• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otoimmün hastalıkla tüp bebek

Benim şu an 0.5 tsh kendi doktorum tiroid ameliyatı yapan normal dedi düşük mü acaba
Bilmiyorum ki 2 nin altı düşük gibi bi şey dedi transfer için. Herkes farklı bi şey diyor zaten. Düne kadar Haşimato dediler bugün hiç sorun yok dedi mesela

aynen herkes farklı konuşuyor kendi doktorum ameliyat yapan iyi dedi. Daha önce doğal gebelik yaşadığımda da 0.6 ydı tsh sonra yükselecek zaten gebelikte dedi

2. Denemem olacak, ilki negatif oldu maalesef. Salı günü histeroskopi olacağım. Sizin kaçıncı denemeniz ve sadece emre hocada mı denediniz ? Bir de lucrini nerede buldunuz acaba ben bulamıyorum
Benimde 2. Denemem ilk denemem de Emre hocadaydı başka bir doktora gitmedim hiç. Geçen hafta histereskopi oldum bende. Lucrin yazmadı bana zoladex yazdı

Benimde 2. Denemem ilk denemem de Emre hocadaydı başka bir doktora gitmedim hiç. Geçen hafta histereskopi oldum bende. Lucrin yazmadı bana zoladex yazdı
Bana lucrin bulamazsan zoladex al dedi ben her ikisini de bulamıyorum şu an. Zoladexi nereden buldunuz acaba ? Ben de grip oldum eğer gribim iyileşirse histeroskopi olacağım salı günü. O zaman siz şimdi 2.adetinizi bekliyorsunuz transfer hazırlığına başlamak için. Kaç embriyonuz var bu arada dondurulmuş bizim 1 tane var

Bana lucrin bulamazsan zoladex al dedi ben her ikisini de bulamıyorum şu an. Zoladexi nereden buldunuz acaba ? Ben de grip oldum eğer gribim iyileşirse histeroskopi olacağım salı günü. O zaman siz şimdi 2.adetinizi bekliyorsunuz transfer hazırlığına başlamak için. Kaç embriyonuz var bu arada dondurulmuş bizim 1 tane var
Kendi eczacım getirtti. Gaziemir de fidan eczanesi çok uzak değilse sorun bi. Geçmiş olsun inşallah toparlarsın hemen🙏 evet adet olunca gideceğim 2. Transfer için hazırlıklara başlayacağız. Bende pcos olduğu için çok yumurta toplandı 11 tane dondurduk 2 şerli dondurduğumuz için 2 tanesi gitti 9 tane kaldı. 2. Transferde de 2 tane çözülecek 1 transfer edilecek dondurmaya uygun olursa tekrar dondururlar ama sanmıyorum genelde bozuluyormuş

Kendi eczacım getirtti. Gaziemir de fidan eczanesi çok uzak değilse sorun bi. Geçmiş olsun inşallah toparlarsın hemen🙏 evet adet olunca gideceğim 2. Transfer için hazırlıklara başlayacağız. Bende pcos olduğu için çok yumurta toplandı 11 tane dondurduk 2 şerli dondurduğumuz için 2 tanesi gitti 9 tane kaldı. 2. Transferde de 2 tane çözülecek 1 transfer edilecek dondurmaya uygun olursa tekrar dondururlar ama sanmıyorum genelde bozuluyormuş
Anladım çok teşekkür ederim pazartesi günü arayıp sorayım belki bana da yardımcı olurlar, inşallah 2. Transferimiz kolaylıkla olsun ve sonunda pozitifi görelim hayırlısıyla 🙏🏻 histeroskopi sonrası kaç gün istirahat etmek gerekiyor ona göre rapor talep edeceğim

Bir de ben doktoruma hocam zaten bir tanecik embriyomuz var o yüzden her şeyi yapmak istiyorum dedim, embriyo glue yapacağız ve trombofili paneli, karyotip,nk hücre gibi kanlara baktıracağım sana da fikir olsun ❤️

Anladım çok teşekkür ederim pazartesi günü arayıp sorayım belki bana da yardımcı olurlar, inşallah 2. Transferimiz kolaylıkla olsun ve sonunda pozitifi görelim hayırlısıyla 🙏🏻 histeroskopi sonrası kaç gün istirahat etmek gerekiyor ona göre rapor talep edeceğim
Rica ederim canım ne demek inşallah bulursun. Amin inşallah 🙏🙏 histeroskopi çok rahat geçti aslında sadece o gün dinlenmek yeter ama ben 2 gün aldım ağrı sızı plmuyor hiç

kızlar izmirde karyotip ve pıhtılaşma testlerine nerede baktırıyosunuz ?

Back
X