- 23 Ekim 2022
- 562
- 392
- 33
- 30
Foliyot kullanırsın büyük ihtimalle ben kullanmıştımpeki o sırada ilaç vs birşey kullanacak mıyım acaba canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foliyot kullanırsın büyük ihtimalle ben kullanmıştımpeki o sırada ilaç vs birşey kullanacak mıyım acaba canım
zorunlu mu peki bana ufuk bey hiç demedi öyle bir şeyEmbriyolarım genetik incelemeye gitti canım kromozomlarında Bi problem hastalık var mı diye bakıldı
tüp bebekte hersey ücretli malesef. tekrarlayan düşükler yada bir kaç denemede olumsuz sonuç alırsanız mutlaka genetik inceleme yaptırınzorunlu mu peki bana ufuk bey hiç demedi öyle bir şeyücretli mi
Zorunlu değil benim genetik hastalığım var o yüzden zaten tüp bebek yaptırdım doğal yoldan hamile kalabiliyorm ama bebeğin sağlıklı doğma ihtimali %20-25 o yüzden düşükler oluyor sizin düşünüğünüz yoksa yaşınız ileri değilse gerek yokzorunlu mu peki bana ufuk bey hiç demedi öyle bir şeyücretli mi
Evet malesef dolar üzerinden birdezorunlu mu peki bana ufuk bey hiç demedi öyle bir şeyücretli mi
Evet malesef birde dolar üzerinden ben embriyo başına 275 dolar ödedim toplam 1925 dolarzorunlu mu peki bana ufuk bey hiç demedi öyle bir şeyücretli mi
O işlem hastanede yapılmıyor hastane örnek alıp Ankara yada İstanbula yolluyor parayı da hastaneye değil araştıran merkeze yolluyorsunuz iban üzerindenzorunlu mu peki bana ufuk bey hiç demedi öyle bir şeyücretli mi
Merhaba. Size tupbebekte uzun protokol mu uygulandı acaba . Bende cavit hocayla başladım uzun protokol uygulayacak . Şuan desolet kullaniyorumcavit hocayla devam ettim tüp bebekle oglum dogdu 2.5 yasinda oldu. sonrasinda dogal gebelik oldu o da 2 aylik suan. rabbim isteyen herkese nasip etsin. cavit hoca iyi bir hekim muhakkak görüşü alinmali
Merhaba . Tüpbebek tedaviniz nerde yaptırdınız acaba memnunmusunuzmerhaba bende salı günü yumurtaları toplattım 23 tane .. iki ay rahim dinlendiricek.. Dr ufuk yılmaza gidiyorum
Merhaba acaba tüp bebek işleminiz nasıl sonuçlandı bende orda düşünüyorumBen kaş üstünde yaptırirdim ama transfer olacağım gün doktorlar rahimde şekilde bozukluk gördüler histereskobi önerdiler. Herşey güzeldi hala da güzel ben çok sevdim doktorlarını sevmediğim tarafı başka başka doktorlara denk geliyor olmak. Doktorların çoğu iyi ,en iyisi hemşireleri onların ilgisi ayrı güzel ilaçlar düzenlemeleri süreci çok iyi yürütüyorlar. Sert cins cins insan yok . Böyle psikolojik olarak farkındalar sürecin zorluğunun tersleme davranış bozuklugu görmedim. Onların öyle oluşu oraya koşa koşa gitmeme sebeb oldu. Zirvede doktorlar diyemem zaten yeni kurulmuş bir yer düzen filan işe duydukları aşk daha iyi olacaklarindan şüphem yok. Tabiki her yerdeki gibi orada da kişiden kişiye ilgisini bilgisini sevmediğiniz doktorlar olacaktır.![]()
Merhaba esinizde ne sorun vardi acaba. Bemim esimde azosperm bende de pkos var ktu de cavit hocayla bi denemem oldu negatif sonuçlandı 2 ay önce. Şimdi istanbula gittik eşim için bahceciye ilk önce eşim tedavi olacak .Merhaba kızlar Trabzon başlığını görünce deneyimimi paylaşmak istedim daha çok yeni geçen sene Karadeniz Medikalpark hastanesi Hasan Tahsin Sanisoğluna yaptırdım tüp bebek tedavisini ilk transferi taze Mart 2024 te yaptık falat o tutmadı tutmayınca bizde erkek infertiliesi olduğu için içime bir kurt düştü ve gidip genetik test yaptırdım eğitim araştırma hastanesinde ve benim genlerimde pıhtılaşmaya yatlınlıkıktı daha sonrasında Hasan hoca sonuçları görüp yeniden tedavi planladı Eylülde tekrar transfer yaptık ve bu sefer kan sulandırıcı iğne ve aspirin B12 takviyesiyle beraber çok şükür tuttu şuanda 19 haftalık hamileyim Hasan hocayı gözüm kapalı tavsiye edebilirim bende tavsiye üzerine gittim sadece size tek tavsiyem genetik test yaptırmadan gitmeyin hastanelerde tüp bebek zaten çok maliyetli birde tutmayınca bir maliyet daha ortaya çıkıyor doktorlar hiç tüp bebek deneyiminiz yoksa genetik testi sormuyorlar ama bu konuda biraz farkında olup tedaviye başlamak lazım ben ilk transferimden sonra kendim gidip genetik test yaptırdım yaptırmasaydım belki 2. De tutmayacaktı tabi herşeyi rabbim bilir ama gayret bizden gerisi mevlamdan dilerim sizin tedavilerinizde olumlu sonuçlanır buraya girsemde girmesemde isteyeb herkese dua ediyorum![]()
Merhaba acaba tüp bebek işleminiz nasıl sonuçlandı bende orda düşünüyorum
Varikosel vardı eşimde genetik olarak da tek yunurtası küçüktü sprem sayısı az hareketlisi çok çok azdıMerhaba esinizde ne sorun vardi acaba. Bemim esimde azosperm bende de pkos var ktu de cavit hocayla bi denemem oldu negatif sonuçlandı 2 ay önce. Şimdi istanbula gittik eşim için bahceciye ilk önce eşim tedavi olacak .
Merhaba bende kendisiyle tüp bebek için görüştüm. Size ilk denemenizde beklemeden hemen tüp bebek yaptımıMerhaba, ben de tüp bebek tedavisi için Trabzon'a şehir dışından geliyorum. Medical Park Karadeniz'de Hasan Tahsin hocaya gidiyorum. Taze transfer yaptı, tuttu fakat hem HCG değerim önce iyi artarken sonra yavaş artmaya başladı, hem de o sırada ohss oldum. Gebelikle beraber ohss çok nadir de olsa görülürmüş. Benden yumurta az toplandı diye bekletmedi ama keşke bekleseymişiz çok zor günlerdi. Gebeliğini de kaybettim malesef. Şimdi bazı testler istedi , o testlerden sonra bir görüşücem bakalım gerideki embriyoları koymadan önce ne önerecek. Kendisi yumuşak birisi, sorarsanız cevap verir fazla konuşmaz.
Evet taze transfer yaptı ama benim yumurta sayım azdı.Merhaba bende kendisiyle tüp bebek için görüştüm. Size ilk denemenizde beklemeden hemen tüp bebek yaptımı
Bende pazartesi görüşcem bakalım bu ay başlarmı banaEvet taze transfer yaptı ama benim yumurta sayım azdı.