kaderi paylaşıyoruz bende öğrenciyim :) daha henüz görüşemedim ama arkadaşımın burnunu gördüm ve beğendim yani doktordanda çok memnun kaldı önemli olanda buydu hem doğal oldu hemde doktor iyi :) fiyatıda sabit 2000 :) bende sömestre tatilini bekliyorum kararımı verdim gibi :)
pişman olmak istemiyorum sonucunda bende tatili bekliyorum en yakın zamanda da doktorla görüşcem heyecanlandım :)