- 19 Temmuz 2013
- 3.003
- 3.392
- 333
Şu anda o kadar sinirliyim ki sizlere anlatıp rahatlamak için yazıyorum. Bu gün işten çıktım, araba ile sol şeritte ilerliyorum. Yol kenarına parketmiş bir araba aniden yola doğru kırdı ve arabanın önü benim bulunduğum şeride uzandı. Arada 2-3 metre vardı. Refleks olarak bir taraftan frene abanırken bir taraftan da beni farketmesi için uzun uzun kornaya bastım.Kornaya basınca arabanın önünü düzeltip sağ şeride geçti. Camdan el kol hareketi yaptı pislik herif. Sonra peşime düştü benim. Sırf bana yetişmek için kırmızı ışıkta geçti, arkadan bana çok yaklaşıp selektör yakıp durdu. Sanırım amacı beni sollayıp önüme kırmaktı. Ben de evimin bulunduğu sokağa gelince aniden kavşaktan sağa dönüş yaptım, o da sola dönmek zorunda kaldı.
Hem korktum hem sinirlendim. Ne manyak insanlar var, sadece uzun uzun kornaya bastığım için takip etti, şartlar uygun olsa önümü kesip dövecekti herhalde. Evim hemen dönüş yaptığım yol kenarında umarım apartmın bahçesine girdiğimi görmemiştir, zira normal bir insan tepkisi değil madde bağımlısı mıdır nedir!!!
Pamuk ipliğine bağlı yaşıyoruz her an bir psikopata denk gelebiliriz.
Hem korktum hem sinirlendim. Ne manyak insanlar var, sadece uzun uzun kornaya bastığım için takip etti, şartlar uygun olsa önümü kesip dövecekti herhalde. Evim hemen dönüş yaptığım yol kenarında umarım apartmın bahçesine girdiğimi görmemiştir, zira normal bir insan tepkisi değil madde bağımlısı mıdır nedir!!!
Pamuk ipliğine bağlı yaşıyoruz her an bir psikopata denk gelebiliriz.