Yöresel Tarif Trakya Mutfağı'ndan "Dızmana/Kiğde" - Dr. Oetker Maya sponsorluğunda.

Yöresel Yemekler
hamur mayalamakta en sevmedıgım ıs ya

Ilk defa gördüğüm bir tarif.ellerinize saglik yarismada başarılar diliyorum

Ne yaptın sen beaaAriiika olmiş

yöreye ait hiç bilmem neler yaparlar yerler kahvaltılık gibi duruyor ellerinize sağlık

İlk defa duyuyor ve de görüyorum bunu.. Ellerinize sağlık..

Cok tesekkur ederim :)

Ilk defa gördüğüm bir tarif.ellerinize saglik yarismada başarılar diliyorum

Cok tesekkurler :)

Ne yaptın sen beaaAriiika olmiş

Ahahah sagol feraceli ♡

yöreye ait hiç bilmem neler yaparlar yerler kahvaltılık gibi duruyor ellerinize sağlık

Trakya yoresine ait cok fazla sey yok aslinda.
Yani cok spesifik vooov denecek yemek yok.
Zaten bir kismini tenzih etsem de trakya kadinlari oyle mutfaga girmeyi is yapmayi falan pek sevmez.
Arnavut boregi var, ciborek var aklima gelen...
Evet kahvaltida yenebilir ama biz hamur isini cok sevdigimizden aksam yemistik.

Nefiz olmuş ellerine sağlık tam benlik bunlar bide çay demlednmi yanında bundan ye işte başarılar dilerim sanada

benim eniştem Tekirdağlı ve onun yengesi var kadın fena pilav olsun et olsun tatlılar hepsini yapıyor ordaki düğünlere yemek yapmaya bile gidiyormus :)

Nefiz olmuş ellerine sağlık tam benlik bunlar bide çay demlednmi yanında bundan ye işte başarılar dilerim sanada

Cok tesekkur ederim.
Denemelisin mutlaka! :)

benim eniştem Tekirdağlı ve onun yengesi var kadın fena pilav olsun et olsun tatlılar hepsini yapıyor ordaki düğünlere yemek yapmaya bile gidiyormus :)

Biz silivri-catalca karisigiz. Bir kismimiz da edirne ve cerkezkoyde.
Bizde yemekli dugun falan olmaz, kalmadi hic. Dugun zamani misafir agirlamayiz acikcasi. Zaten en uzaktan gelecek olan 3 saatlik yoldan gelir diye belki de.

Mutlaka denerim bu tarifi:))

Canım çekti benim de çok güzel görünüyor ellerinize sağlık yarışma da başarılar dilerim.

Degısık bır tarıf cok guzel gorunuyo emınım tadıda oyledır ellerınıze saglık basarılar..

Ellerinize sağlık. Daha önce hiç görmedim denk gelmedim. Çok güzel görüntü başarılar dilerim

Slimcim naaaabıyon bea
Bizim Çanakkale'de de böyle konuşurlar :)
Bu yemeği ilk defa gördüm, hoşuma gitti mutlaka denicem.
Ellerine sağlık, yarışmada başarılar.

Mutlaka denemek isterim , çok lezzetli bir tarif hissi uyandırdı

Ellerine emeğine sağlık , başarılar dilerim .

Bi tarafım Trakyalı ama hiç yemedim bunu. Nasıl Trakyalıysam. Kahvaltıya misafire çok güzel gider gibi geldi. Şık ve lezzetli gözüküyor, eline sağlık başarılar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…