Trajikomik durumum :) Güldüğüme bakmayın :(

Arkadaşlar selam,

Aylar önce aldatıldım ve erkek arkadaşım bunu aşmak için çaba sarfetti baya, hatta bana tutamayacağını bildiğim sözler vs verdi ama malum aldatılmış olmanın getirdiği travma ile depresyona girdim ve aylardır bununla savaşmaya çalışıyorum, bu sürede ayrılmak istediğim zamanlarda erkek arkadaşım şiddet uyguladı bana sağolsun...

Tüm bunları geçtim de şimdi yine beni aldattığı dönemlerdeki gibi şeyler yaşar olduk, olur olmaz sebeplerle bana kızıp küsüyor, depresyondayım diyordu ve ben de olayın peşine düştüm :) ve şimdi hay düşmez olaydım diyorum çünkü yine aldatıldım...

Sevgimi resmen p.ç etti beyefendi sağolsun...

Kendimi çok kötü, çok çirkin, çok değersiz, çok çaresiz hissediyorum.

Kötüyüm ben kötüyüüüüüüüüüüüüüüüüm :(((((

böyle olacağı belliymiş hala birlikteyseniz sendede bir sorun var ....

Arkadaşlar uzun zamandır girmediğim için yazdıklarınızı henüz okuyabildim. Bazı arkadaşlar verip veriştirmişler sağolsunlar ama bununla başetmek gerçekten zor bir durum,yani insan ne yapacağını şaşırıyor; tuhaf bi travmatik durumdu benim için, yaşamanızı istemem. Psikolojik yardım al diyen arkadaşlar, evet alıyorum zaten ilk öğrendiğim zamanlardan beri.
Kaç kurtul bir an önce diyen arkadaşlarım, kaçtım ama kurtulur muyum bilmem çünkü adam pes edecek gibi görünmüyor. Dava aç şikayet et diyen arkadaşlarım, daha önceki sevgilimde de şiddet olayı yaşamış ve şikayetçi olmuştum ve tam 2 yıl uğraştım ve çook sıkıntılar yaşadım ve bir daha uğraşmak istemiyorum böyle şeylerle ama mecbur kalırsam yapacak başka birşey yok deyip şikayet ederim elbet.

Dua edin ve arada yazın olur mu... :(

59092.gif

Ufak ufak uzaklaş sen bu ilişkiden.

Back
X