- 22 Haziran 2018
- 355
- 213
- 103
kamera iyi oldu da bu sefer de millete iyi cesaret geldi. sürücüleri delirtmek için her türlü taşkınlığı yapıyorlar kendi taşkınlık yaptıkları kısımları kesip trafikte böyle böyle yapan maganda işte diye youtube da haber sitelerinde ünlü olmaya çalışıyorlar. yoksa elbette başlarına bir şey geldiğinde delil olarak sunulması için en başından beri destekliyorum kamera olayını ben de. ama mesela görüntülerin kesilmeden depolanması lazım ki arı kovanına çomak soktukları kısımların da görünmesi şart bazı durumlarda. kaldı ki kamera arabalarda da olmalı bence. sadece motorcularda değil.
şehir kameralarını kast ettim,trafik emniyetin...
medeni toplumlarda bisiklet yolu diye bir şey var
memleket kesinlikle uygunsuz
ana yol motorlu taşıtlar içindir
sağ şeritte dahil
aslında Türkiyeninde bazı yerleşkelerinde bisiklet yaygın ulaşım aracı ve millet de buna alışık,birazda alışmakla ilgili galiba ve eğer arabanız varsa trafikde iki tekerlere göre ve hatta sakat araçlarına göre aksiyon almayı öğrenmeniz gerek zira gidişat zannımca iki tekerlerin(motorlu-motorsuz)artacağı yönünde ve benim seçimim küçük araçlardan yana,itfaye ambulans,yük taşıyanlar,vb hariç . yolların araç özelliğine göre yeniden tasnif edilmesini umarım yada trafik katilleri "serbest bırakan"yasaların değişmemesi için dua etsinler.,bence???