- 2 Ekim 2023
- 103
- 19
- 18
- 28
- Konu Sahibi ssszeynepsss
Burada tedavi olan , rapor çıkartan , tüp bebek süreçleri nasıl ilerledi bilgi verir misiniz lütfen ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben oraya gidemedim Çorlu'da özel bir hastanede tedavi oldumMerhaba süreciniz ne durumda ben de Trakya araştırmasındayım
umarım güzel sonuçlanmıştırBen oraya gidemedim Çorlu'da özel bir hastanede tedavi oldum
Bende amh düşüklüğü vardı doktor aşılama önerdi ve gonal f başladı ama yumurta büyümedi aşılama iptal etti. Adet gününü beklerken hamile olduğumu öğrendim ama doktoru değiştirdim şuan farklı bi doktor ile ilerliyorum . Kendi kendime hamile kalmışım yaniumarım güzel sonuçlanmıştır
öyle sevindim ki adınıza amh kaçtıBende amh düşüklüğü vardı doktor aşılama önerdi ve gonal f başladı ama yumurta büyümedi aşılama iptal etti. Adet gününü beklerken hamile olduğumu öğrendim ama doktoru değiştirdim şuan farklı bi doktor ile ilerliyorum . Kendi kendime hamile kalmışım yani
0.39 du benim ki sizinde mi öyleöyle sevindim ki adınıza amh kaçtı
benim daha düşük 0.080.39 du benim ki sizinde mi öyle
Kendimde yeni anne adayıyım sağ sağlim insallh kucağıma alırım ama sakın üzülme , üzüntüyle zaten olmuyor .ben son 3 ay paketli herşeyi kestim kola cips çikolata , her gün bir incir , yarım avakado, ve bir muz yedim . Vaktin olursa eşinle de elinden geldiği kadar yürüyüş yap akşam yarım saat yuruseniz iyi olur . Gerisini de düşünmebenim daha düşük 0.08![]()
Ben 3-4 yıldır evliyim stres sıkıntı çevresel kafama çok taktım onunda etksii olduğunu düşünüyorum. Kendimle ilgilendim sadece çevreyle biraz arama mesafe koyunca bu şekilde oldu .İnşallah sağ Salim alırsın çok sevindim sizin adınıza. İnşallah zaten sağlıklı beslenen biriyim yıllardır. Yürüyüş yaparız tavsiyeniz için teşekkür ederim. Arkadaştan duyup baktırayım dedim amh ıma sonuca şok oldum. Hayırlısı artık bunda da bir hayır vardır
Haklısınız çevre insanı etkiliyor Benim şuan üzülmemde tek neden de çevre zaten. Sürekli bebek soruyorlardı artık sorduklarında umarım ağlama krizine girmemBen 3-4 yıldır evliyim stres sıkıntı çevresel kafama çok taktım onunda etksii olduğunu düşünüyorum. Kendimle ilgilendim sadece çevreyle biraz arama mesafe koyunca bu şekilde oldu .
Bak bu bir kusur değil hastalık asla değil . Sadece biraz daha nasıl desem narin vücudumuz, kırılgan öyle düşün. Kim sorarsa sorsun , ev boşuna 4 duvar arasına kurulmamış yatak odamı niye soruyorsunuz diyebilirsin. Daha da sorduklarında ben kısırım herhalde diyordum , tepem atıyordu çünkü . Nasıl hissettiğini anlıyorum sakın üzülme ve ağlama .Haklısınız çevre insanı etkiliyor Benim şuan üzülmemde tek neden de çevre zaten. Sürekli bebek soruyorlardı artık sorduklarında umarım ağlama krizine girmem