Trafik magandaları!!!

advers

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
3.003
3.392
333
Şu anda o kadar sinirliyim ki sizlere anlatıp rahatlamak için yazıyorum. Bu gün işten çıktım, araba ile sol şeritte ilerliyorum. Yol kenarına parketmiş bir araba aniden yola doğru kırdı ve arabanın önü benim bulunduğum şeride uzandı. Arada 2-3 metre vardı. Refleks olarak bir taraftan frene abanırken bir taraftan da beni farketmesi için uzun uzun kornaya bastım.Kornaya basınca arabanın önünü düzeltip sağ şeride geçti. Camdan el kol hareketi yaptı pislik herif. Sonra peşime düştü benim. Sırf bana yetişmek için kırmızı ışıkta geçti, arkadan bana çok yaklaşıp selektör yakıp durdu. Sanırım amacı beni sollayıp önüme kırmaktı. Ben de evimin bulunduğu sokağa gelince aniden kavşaktan sağa dönüş yaptım, o da sola dönmek zorunda kaldı.

Hem korktum hem sinirlendim. Ne manyak insanlar var, sadece uzun uzun kornaya bastığım için takip etti, şartlar uygun olsa önümü kesip dövecekti herhalde. Evim hemen dönüş yaptığım yol kenarında umarım apartmın bahçesine girdiğimi görmemiştir, zira normal bir insan tepkisi değil madde bağımlısı mıdır nedir!!!
Pamuk ipliğine bağlı yaşıyoruz her an bir psikopata denk gelebiliriz.

Cok haklisiniz.Ne kadar trafikte dikkatli olsak kuralara uysakta zorla insani kazaya surukluyorlar.Gecmis olsun diyim canim.

Aynen öyle. Her önüne gelen trafikte.altında bir araç olunca yollarin efendisi sanıyorlar kendilerini .........

Şu anda o kadar sinirliyim ki sizlere anlatıp rahatlamak için yazıyorum. Bu gün işten çıktım, araba ile sol şeritte ilerliyorum. Yol kenarına parketmiş bir araba aniden yola doğru kırdı ve arabanın önü benim bulunduğum şeride uzandı. Arada 2-3 metre vardı. Refleks olarak bir taraftan frene abanırken bir taraftan da beni farketmesi için uzun uzun kornaya bastım.Kornaya basınca arabanın önünü düzeltip sağ şeride geçti. Camdan el kol hareketi yaptı pislik herif. Sonra peşime düştü benim. Sırf bana yetişmek için kırmızı ışıkta geçti, arkadan bana çok yaklaşıp selektör yakıp durdu. Sanırım amacı beni sollayıp önüme kırmaktı. Ben de evimin bulunduğu sokağa gelince aniden kavşaktan sağa dönüş yaptım, o da sola dönmek zorunda kaldı.

Hem korktum hem sinirlendim. Ne manyak insanlar var, sadece uzun uzun kornaya bastığım için takip etti, şartlar uygun olsa önümü kesip dövecekti herhalde. Evim hemen dönüş yaptığım yol kenarında umarım apartmın bahçesine girdiğimi görmemiştir, zira normal bir insan tepkisi değil madde bağımlısı mıdır nedir!!!
Pamuk ipliğine bağlı yaşıyoruz her an bir psikopata denk gelebiliriz.

Plakasini gördün mü?
Hatirliyorsan polisi ara bunları onlara anlat.
Kırmızı ışıkta geçti diyorsun yerini ve saatini belirt.
İnanılmaz sinir oluyorum bende trafik magandalarina.

Plakasini gördün mü?

Bir anda beni takip etmeye başladığını görünce heyecanladım, plakayı net hatırlamıyorum ama ışık ihlali yaptığı yerde mobese var zaten.
Herhangi bir saldırı gerçekleşmediği için polis kâle kalmaz sanırım.

Arada 2- 3 metre vardı demişsiniz. Kornaya basmanız gereksiz olmuş ve durup dururken panik yaptırmış olabilir misiniz ?

Bir anda beni takip etmeye başladığını görünce heyecanladım, plakayı net hatırlamıyorum ama ışık ihlali yaptığı yerde mobese var zaten.
Herhangi bir saldırı gerçekleşmediği için polis kâle kalmaz sanırım.

Yokk taciz etti kaza yapmama sebep olacaktı dersen uyarı yapıyorlar diye biliyorum.
Ben olsam arardim en azından bilgi verirler veya yönlendirme yaparlar.
Geçmiş olsun bu arada.

Aşırı uzun kornaya basmak çok tahrik edici birşey daaaaaaaaaaaaaat degılde "ben burdayım" seklınde ıkı üç kere bassanız daha ıyı olur. Ayrıca gerçekten panik olsanız ve kazaya ramak kalsa o esnada eliniz kornaya gıtmez gıdıyorsa sıkıntı var. Önce korna değil, kurtulma planı yapın. Uzzzunn uzuuun kornaya asılmak kaza önlemez, o uzun kornanın trafıktekı anlamı küfür etmek gıbı bıseydır. İnsanlar artık çok tahammülsüz dikkat edin.

uzun uzun kornaya basmak trafikte erkeklerin dilinde ana avrat küfretmek demek. Çok abartmadan basmak lazım kornaya, genelde bayanlar epey uzun basıyor.

Ha adam haksız orası ayrı ben bir daha sizin başınıza dert açılmasın diye diyorum. Çünkü o magandaya sorsanız, oradan tır geçer ben sıkıştırmadım, kullanmayı bilmiyorsan kullanma gibi bir cevap verir muhtemelen.

Arada 2- 3 metre vardı demişsiniz. Kornaya basmanız gereksiz olmuş ve durup dururken panik yaptırmış olabilir misiniz ?

Aşırı uzun kornaya basmak çok tahrik edici birşey daaaaaaaaaaaaaat degılde "ben burdayım" seklınde ıkı üç kere bassanız daha ıyı olur. Ayrıca gerçekten panik olsanız ve kazaya ramak kalsa o esnada eliniz kornaya gıtmez gıdıyorsa sıkıntı var. Önce korna değil, kurtulma planı yapın. Uzzzunn uzuuun kornaya asılmak kaza önlemez, o uzun kornanın trafıktekı anlamı küfür etmek gıbı bıseydır. İnsanlar artık çok tahammülsüz dikkat edin.

Arabanın önünü kendi şeridimde görünce panik olduğum için bir yandan frene abanırken bir yanda da beni farketsin diye kornaya bastım. Dikiz aynalara bakmadan yola çıkan,şerit değiştirenlere sık sık denk geldiğim için ses ile dikkatini çekmek istedim. O anda reflekslerim bu şekilde gelişti. İnanın uzun kornaya basmanın küfür anlamına geldiğini şu an öğrenmiş bulunmaktayım.

Durduk yere panik yaptırmışsam bile bunun karşılığı bir kadını takip edip selektör yakarak taciz etmek midir??

Hayır değildir...
Bundan sonrası için trafik magandaları ile daha sonraları uğraşmayın diye farklı bir bakış açısı idi sadece.

İstanbul'da mısınız ? Bence şikayet edin sadece trafikte sadece kendileri var zannediyorlar !!! Ne olur onları Kocaeli, Karamürsel ve Yalova taraflarına göndermeyin... Ben hayatımda bu kadar kuralsız insanlar görmedim. 2 yilda 7 defa kazadan döndük plakalar da hiç şaşmaz !34!

Küfretmek anlamına geldiğini ben de bilmiyordum, ben de öyle basıyordum beni sıkıştıran otobüs, taksi, dolmuş olduğunda zira çok sık yapıyorlar hele kadın olduğunu görünce iyice gaza geliyor bazı yaratıklar... Plakayı alıp bildirseydiniz keşke, en azından kuralları ihlal ediyor şeklinde, dikkate alınırdı diye düşünüyorum.

Arabanın önünü kendi şeridimde görünce panik olduğum için bir yandan frene abanırken bir yanda da beni farketsin diye kornaya bastım. O anda rekleslerim bu şekilde gelişti.

Durduk yere panik yaptırmışsam bile bunun karşılığı bir kadını takip edip selektör yakarak taciz etmek midir??

Bız haksız desek ne çıkar? Yaptıgınız o hareket küfür anlamını tasıyor, yazılı olmayan kural gıbı bısey bu. Böyle davranmaya devam edersenız ve birgun daha manyagına denk gelırsenız sıkıntı yaşarsınız. Millet yol verme kavgasına bırbırını öldürüyor bu ülkede malesef. Gereksiz aşırı tepkilerden kaçınmak gerektiğini düşünüyorum. Karşı tarafıda gerginliğe, paniğe ve öfkeye yönlendiriyor.
Başınıza bir iş geldikten sonra haklı olmanızın çok önemi olmaz. Kendimizi korumalıyız.

Trafikte mümkün olduğunca kornaya basmamak ve selektör yapmamak lazım zira yüzlerce psikopat var biri denk gelebilir tedbirli olmakta fayda var. Geçen sene eşimin bir arkadaşı sırf yol verme olayı yüzünden trafik magandalari tarafından öldürüldü.

Maalesef ki kadınların trafikte sıkıştırıldığı da bir gerçek. Hiç yiğitlik yapipta bana birşey olmaz ben haklıyım modlarına girmiyorum ben şahsen trafikte. Haklı bile olsam kimseyle muhatap olmam yolumu kesip bana birşey yaptıktan sonra haklı olmam birseyi değiştirmez sonuçta.

Plakasini gördün mü?
Polise anlatsan da hiçbirsey yapmıyorlar
Ama hiçbirsey
Benzer durumu yasadım
İlk polis cevirmesinde arkamda beni rahatsz eden adamın onunde durdum ve polisleri yanımıza cagırdim
4-5 polis vardı
Şikayet ettiğim adam arabadan inmedi bile, polisler de tenezzül edip adama hiçbirsey sormadılar
Bana ne dediler biliyor musunuz
20 km ilerde trafik sıkısıyor
Ayni tacizi arkasına gecip siz de yapın dediler
Günde 100 km yol yapıorum
Kackere 155 i aradım
Tırların plakasını verdim arabaların plakasını verdim
Hiç bir sonuc alamadım

Böyle takip edildiğiniz zaman polisi o an arayamıyorsanız bile emniyete doğru sürün. Oraya gittiğinizi fark edip takibi bırakabilir, bırakmazsa da beni taciz ediyor sürekli selektör yapıyordu ve takip ediyordu diye şikayet edersiniz. Evinizin yolunu öğrenmesi iyi olmaz bu tiplerin.

Bız haksız desek ne çıkar? Yaptıgınız o hareket küfür anlamını tasıyor, yazılı olmayan kural gıbı bısey bu. Böyle davranmaya devam edersenız ve birgun daha manyagına denk gelırsenız sıkıntı yaşarsınız. Millet yol verme kavgasına bırbırını öldürüyor bu ülkede malesef. Gereksiz aşırı tepkilerden kaçınmak gerektiğini düşünüyorum. Karşı tarafıda gerginliğe, paniğe ve öfkeye yönlendiriyor.
Başınıza bir iş geldikten sonra haklı olmanızın çok önemi olmaz. Kendimizi korumalıyız.

Hep bu şekilde davrandığımı ya da davranmaya devam edeceğimi nerden çıkarttınız ki, bu yaşadıklarım bir tecrübe oldu benim için.
70 ile gidiyordum ve aracımın durma mesafesini tahmin edemediğim için çarpma korkusu ile yapılmış bir şey.
Normalde zaten yol hakkı benim olsa bile sırf kaza olmasın ya da manyak tiplerle uğraşmamayım diye yol veririm.
Dediğiniz gibi otokontrollü olmak gerekir ama bazen olmuyor işte.
Ama en azından uzun uzun basmanın küfür olduğunu öğrendim, asla yapmam artık

Back
X