- 3 Haziran 2025
- 74
- 13
- 3
- 27
Bana transfer gününden itibaren sonuç gününe kadar kullanmam söylenmişti prednolüTransferden önce sadece 4 gün prednol kullandım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana transfer gününden itibaren sonuç gününe kadar kullanmam söylenmişti prednolüTransferden önce sadece 4 gün prednol kullandım
Bilmiyorum ki 2 nin altı düşük gibi bi şey dedi transfer için. Herkes farklı bi şey diyor zaten. Düne kadar Haşimato dediler bugün hiç sorun yok dedi meselaBenim şu an 0.5 tsh kendi doktorum tiroid ameliyatı yapan normal dedi düşük mü acaba
Aynısını benim doktorumda söyledi nerede tedavi görüyorsunuzBenim doktorum serumu önermedi bilimsel kanıtı yok dedi bilmiyorum ben de canımı sıktım
İzmir özel sağlık hastanesi siz nerede görüyorsunuz?Aynısını benim doktorumda söyledi nerede tedavi görüyorsunuz
Bende Emre hocadayımİzmir özel sağlık hastanesi siz nerede görüyorsunuz?
Yaa gerçekten mi çok sevindim şu an birbirimize daha çok destek olabilirizBende Emre hocadayım![]()
Evet bende çok sevindimYaa gerçekten mi çok sevindim şu an birbirimize daha çok destek olabiliriz
Bende Emre hocaday
2. Denemem olacak, ilki negatif oldu maalesef. Salı günü histeroskopi olacağım. Sizin kaçıncı denemeniz ve sadece emre hocada mı denediniz ? Bir de lucrini nerede buldunuz acaba ben bulamıyorumEvet bende çok sevindimsizin kaçıncı denemenizdi
Benimde 2. Denemem ilk denemem de Emre hocadaydı başka bir doktora gitmedim hiç. Geçen hafta histereskopi oldum bende. Lucrin yazmadı bana zoladex yazdı2. Denemem olacak, ilki negatif oldu maalesef. Salı günü histeroskopi olacağım. Sizin kaçıncı denemeniz ve sadece emre hocada mı denediniz ? Bir de lucrini nerede buldunuz acaba ben bulamıyorum
Bana lucrin bulamazsan zoladex al dedi ben her ikisini de bulamıyorum şu an. Zoladexi nereden buldunuz acaba ? Ben de grip oldum eğer gribim iyileşirse histeroskopi olacağım salı günü. O zaman siz şimdi 2.adetinizi bekliyorsunuz transfer hazırlığına başlamak için. Kaç embriyonuz var bu arada dondurulmuş bizim 1 tane varBenimde 2. Denemem ilk denemem de Emre hocadaydı başka bir doktora gitmedim hiç. Geçen hafta histereskopi oldum bende. Lucrin yazmadı bana zoladex yazdı
Kendi eczacım getirtti. Gaziemir de fidan eczanesi çok uzak değilse sorun bi. Geçmiş olsun inşallah toparlarsın hemenBana lucrin bulamazsan zoladex al dedi ben her ikisini de bulamıyorum şu an. Zoladexi nereden buldunuz acaba ? Ben de grip oldum eğer gribim iyileşirse histeroskopi olacağım salı günü. O zaman siz şimdi 2.adetinizi bekliyorsunuz transfer hazırlığına başlamak için. Kaç embriyonuz var bu arada dondurulmuş bizim 1 tane var
Anladım çok teşekkür ederim pazartesi günü arayıp sorayım belki bana da yardımcı olurlar, inşallah 2. Transferimiz kolaylıkla olsun ve sonunda pozitifi görelim hayırlısıylaKendi eczacım getirtti. Gaziemir de fidan eczanesi çok uzak değilse sorun bi. Geçmiş olsun inşallah toparlarsın hemenevet adet olunca gideceğim 2. Transfer için hazırlıklara başlayacağız. Bende pcos olduğu için çok yumurta toplandı 11 tane dondurduk 2 şerli dondurduğumuz için 2 tanesi gitti 9 tane kaldı. 2. Transferde de 2 tane çözülecek 1 transfer edilecek dondurmaya uygun olursa tekrar dondururlar ama sanmıyorum genelde bozuluyormuş
Rica ederim canım ne demek inşallah bulursun. Amin inşallahAnladım çok teşekkür ederim pazartesi günü arayıp sorayım belki bana da yardımcı olurlar, inşallah 2. Transferimiz kolaylıkla olsun ve sonunda pozitifi görelim hayırlısıylahisteroskopi sonrası kaç gün istirahat etmek gerekiyor ona göre rapor talep edeceğim
Bn İzmir Genetikte baktıracağımkızlar izmirde karyotip ve pıhtılaşma testlerine nerede baktırıyosunuz ?