trans bi erkeğe asıgım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bnm bildiğim insan ilk uzaktan görür hoşlanır tanımak ister tanıdıkça sever bağlanır..
Siz erkeklerden hoşlanıyorsanız bu kız yani fiziksel olarak görüntüsü sizi nasıl çekti onu anlayamadım.. Tmm davranışları karakteri erkek gibi sizin bu hoşunuza gitti anladım da yani görüntü dişi.. Değişik bi ilişki.. İnsan el ele tutuşup öpüşmek istemez eğer kendi ile aynı cinsten hoşlanmıyorsa..
Bilemiyorum erkek olsa da ameliyat ile belki düşüncem sığ gelebilir fakat başka adam mı kalmadı...
Sayfa 9 bakın,şu an bu üyeyi konuşmuyoruz.konunun içinde konu açıldı.pedofili aynı zamanda lezbiyen biri var..Üyenin adı da betsem

Benim de buna benziyor 5 bucuk yildir bir iliskim vardı 1yildir nişanliyiz.ilk 3 yildan sonra ara ara sogumalarim basladi universite bitti son 2 yıldir meslegimi yapiyorum gorev yaptigim yerde ondan daha da uzaklastim neredeyse gormek bile istemiyordum.hayatima bir kiz girdiben de bir bayanim o benden 10yaş kuçuk ama kendisini erkek gibi hissediyor daha dogrusu ben de onu oyle hissediyorum tamamen o şekil psikolojik veya gecici diye dusundum ama emin oldum ki o trans erkek.sanirim nişanlimdan bu yuzden sogdum ona yakinlastim bu sureçte diye dusunuyorum sizce ne yapmaliyim?

Yaşı kuçuk oldugu için hormon testi yaptiramadim 13 yaşinda adet duzeni de normal gogusleri de normal buyuklukte fiziksel olarak yuruyuşu omuzlarinin durusu bacaklari falan erkek gibi.alisveris yaparken takim elbise bakiyor tamamen erkeksi dusunceler cinsel acidan da

Kendimi bildim bıleli kadinlardan hoslaniyordum diyor hem de kendinden buyuk olgun kadinlardan hoslaniyormuş yaşi 13 olmasi sasirtici evet ama sanki 20 25 yasinda genc bir erkek gibi hayalleri istekleri var

O benim uzerime duştu beni buna inandirdi cok fazla bi hoslantisi ilgisi var vazgecemiyor ben de tedavisine yardimci olmaya calisiyorum

Evet üyenin yazdıkları yukarıda. Pişkin. Hormon testi yaptıramamış.

Bana gelen cevap arkadaşlar
Adli makamlara intikal etmesi takdirimizdeymis anlamdjm gitti

Eklentiler

• Screenshot_20170804-085750.webp
    Screenshot_20170804-085750.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 333
Ben 21 yasıdayım gayet sakin bi hayatım vardı aşırılıklarım yoktu yani. ama sonra bedeni kadın ama kendini erkek hisseden birisne asık oldum iki yıl birlkteliğmz sürdü.kesnlikle bakınca anlamzsınz durumunu.cok seviyorum ama gecen yaz ailem öğrendi sorunlar yasadım okula dönünce tekrar görüşmeye başladım dayanamadım.gecenlerde annmle bbmın bi kaç sözü yine huzursuz etti ayrldım.ama yokluguna dayanamıyorum.aslında ailem değil vijdanım bni rahat bırakmıkyor.bir haftadır görüşmüyoruz.bi çok sey okudumö bukonuyla ilgili bilmemeyi dilerdim.bazen omuzlarma bu yuk cok fazla geliyor.altından kalamıyorm.devm edemem ailem sonra günahmı korkusu evet günahmı dyorum cunku cevabını bilemiyosunz.sorabilcegn net bi cevp alabilcegn kmse yok.askın gözü kara evet ama biyerde acmak zorundakalıyosunz ordayım tam.ikiyılda hçmi konuşmadık bunları tabiki konuştuk yapamycagmı söyledgm cokoldu. ama kopamadık.unutamıyorum.cok sevyorum amelişyat olucak onumuzdeki yıl.yanında olmalımıyım.nefsime engel olmaıyorum.aslında gunahmı blmıyorum bile..dogustan boyle hissedyormus.cok sey anlatıı bununla ilgili.küçüklük fotogrflarında ble kyafetleri sacları bi erkek asla bı kız cocgu gbi gydiremezlermiş.cok ,iyi birisi.yanındayken kndmi guvende hissedyorum daha öncede erkek arkadsm oldu hc bi farkı yok hatta daha iyisi belki.smdi canım cok yanıyo ona nasıl davranmalıyım nasıl devam etmeliyim bilmiyorum
Lütfen ne hissediyorsanız öyle yaşayın öleceğiz nasılsa...

Ben 21 yasıdayım gayet sakin bi hayatım vardı aşırılıklarım yoktu yani. ama sonra bedeni kadın ama kendini erkek hisseden birisne asık oldum iki yıl birlkteliğmz sürdü.kesnlikle bakınca anlamzsınz durumunu.cok seviyorum ama gecen yaz ailem öğrendi sorunlar yasadım okula dönünce tekrar görüşmeye başladım dayanamadım.gecenlerde annmle bbmın bi kaç sözü yine huzursuz etti ayrldım.ama yokluguna dayanamıyorum.aslında ailem değil vijdanım bni rahat bırakmıkyor.bir haftadır görüşmüyoruz.bi çok sey okudumö bukonuyla ilgili bilmemeyi dilerdim.bazen omuzlarma bu yuk cok fazla geliyor.altından kalamıyorm.devm edemem ailem sonra günahmı korkusu evet günahmı dyorum cunku cevabını bilemiyosunz.sorabilcegn net bi cevp alabilcegn kmse yok.askın gözü kara evet ama biyerde acmak zorundakalıyosunz ordayım tam.ikiyılda hçmi konuşmadık bunları tabiki konuştuk yapamycagmı söyledgm cokoldu. ama kopamadık.unutamıyorum.cok sevyorum amelişyat olucak onumuzdeki yıl.yanında olmalımıyım.nefsime engel olmaıyorum.aslında gunahmı blmıyorum bile..dogustan boyle hissedyormus.cok sey anlatıı bununla ilgili.küçüklük fotogrflarında ble kyafetleri sacları bi erkek asla bı kız cocgu gbi gydiremezlermiş.cok ,iyi birisi.yanındayken kndmi guvende hissedyorum daha öncede erkek arkadsm oldu hc bi farkı yok hatta daha iyisi belki.smdi canım cok yanıyo ona nasıl davranmalıyım nasıl devam etmeliyim bilmiyorum
Bence ilerde çok büyük sorunlar yaşarsın. Geleceği olmayan bir ilişki gibi duruyor. Yol yakınken geri dönsen senin için daha iyi

Ya daha cok gencsin okul vs dedigine gore.bence yasa gitsin.sonrasina sonra bakarsin.buyuk fedakarliklar yapma ama gelecegini etkileyecek fedakarliklardan uzak dur.

Kardeşim sende benim gibi heteroflexible birisin sanırım. Bizler duygusal olarak hem cinslerimize aşık olabiliyoruz. Ama cinsel olarak heteroyuz. Yani onunla mutlu bir cinsel hayatın olmayabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X