Ayy keske torba olsa buzsen milletin agzini ay kimene
Oturdugum apartman 12 daire ve 10 daire 70 li yaslarda yani paso yasli ve cok midahakeci tipler markete gidersin posetine bakarlar bisey giyersin sacini boyatirsin yorum yaparlar ben babannemle buyudugum icin severim yaslilari hal hatir sorarim gonul alma gibisinden vardir muhabbetim
Ama bizim burdaki yasli tayfasi biraz biraz yazgir diri merakli cinsten
Yillardir sari olan saclarimi cok isteyerek ve eski halimi ozleyerek siyah yaptim bayada beyaz tenliyim iyi oldu begendim ama bizim yaslilarin en az 7 tanesi aaa hic olmamis dedi guldum gectim sonra kaynana elti gorumce muhafazakar tipler beyle yirtik kotlarima iste kupelerime filan bi tuhaf uzayli gormus gibi bakarlar yagirlar onada alistim siyah sacimi onlarda aykiri buldular hic muhim degil tabiki
Ama en onemlisi bekarken de cok sevdigim evlenince cikardigim piercing askim deplesti ve kulagima tragus piercing istedim ya sen begenmezsin sacma bulursun itici bulursun mesela bende kocaman altin bilezikleri itici biliyorum veya ceyrek altindan yapilan kunyeleri itici buluyorum ama takana saygi duymak zorundasin kime ne demi
Benim bu tragus olayini aaaa sacmalama yaaaee
Gibi abarti tepkilerden dolayi erteleme niyetim yok istedigim gibi giyinmek istedigim gibi yasamak istiyorum ama gel gorki insanlarin ne dediginide hic takmadan duramiyorum cok icerliyorum e dinup laf sokmakta hic yapimda yok cevap vemreyip ezik gibi susmakta icimi yiyo
Yani demek o ki 2 cocugumuz var diye anne olduk diye uzun tunik ne biliyim bol pantolon yelek vs..giymek zorunda degiliz bunun annelikle bagdastirilmasi cok sacma herkesin tarzi kendine tum anneler tek tip mi olmak zorunda!!! Dimi ama