Trabzon'da jinekolog

ayshebella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
10
1
40
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. 14+6 haftalık hamileyim. Trabzon'da yaşıyorum. Maalesef şuana kadar iki tane doktor değiştirdim. Ve hala ikinci doktoruma alışamadım. Soğuk, somurtkan biri. Soru sormaya çekiniyorum kendisine. Doktorumu değiştirmek istiyorum. Trabzon'da yaşayıp, öneride bulunabilecek olan var mı? Gebeliğim ilerlemeden doğru hekimi bulmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Ben yücel koçak'a giderdim çok memnundum ama şu an yücel bey şu an sadece muayenahanede çalışıyor. Bir de onur dündar var çok çok iyi ve güzel yüzlü bir doktor imperial hastanesine geçti devletten ama oranın çocuk servisi hakkında tereddütlerim var doktoruna gözüktüğün hastanede doğuracaksın büyük ihtimalle.

İmperial'i düşünmüyorum hiç. Çünkü vukuatları çok. Bir de bebişlerim ikiz olduğu için erken doğum riskine karşılık yoğun bakım ünitesi en kapsamlı olan hastaneyi tercih etmeliyim. Şuan takibim Karadeniz'de. Nebahat Nuhoğlu'na gitmeye başladım.

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. 14+6 haftalık hamileyim. Trabzon'da yaşıyorum. Maalesef şuana kadar iki tane doktor değiştirdim. Ve hala ikinci doktoruma alışamadım. Soğuk, somurtkan biri. Soru sormaya çekiniyorum kendisine. Doktorumu değiştirmek istiyorum. Trabzon'da yaşayıp, öneride bulunabilecek olan var mı? Gebeliğim ilerlemeden doğru hekimi bulmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bende senin gibiyim şuanda.. Nebahat hanıma başladığını yazmışsın. Memnun musun? Normal doğum yapmal isteyen hastalara kaba saba davranıyormuş doğum esnasında öyle duydum. Sezeryan yanlısı bi doktormuş. Herkes için de ayrı bişii diyorlar benim de kafam karıştı :KK43: kime devam edeceğimi şaşırdım :KK43:

X