trabzonda özel hastane özel ve doktor

moustique

oğluşum geliyoooo
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
623
1
46
Rize
arkadaşlar trabzon ilinde hangi hastane hangi doktor öneriyorsunuz?? özel karadenizden ilhan bey dediler imperialden dilek hanımdı sanırım verdikleri isim.. birde yıldızlı güvende var ama ne yapsam bilemedim...

epidural normal doğum istiyorum.. önerilerinzi bekliyorum

yaklaşık 3 aydır Trabzondaydım. İlk İmperial Dilek Hanıma gittik tesedüfen.. Çok ilgisiz geldi bana.
Diğer kontrol zamanında da 3 kez falan Özel Karadeniz Ufuk Beye gittim. Ufuk bey biraz daha ilgili geldi bana..
İlhan Bey i tavsiye eden hemşireler oldu. Ancak İlhan beyin yaşı 65? Tereddüt ettim açıkcası, ona gidemedim. Zaten il değiştirdim artık, kurtuldum Trabzonda doktor aramaktan.

çok teşekkür ederim... ilhan bey için çok iyi demişlerdi ama sizin verdiğin ismi de araştırim

ben dilek hanıma gidiyorum imperial de.. ilgisizliğini görmedim sadece biraz fazla rahat davranıyor.. ben çok sıkıntılıyım hep bişey olacakmış gibi davranıyorum o da hızlı hızlı geçiştirir gibi davranıyor ama tüm takiplerimi yapıyor ve özellikle ilk gittiğim günümden şuana kadar herşeyimi biliyor.. son 4 haftam kaldı kısmetse doğumuma.. doğumda onun karşımda olacağını bilmek beni rahatlatıyor :)
ilhan beyi duymadım ama ufuk bey clinarttan gitmiş sanırım o da iyi bir doktormuş ama ben bayan tercih ettiğim için trabzonda çok araştırma yaptım ve dilekten başkasına da gitmem özellikle aynı hastanede bir bayan daha var onu asla önermem !

ben de Dilek hanımı tavsiye ederim.tabi kişiden kişye doktorun o anki haline göre değişebilir ama kesinlikle ilgisiz değil.iki yıl önce İmperial de sezaryen doğum yaptım ben her şey çok güzel ve rahattı.doğuma iki doktor giriyor...ekip oldukça başarılı...benim hiçbir şikayetim zorluğum olmadı tabi bunda bünye de çok önemli bir etken.hemşireler çok hızlı ve pratik her şeyi hallediyorlar emzirme vs. gibi konularda da yardımcı oluyorlar.yalnız o zaman epidural yapmıyorlardı uzman enstezistleri olmadığından.

arkadaşlar yıldızlı güven hastanesinde doğum yapanlar ne kadar ücret verdiniz normal ya da sazaryen tecrübelerinizi paylaşır mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…