Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerede haşlayacaksın. İnşallah iyi olur sonucuBende başlayacağım bir aksilik olmazsa inşallah pazartesi.
canım tuttuğu tup bebek hangi hastanede oldunGeç gördüm işinize yarar mi bilmiyorum ben varim
İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olur.Ben daha önce de iki defa Hasan beye yaptırdım.İkincide bana havuz yapalım yumurtan az dedi ben istemedim keşke evet deseydim.Gene onunla başlayacağım çalıştığım için devlete gidemem.Bu defa bir aksilik olmazsa inşallah yarın başlarım.Geç kalmamışsam çünkü yarın 3. Gün.Nerede haşlayacaksın. İnşallah iyi olur sonucu![]()
canım havuz ne demek hasan hocanın adini bende çok duydum inşallah tutar bu sefer birde maliyet ne kadar olduİnşallah canım hepimiz için hayırlısı olur.Ben daha önce de iki defa Hasan beye yaptırdım.İkincide bana havuz yapalım yumurtan az dedi ben istemedim keşke evet deseydim.Gene onunla başlayacağım çalıştığım için devlete gidemem.Bu defa bir aksilik olmazsa inşallah yarın başlarım.Geç kalmamışsam çünkü yarın 3. Gün.
Tip fakultesinde cavit hocada tatlimcanım tuttuğu tup bebek hangi hastanede oldun
Yok canim gec degil 2-3-4 gunlerde başlanıyor tedaviye bana oyle soylemistiler. Bende genelde 2-3 gunlerde gidiyordum haftasonuna denk gelince yapacak birsey olmuyorİnşallah canım hepimiz için hayırlısı olur.Ben daha önce de iki defa Hasan beye yaptırdım.İkincide bana havuz yapalım yumurtan az dedi ben istemedim keşke evet deseydim.Gene onunla başlayacağım çalıştığım için devlete gidemem.Bu defa bir aksilik olmazsa inşallah yarın başlarım.Geç kalmamışsam çünkü yarın 3. Gün.
Havuz yumurta rezervin az ise bir iki hatta üç toplama yapıp embriyoları donduruyorlar.Benimde yumurta sayım az.Bu defa havuz yapmayı o yüzden düşünüyoruz inşallah.canım havuz ne demek hasan hocanın adini bende çok duydum inşallah tutar bu sefer birde maliyet ne kadar oldu
Canım peki maliyetler nasıl raporunun varmiydTip fakultesinde cavit hocada tatlim
Raporluydum toplamda 6 kusur verdim ilaçlar dahil. 3000 yada 3400 hocaya 900 hastaneye geriside eczaneye rakamları net hatirlamiyorum ortalama oyleydi benim ilaçlar fazla tutmuştu gunde 3 igne kullaniyordumCanım peki maliyetler nasıl raporunun varmiyd
canım çokmuş ya benim raporda yok bir özel hastane kadar para veririm o zaman. birde canım raporluysan ilaçlar çok tutmazki bu arada senin bebek tutunmuşmuydu canım birde hani diyorlar ya 35 yas altına tek embriyo transfer ediliyor ya ama cogu yerde çift embrşiyo transfer ediliyorRaporluydum toplamda 6 kusur verdim ilaçlar dahil. 3000 yada 3400 hocaya 900 hastaneye geriside eczaneye rakamları net hatirlamiyorum ortalama oyleydi benim ilaçlar fazla tutmuştu gunde 3 igne kullaniyordum
Raporluyken ozel hastane fiyati bundan daha fazla. Tabi rapor olmayinca devlettede ozelde de fiyat farkli oluyor. Eczane cok tuttu cunku cok igne kullandim gunde 3 vuruyordum e bide iğnelerin dozu onemli doktor beni 225 den başlatmıştı bi ilac 2 gun gidiyordu. Evet bebek tuttundu 11. Haftada kalbi durdu. Cift embriyoya gelince bildigim kadariyla saglik bakanlığının bu konuda belirli kriterleri var google dan bulabilirsin. Hasta 35 yas uzerindeyse iki transfer oluyor. 35 yas altindada yapiliyor ama problemine gore. Ve tüp bebekte aslolan aileye saglikli bir bebek verebilmek o yuzden cogu doktor tek transfer taraftarı ikiz gebeliklerin riskide oldukca fazla. Ozel klinikler belki bu konuda daha esnektir o konuda cok bilgim yok tek bildigim yas sorunu yoksa doktorlar tek embriyo taraftaricanım çokmuş ya benim raporda yok bir özel hastane kadar para veririm o zaman. birde canım raporluysan ilaçlar çok tutmazki bu arada senin bebek tutunmuşmuydu canım birde hani diyorlar ya 35 yas altına tek embriyo transfer ediliyor ya ama cogu yerde çift embrşiyo transfer ediliyor
Bide canim 35 yas alti olup ta 3 basarisiz denemesi olanlara birden fazla embriyo transferi yapiliyor. Saglik bakanlığından oyle okumuştum degistiyse bilmiyorum dediğim gibi ozel kliniklerde de boylemi bilmiyorumcanım çokmuş ya benim raporda yok bir özel hastane kadar para veririm o zaman. birde canım raporluysan ilaçlar çok tutmazki bu arada senin bebek tutunmuşmuydu canım birde hani diyorlar ya 35 yas altına tek embriyo transfer ediliyor ya ama cogu yerde çift embrşiyo transfer ediliyor
yok canım oyle degıl kımı gorduysem cıft koymuslar sartlar saglanmadan cunku ıhtımal artıyor benim rapor yok 7 yaşında bir oğlum varBide canim 35 yas alti olup ta 3 basarisiz denemesi olanlara birden fazla embriyo transferi yapiliyor. Saglik bakanlığından oyle okumuştum degistiyse bilmiyorum dediğim gibi ozel kliniklerde de boylemi bilmiyorum
Anladım canim devlet hastanelerinde mi yaptırdı o dediklerinyok canım oyle degıl kımı gorduysem cıft koymuslar sartlar saglanmadan cunku ıhtımal artıyor benim rapor yok 7 yaşında bir oğlum var
Canım ya ben sana yanlis bilgi verdim hoca ücreti için 3000 - 3400 civari dedim ya 2400 du okuyan diger arkadaslari yanlis yonlendirmiyim. Raporsuz olunca 900 olan hastane ücreti 3000 üzeri oluyorcanım çokmuş ya benim raporda yok bir özel hastane kadar para veririm o zaman. birde canım raporluysan ilaçlar çok tutmazki bu arada senin bebek tutunmuşmuydu canım birde hani diyorlar ya 35 yas altına tek embriyo transfer ediliyor ya ama cogu yerde çift embrşiyo transfer ediliyor
o zaman canım ilaç hariç hastane ve tüm masraflar 6.5 binmioluyorCanım ya ben sana yanlis bilgi verdim hoca ücreti için 3000 - 3400 civari dedim ya 2400 du okuyan diger arkadaslari yanlis yonlendirmiyim. Raporsuz olunca 900 olan hastane ücreti 3000 üzeri oluyor![]()
canim ilac dahil raporlu dediğin fiyata cikiyor eger raporsuz isen fiyat katlaniyoro zaman canım ilaç hariç hastane ve tüm masraflar 6.5 binmioluyor