Piercing, Hızma TRAGUS

alyanak258

Böyle mi olmalı solmalı sevgililer?
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
1.082
1.465
Kızlar tragus piercing düsunuyorum yaptıran var mı kaça ? ankarada bılındık yer ?

Benm kıkırdakda var, tragusa bayılıyorum bnde ya ama felç riski fln diyolar ya deldirmeye korkarım sanırım.. gerçi kıkrdak içn de aynı şeyleri diyolardı bi cesaret gittm deldirdm :) ama tragus yakışanda cidden çok seksi duruyor ya...

Benm kıkırdakda var, tragusa bayılıyorum bnde ya ama felç riski fln diyolar ya deldirmeye korkarım sanırım.. gerçi kıkrdak içn de aynı şeyleri diyolardı bi cesaret gittm deldirdm :) ama tragus yakışanda cidden çok seksi duruyor ya...

evet.. burnum ve kıkırdağım delik gören herkes aynı şeyi söylüyordu çok şükür bir şey olmadı..

evet.. burnum ve kıkırdağım delik gören herkes aynı şeyi söylüyordu çok şükür bir şey olmadı..

Evet şükür olmamış şanslısın. :KK66: ne sorucam kıkırdakdan daha az acıyor diyolar bir de senin nasıldı çok acıdımı deldirirken?

burnu soruyorsun degil mi ben kikirdak anlayipta yazmistim da :KK42:
acı yok kuzum, sadece gözün doluyor ama acıdan değil reflex olarak..
tabanca ile deldirdim dedigin gibi kıkırdaktan daha az aciyor :KK51:

Yok canım Kıkırdağım delik zaten hızma da düşünmüyorum kıkırdağı değil tragusu sormuştm... :) ona sardm bu aralarda ama işte riskli olması korkutuyor... bide sağ tarafta üç deliğm var kulak memesnde bir de üstte kıkırdak var. Üstüne bir de tragus eklenirse çok mu abartı durur acaba? bi de orayı tabancayla değil de iğneyle flan deliyolarmış sanırım. Tabancayla riskliymiş sanırım.

Yok canım Kıkırdağım delik zaten kıkırdağı değil tragusu sormuştm... :) ona sardm bu aralarda ama işte riskli olması korkutuyor... bide sağ tarafta üç deliğm var kulak memesnde bir de üstte kıkırdak var. Üstüne bir de tragus eklenirse çok mu abartı durur acaba? bi de orayı tabancayla değil de iğneyle flan deliyolarmış sanırım. Tabancayla riskliymiş sanırım.

evet canım tragus direk piercing olarak geçiyor ve o yöntemle deliniyor, tabanca kullanılmaz yani.sakıncalı aslına bakarsan..
bana çok çok hoş geliyor kulak dolusu küpeler piercingler hızmalar..
minik zarif bir şey takarsan çok hoş durur .. şöyle bir şey mesela ;

Eklentiler

• indir.jpg
    indir.jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 560
evet canım tragus direk piercing olarak geçiyor ve o yöntemle deliniyor, tabanca kullanılmaz yani.sakıncalı aslına bakarsan..
bana çok çok hoş geliyor kulak dolusu küpeler piercingler hızmalar..
minik zarif bir şey takarsan çok hoş durur .. şöyle bir şey mesela ;

Yaa aynennn işte bu kaç gündür bakıp duruyorm böyle tragus piercing fotolarına :))) ama kıkırdakla idare edioruz şmdilik ya o da 1 ay oluyo işte deldireli seviyorum parlak da bi küpe taktm tatlı duruyor :) kıkırdak da piercing sayılmıyomu zaten? :) ( cesaret edip deldiremedğm içn kendimi teselli yöntemleri :p )

Ben deldirdim bundan 7-8 ay önce kımseyi dikkate almadan öyle pek bi acıda hissetmedim ve gerçekten çok güzel duruyodu ama koptu benim deldircekseniz eger tragusunuz buyuk mu kuçuk mu dikkate alin derim bilhassa sonunuz benim gibi olabilir...

Kızlar tragus piercing düsunuyorum yaptıran var mı kaça ? ankarada bılındık yer ?
Ben yaptırmışım canım 25 tl e yaptırmıştım sanırım ama izmirde.çok acı hissetmedim sadeece 1 hafta kadar üzerine çok yatmadım o kdar ama benim ki koptu tragusum inceldi ve piercing uca doğru kaymaya basladı küçük et parçası tutuyodu resmen sonra idmandan cıktım bi baktım kopmuş ama geri birleşti tragusum şu an sorun yom ama bı daha deldırcegımı zannetmıyorum...

X