- 22 Nisan 2016
- 5
- 2
- 6
- 36
- Konu Sahibi ipekenglish
-
edirne tabiki en modern sehir heleki kastamonuya göre ooooo gece 1 dede cık kimse sana yan gözle bakmaz acık kapalı kimse derdine düsmez evler zaten yerden ısıtmalı falan 600 e güzell bi daire bulursunKızlar merhaba,
Ben öğretmenim ve il dışı için trakya'ya tayin istemeyi düşünüyoruz. Ama oralar nasıldır? Ev kiraları nasıldır? Giden öğretmenler orda yıllarca kalır mı yoksa 3 4 sene de hemen başka yerlere mi tayin isterler? Şu an Kastamonu'da zorunlu hizmet yapıyorum küçük bir ilçede. Beklentimiz çok yüksek değil, sadece modern, kiraları çok yüksek olmayan, biraz sosyal ortamı olan bir yer arıyoruz eşimle. Lütfen yardımcı olun. Özellikle Edirne ve edirnenin ilçeleri hakkında bilgi verebilir misiniz?
şimdiden teşekkürler
hele bide ögretmensin pasaportunda olur cumadan pazara bulgaristana kayak a gidersinKızlar merhaba,
Ben öğretmenim ve il dışı için trakya'ya tayin istemeyi düşünüyoruz. Ama oralar nasıldır? Ev kiraları nasıldır? Giden öğretmenler orda yıllarca kalır mı yoksa 3 4 sene de hemen başka yerlere mi tayin isterler? Şu an Kastamonu'da zorunlu hizmet yapıyorum küçük bir ilçede. Beklentimiz çok yüksek değil, sadece modern, kiraları çok yüksek olmayan, biraz sosyal ortamı olan bir yer arıyoruz eşimle. Lütfen yardımcı olun. Özellikle Edirne ve edirnenin ilçeleri hakkında bilgi verebilir misiniz?
şimdiden teşekkürler
aynen öyle gece 3 de eve gel kimse nerdesin demez dışardan kimse yan gö<el bakmaz ben çok şaşırmıştım gittiğimde oraya ama gerçekten çok da hoşuma gitmişti.edirne tabiki en modern sehir heleki kastamonuya göre ooooo gece 1 dede cık kimse sana yan gözle bakmaz acık kapalı kimse derdine düsmez evler zaten yerden ısıtmalı falan 600 e güzell bi daire bulursun
Su oldugu icin sinegi fazla ..Yaklaşık 4 senedr edirnedeyz.ankaradn geldgm için alışamyorum cok sıkıcı biyer.gezcek hiç biryer yok nerdeyse.insanları iyi sessiz sakin rahat bi şehir.bide böcek ve sinek sorunları var tabi acayp coklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?