• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tranferin 10 cu gunu

Acilden ki kan deyerimi orendim 0,1 cıktı 10 cu gun icin erken dedi ama benim bu deyerle hic umidim kalmadı yukselsin diye🥺

Acilden ki kan deyerimi orendim 0,1 cıktı 10 cu gun icin erken dedi ama benim bu deyerle hic umidim kalmadı yukselsin diye🥺
Rabbim inşAllah en kısa zamanda nasip eder mutlu eder sizi çok zor sabrını versin inşAllah güzel haberler alacağınız zaman çok yakındır inşAllah

Oy canım benim gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah Amin 🙏
Sana kocaman sarılıyorum 💖🥹
Ben de Almanya’da yaşıyorum canım hamilelik varsa kanama falan olduysa acile gidince güzel ilgilenirler onun harici test falan için yüzüne bile bakmıyorlar 😡
Birde üstüne söylenirler niye geldin diye bu acil bir durum değil gibisinden falan. Gerçekten insan bu kadar üzüntü yaşayınca birde böyle muamele görmesi çok üzücü 💔

Oy canım benim gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah Amin 🙏
Sana kocaman sarılıyorum 💖🥹
Ben de Almanya’da yaşıyorum canım hamilelik varsa kanama falan olduysa acile gidince güzel ilgilenirler onun harici test falan için yüzüne bile bakmıyorlar 😡
Birde üstüne söylenirler niye geldin diye bu acil bir durum değil gibisinden falan. Gerçekten insan bu kadar üzüntü yaşayınca birde böyle muamele görmesi çok üzücü 💔
Aynen bir bucuk saat bekledik ama doktor genc biri cıktı iyi davrandı ama sonucu almak bir kqbus gibi oldu. Umarım ikinci denememde daha guzel sonuc alırım ilk denemesi başarısız gecen herkezin diyer denemelerinde başaralı olur allah benim dahi kimsenin elini boş brakmasın 🌸💮🙏

Aynen bir bucuk saat bekledik ama doktor genc biri cıktı iyi davrandı ama sonucu almak bir kqbus gibi oldu. Umarım ikinci denememde daha guzel sonuc alırım ilk denemesi başarısız gecen herkezin diyer denemelerinde başaralı olur allah benim dahi kimsenin elini boş brakmasın 🌸💮🙏

Amin canım inşallah 🙏
Sen yeter ki umudunu kaybetme Allahım hayırlısıyla gönlündekini vakti geldiğinde nasip edecektir. Sen gönlünü ferah tut 🤲🏻 ben 4.tüp bebekte mucizelerime kavuştum çok şükür Elhamdullilah 🤲🏻
Ama bu duruma gelene kadar ne zorluklardan geçtim tüp bebek tedavim de insanın başına ne gelmemesi gerekiyorsa hepsini yaşadım. Üzüldüm ağladım yıkıldım ama pes etmedim Allahın yardımıyla tekrardan ayağa kalktım. Rabbim de vakti gelince çok şükür beni ödüllendirdi yeter ki Allahtan ümidini kesme dua 📿 etmekten vazgeçme. İnşallah Rabbim çok uğraştırmadan sağlıcakla mucizeni gönderir inşallah Amin Ecmain inşallah 🤲🏻🤗♥️

Back
X