- 11 Ekim 2015
- 1.076
- 8.106
- 158
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
Hayir turk parasi gecmiyo dolar geciyo ayrica kendi paramiz var aznOrda dolarlami alisveris? Turk parasi geciyormu..
Yaa cok tesekkur ederim cok yardimci oldunuzMerkezde Ayasofya, Atatürk Köşkü, Sera Gölü, Boztepe.
Sümela Maçka'da, ziyarete açıldı.
Uzungöl Çaykara'da, bence overrated.
Çarşıda alışveriş Forum, Uzun Sokak, Kunduracılar.
Zaten alışveriş için Trabzon değil Samsun'dur bence, Trabzon bana hep çok daha pahalı gelmiştir.
Siz Batum'dan girecekmişsiniz ülkeye, Trabzon yerine Artvin-Rize yapın.
Borçka Karagöl'ün en fotoğraflık vakitleri şimdi.
Sise, pusa, yeşile, yaylaya doyarsınız.
Anladim... merak ettim sagolun:)Hayir turk parasi gecmiyo dolar geciyo ayrica kendi paramiz var azn
Otelde kalmak istiyoruzNerede kalmak istiyorsunuz?
5 yıldızlı otel mi, devletin misafirhaneleri mi?
Ona gore yorum yapayım.
Asil siz sagolunAnladim... merak ettim sagolun:)
Cok tesekkur ederimTrabzonluyum. Trabzonda yaşıyorum. Ama trabzonda yaşamayan arkadaşlar benden çok biliyor maşallah
Sel filan yok şu an burda. Bu 1.
Bu mevsimde akşamları serin olur. Hırka öneririm.
Şana,yomra ya da kaşüstü arap doludur. Bos otel motel pansiyon bulamazsınız .
Avmler ve yaylalar da arap doludur. Haliyle fiyatlar zannettiginizden fazla olacaktır.
Uzungolu görmenizi kesinlikle tavsiye etmem. Ağzına etmişler. Açık hava avm sinden bi farkı yok. Ve orda da oteller full arap dolu. Amcam gitti kalmaya. Akşam geri geldi. Yer yok diye.
Sümela manastırı gezilir. Fakar havalar yağmurlu. Haliyle çoluk çocuk patika tırmanamazsınız. Aşağıdan yukarıya bakıp eliniz boş geri dönersiniz.
Yaylaları var çok guzel.. Fakat çok yüksek olduğu için. Serin olur. Hırka ve ayakkabı alin yanınıza. Bu yaylalara çıkmak içkn jeep tarzı bir arac tavsiye ederim (eger kiralayacaksaniz)
Gelmişken Akçaabatta köfte yemenizi öneririm.
Kuymak da deneyin derim.
Ama unutmayın. Burası ılıman okyanus iklimi. Her mevsim yağışlı. Bunu göze alın
Merkezde ya da Akçaabatta yer bulursunuz. Sadece arapların gözdesi olan yerler doludur. Ben de Akcaabattayim. Burası merkeze çok yakındır. Ayrıca burda da tarihi evleri ile ünlü ortamahalleyi görmenizi öneririm. Sahili de güzeldir.Cok tesekkur ederim
Kendi arabamizla gelicez anladigim kadariyla bol bol spor ayakkabi sart
Peki oteller doluysa nerede kala bikiriz bi fikriniz var mi?
banuyla mehmetin sayesinde youtubede memleketini cok gezdim. Daha dogrusu bimleriniTrabzonluyum. Trabzonda yaşıyorum. Ama trabzonda yaşamayan arkadaşlar benden çok biliyor maşallah
Sel filan yok şu an burda. Bu 1.
Bu mevsimde akşamları serin olur. Hırka öneririm.
Şana,yomra ya da kaşüstü arap doludur. Bos otel motel pansiyon bulamazsınız .
Avmler ve yaylalar da arap doludur. Haliyle fiyatlar zannettiginizden fazla olacaktır.
Uzungolu görmenizi kesinlikle tavsiye etmem. Ağzına etmişler. Açık hava avm sinden bi farkı yok. Ve orda da oteller full arap dolu. Amcam gitti kalmaya. Akşam geri geldi. Yer yok diye.
Sümela manastırı gezilir. Fakar havalar yağmurlu. Haliyle çoluk çocuk patika tırmanamazsınız. Aşağıdan yukarıya bakıp eliniz boş geri dönersiniz.
Yaylaları var çok guzel.. Fakat çok yüksek olduğu için. Serin olur. Hırka ve ayakkabı alin yanınıza. Bu yaylalara çıkmak içkn jeep tarzı bir arac tavsiye ederim (eger kiralayacaksaniz)
Gelmişken Akçaabatta köfte yemenizi öneririm.
Kuymak da deneyin derim.
Ama unutmayın. Burası ılıman okyanus iklimi. Her mevsim yağışlı. Bunu göze alın
Banu ile mehmet kim?G
banuyla mehmetin sayesinde youtubede memleketini cok gezdim. Daha dogrusu bimlerini
Cok tesekkur ederim cok dusuncelesinizMerkezde ya da Akçaabatta yer bulursunuz. Sadece arapların gözdesi olan yerler doludur. Ben de Akcaabattayim. Burası merkeze çok yakındır. Ayrıca burda da tarihi evleri ile ünlü ortamahalleyi görmenizi öneririm. Sahili de güzeldir.
Yine burda seragölü var . Pek etkileyici sayılmaz ama yemek yemeye gitme bahanesi ile uğrarsınız. Yakındır hemen gidilir.
Otellerde kesin yer vardır ama yine de otellerde yer bulamazsaniz bana ulasın. Biz sizin icin bi çözüm buluruz.
Onlar Trabzonda mi yasiyolardi yaG
banuyla mehmetin sayesinde youtubede memleketini cok gezdim. Daha dogrusu bimlerini
EvetOnlar Trabzonda mi yasiyolardi ya
Zorlu grand otel var tam şehir merkezinde ama pahalıdır söyleyeyim.Otelde kalmak istiyoruz
Cok tesekkur ederim yardiminiz icinZorlu grand otel var tam şehir merkezinde ama pahalıdır söyleyeyim.
Merkezden uzakta uzunkum oteli var.
Alış veriş için kemeraltı diye bir yer var. Otantik bir yer.
Ayrıca avm ler var.
Akçaabat köfte yemeden sakın dönmeyin
Ama avm de değil yerinde yiyin.
Gezilecek yer olarak
Kanuni sultan süleyman in evi var, tarihi zağnos köprüsü var. Sümela manastırı var. Akçaabat sahili de çok güzeldir.
Şimdilik bunlar geldi aklıma. Sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum.
Youtubede meshurlar)Banu ile mehmet kim?
Peki onları tanımamak bir kayıp mı ?Youtubede meshurlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?