tranferimin 8. günü içimde biliyorum...

LAVXIXNXIXAW

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2008
107
0
96
42
Kocaeli
canlarım ya geçmiyo bi türlü günler..helede evde olunca, çalışınca en azından zamanda geçiyo.dualarınıza ihtiyacım var ALLAH hepimzin gönlüne göre versin..

Ay ne kalmış ki canım.ınşallah 4 gün sonra buradan müjdeni verirsin artıkk..
Sana dua edicem.ınşallah olumlu olur canım...

canım guzel duşun guzel ols............inş....bebişin senınledır.......çok fazla kafana takmamaya çalış zor bılıyorum ama bırazcık rahat olmaya çalış.....inş herşey gönlune göre oluur

canim benim insallah hamilesindir... rabbim senin icin hayirlisini nasip etsin....insallah o güzel yüzün gülücüklerle dolarda bebegine alirsin kucagina...

Canlarım Çok teŞekkÜr ederım .. ıyı dıleklerınız ıÇın..

BugÜn 9 gÜnÜm ve dayanamadım ve kanda baktım sonuÇ negatıf..ne yapcam
bılmıyorum ..

ay canım daha 3 günün var neden karamsarlıga kapıldın üzme kendini gününde yaptır dok neden hep günü diyorlar bir bildikleri var elbet sen allaha dua et inşl güzel sonuc alacaksın bende senin için dua edecegim

CANIM YA ÇOK SAĞOL AMA DAYANAMADIM .. BİDE HASTANEDE ÇALIŞIYOM ELİMİN ALTINDA OLUNCA BAKTIRIM DEDİM...ARANIZDA BÖYLE OLAN ARKADAŞLAR VARMI 9. GÜNÜ KANDA NEGATİF ÇIKIP SONRA POZİTİF OLAN..HAYAL DÜNYASI İŞTE..:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…